Şimdi Ara

1420TL - IPHONE 5 KAPALI SIFIR KUTU - SON 3 ADET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nisan ilk haftasi Turkiye ye geliyorum. iphone 5 yada samsung vs baska bir urun istediginiz urun olursa alip havalimaninda teslim edebilirim.

daha onceden forumdan 20ye yakin arkadasa telefon getirdim, referans isteyen imzamdan bakabilir.
    benimle alisveris yapipt en ufak memnuniyetsizlik yasayan olmamistir hem fiyat hem urun bakimindan.

not: Urun siparisleri, odemeler vs isleri icin sadece onumuzdeki hafta vaktim var. lutfen sadece almaya kesin karar vermis ciddi arkadaslar msj atsin.

not 2 : malesef google store dan alisveris yapma sansim yok. nexus 4 icin en erken kargo veris tarihleri suan 29mart gosteriyor. o yuzden benim gelis tarihime kargolarin yetismesi imkansiz.
    ama dilediginiz urunu amazon yada diger sitelerden alabilirim.

fiyat guncellendi - iphone 5 16gb siyah ve beyaz model tek fiyat 1400 TL = 770$
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 18 Mart 2013; 5:55:41 >

• PM ATILMIŞTIR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit296

PM ATILMIŞTIR...

tum pm ler cevaplandi.

ek not : sadece apple degil tum urunleri getirebiliyorum fiyat ve boyutlari asiri fazla olmadikca.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 27 Mart 2013; 17:49:11 >
  • Daha once iPhone 4S almistim arkadastan, son derece ilgili ve yardimsever. Alisveris yapmayi dusunenlere rahatlikla tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujáh

Daha once iPhone 4S almistim arkadastan, son derece ilgili ve yardimsever. Alisveris yapmayi dusunenlere rahatlikla tavsiye edebilirim.

tesekkurler ustad
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: svenx

pm

pm cevaplandi.

magazadaki abiyle konustum beyaz modellerde eline bu p.tesi ulasacak. yani dileyene ayni fiyattan beyazda getirebilirim.

bu fiyatlar carsambaya kadar gecerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 18 Mart 2013; 6:00:39 >
  • Forumda 1350 ye satan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Forumda 1350 ye satan var

gidip ondan alacaksiniz o zaman

hesap kitap ortada urunun resmi magaza satis fiyati belli. kimse kusura bakmasin bu islerde binbir turlu hile var onu goze alan gidip alir acilmis kutulari. sansina hicbir hileside olmayabilir, kimseyide suclamiyorum.
    ama sonucta bu bir zaruri ihtiyac degil o yuzden verilen fiyatin ustune pazarlik yapilmasini uygun bulmuyorum.
    orjinal magaza faturali acilmamis kutularin fiyatinida acilmis kutularin fiyatiyla kiyaslanmasini sacma buluyorum

daha asagi fiyata satanlarin/alanlarin neler yasadigini hergun goruyoruz.
    ben yazamayim buyur sen kendin oku son ornegihttp://forum.donanimhaber.com/m_72785868/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72785868

zaten urununde ticaretini yapmiyorum elimde hazir yok, isteyen arkadaslara alip sayili getiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 18 Mart 2013; 18:46:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.