Şimdi Ara

1400 TL Bütçe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

G3 ün tasarımı daha güzel olduğundan daha çok ilgi görüyor genelde. Ama 2k ekran cpu ve gpu ya ekstradan olumsuz yük yapıyor batarya performansını olumsuz etkiliyor şu an uygulamaların 2k desteği yok uygulamalara 2k desteği geldikçe performansı daha da düşecektir. Telefonu uzun vadeli kullanmak istiyorsan g3 mantıklı bir seçim olmaz

nasıl bir mantıktır . uygulamarın 2k olmaması neyi etkiliyor? hangi uygulamayı açamıyorsun? kaldıki bir uygulamaya diyelimki 2k desteği geldi . daha iyi çalışması gerekirken nasıl daha kötü oluyor? vay arkadaş ortalık ona buna muska yazıp gönderen çakma hocalarla dolmuş....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım benim daha 1 hafta önceki telefonum z2 idi . telefon sıfır alındı ( SONY Türkiye Garantili Distribitör değil ) . 2 defa telefonu değiştirmek zorunda kaldım . Sürekli ölü piksel oluyordu ekran açıklığı aşırı ısınma . 1 tanesinde olsa tmm eywallah derdim ama aldığım 2 telefondada yaşadım bunu . distribitör olsa derdim nerden geldiği belli değil ama yeri belli orjinal sony garantili ürün . sonra sadece 5 dk internete baktım sürekli problem sürekli problem . hepside benim yaşadıklarım . sonra g3 e baktım onda sadece bazılarında reset atma ve kapanma problemi oluyormuş ( benim başıma gelmedi ) o da yazılımsal problem zaten gelen güncellemeyle çözdüler . diğeride kulaklık girişinde ufacık bir çatlak olması o da bence avantajlı birşey . çünkü telefonu kullanıp çatlak problemi olursa verip sıfır telefon alıyorsun . bundan daha kıyak ne var . Sattım z2 yi geçen hafta aldım g3 ü . telefonum ne ısınıyor ne kapanıyor ne ölü piksel ne kasa açıklığı ne yan kapakların açılma derdi var . yani bunların hepsi deneyim uydurmuyorum bunları . en iyi tecrübe kendi yaşayacağındır tabiki ama insanların yaşadıkları şeylerde fikirlerine ışık tutmayı sağlar ....yardımcı olabilsiysem ne mutlu...

• quote:

Oyunlara 2k desteği gelirse tamam daha yüksek çözünürlükte oynacaksın ama kasmalar olucak adreno 330 2k için yetersiz durumda

önce bir 2k ekranlı cihaz al sonra o cihaza 2k oyunlardan birtane yükle ( belki sen onuda bilmiyorsundur. google playde 2k oyunlar mevcut ) sonra o oyunları bir test et . Hepsini yapınca gel buraya söyle işte oyun işte telefon bakın test ettim böyle oldu de . Atıp tutmak hiçbirşeyi kanıtlamaz ....

16gblık g3 te belki söylenenler olabilir ama 32gb ve 3gb ram olan modelde ne kasma var nede kalp spaz mı .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy The Kid -- 21 Aralık 2014; 19:11:25 >

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

quote:

Oyunlara 2k desteği gelirse tamam daha yüksek çözünürlükte oynacaksın ama kasmalar olucak adreno 330 2k için yetersiz durumda

önce bir 2k ekranlı cihaz al sonra o cihaza 2k oyunlardan birtane yükle ( belki sen onuda bilmiyorsundur. google playde 2k oyunlar mevcut ) sonra o oyunları bir test et . Hepsini yapınca gel buraya söyle işte oyun işte telefon bakın test ettim böyle oldu de . Atıp tutmak hiçbirşeyi kanıtlamaz ....

16gblık g3 te belki söylenenler olabilir ama 32gb ve 3gb ram olan modelde ne kasma var nede kalp spaz mı .....

Hocam cihazı paralel ithalat garantili alıcam o yüzden korkuyorum birazda..

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTekce

quote:

quote:

niye paralel alıyorsun ? hem bu sitede hem sahibinden.com da bir sürü 2. el temiz telefon ilanları var 1300 e dahi rahat Türkiye garantili 32gb lık g3 bulursun . Distribitör cihazlara yönelme kesinlikle .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTekce

quote:

quote:

niye paralel alıyorsun ? hem bu sitede hem sahibinden.com da bir sürü 2. el temiz telefon ilanları var 1300 e dahi rahat Türkiye garantili 32gb lık g3 bulursun . Distribitör cihazlara yönelme kesinlikle .

Hocam 2. el telefonlara pek yanaşmıyorum, adamın ne sebeple sattığı belli değil, kim bilir ne sorunu vardıda satılığa çıkardı telefonu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.