Şimdi Ara

140 ytl ye gaming keyboard..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bi tane microsoft klavye var natural ergonomic 4000 modelli fakat oyunlarda başımı ağrıtıyor..bana sadece klavye olarak ne onerebilirsiniz ? bu fiyata en iyisi G15 midir ?

• nie o klavyeyi aldın ki zaten eğri büğrü bişi.140 ytl vericem diosan bi klavye için tabiki g15 al.
  • abı valla sormaya almaz olaydım oyun dışında gerçekten çok rahat bi klavye ama oyunda baya kotu..iki tuşu aynı anda almıyor..tamam o zaman G15 alayım en iyisi..teşekkürler
  • Benim klavyede öle microsoft curve 2000 midir nedir valla aldığıma pişman oldum bazı kombinasyonlar işe yaramıyo. Klavyeye o kadar para vermek bence yanlış. Yeni olarak BUNU
    almayı düşünüyorum. Klavyeyi denedim ve o mousu heryerde arıyorum . Yani güzel tavsive ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Trio

Benim klavyede öle microsoft curve 2000 midir nedir valla aldığıma pişman oldum bazı kombinasyonlar işe yaramıyo. Klavyeye o kadar para vermek bence yanlış. Yeni olarak BUNU
    almayı düşünüyorum. Klavyeyi denedim ve o mousu heryerde arıyorum . Yani güzel tavsive ederim

nasıl ya microsoft curve 2000 mi sorun çıkartıyo yoksa klavyeye okdr para vermeyip curve 2000 mi kullanacaksın.wala bnde g15 war kardeşimde curve 2000 war.curve 2000 de bence çok güsel bi klavye şu ana kadar bi sorun çıkartmadı ???

• hm ok.wala curve 2000 link werdiğin klavyeden çok daha güsel.sen ne gbi sorunlarla karşılaştın ki??hangi kombinasyonlar işe yaramıo???
  • g15 al okadar para vericeksen
    curve 2000ni inceleyemedim onun için bişi diyemicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wala açıçası ben g15 aldım ama şimdi okdr para wermesedim keike diyorum.onun yerine hardisk flaan alırdım.oyunlarda hatta lcd sini kapatıyorum gözümü alıo sadece gece karanlıkda msn de falan yazrken avantaj ama sırf bunun için 140 ytl fazla masa lambası al 10 ytl ye aç onu öle yaz daaha iyi yanewala kardeşimin microsoft curve 2000 klavyesi ile daha hızlı yazıorum desem yalan olmaz
  • bnde curve 2000 kullanıyorum gayet güzel ve rahat sadece arada bi sapıtıyo set çalışmıo o zaman mintona dönüoz yarım saat.yarım saat 1 saat sonra düzelio ne iş anlamadım
  • hmm.wala şu ana kadar bnde bizde bi sorun yaratmadı ama inş yaratmaz.mükemmel hızlı yazılıyor ya klavyele tek geçiom g15 den daa çok sewmeye başladım wala
  • Görünüş açısından iyi bi klavye fakat w+a+b tuşlarına aynı anda basınca işlemiyor mesela istersen deniyebilirsin.
  • alma yakinda G15 V2 cikacak onu bekle
  • quote:

Görünüş açısından iyi bi klavye fakat w+a+b tuşlarına aynı anda basınca işlemiyor mesela istersen deniyebilirsin.

harbiden yaw işmlemio w+a+b ye bastığım zamanda.ama nie bu 3 tuşa aynı anda basma gereği duyayım ki?hangi oyunda kullanıosun bu 3 tuşu aynı anda?
  • quote:

Benim klavyede öle microsoft curve 2000 midir nedir valla aldığıma pişman oldum bazı kombinasyonlar işe yaramıyo. Klavyeye o kadar para vermek bence yanlış. Yeni olarak BUNU

kurduğum bütün sistemlere bu takımı alıyorum

belki 15-20 tane almışımdır

gerçekten sorunsuz bir cihaz

• quote:

Orjinalden alıntı: gork1905

quote:

Görünüş açısından iyi bi klavye fakat w+a+b tuşlarına aynı anda basınca işlemiyor mesela istersen deniyebilirsin.

harbiden yaw işmlemio w+a+b ye bastığım zamanda.ama nie bu 3 tuşa aynı anda basma gereği duyayım ki?hangi oyunda kullanıosun bu 3 tuşu aynı anda?

Cs de mesela. Çapraz giderken buy yapamıyorum..
  • mx3200....bir incele istersen.hem kablosuz,hem set(klavye+mouse),alıcıs 5-6 mt mesafeye kadar etkili ,hiç bir takılma problemi yaşatmadı...fiyatı da söylediğin rakamdan yüksek değil.....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gork1905

quote:

Cs de mesela. Çapraz giderken buy yapamıyorum..

hmmm.cs oynamadığm için dikkat etmedim.b tuşunu deiştirip başka bi tuşa atasan olmazmı???

• Olmaz
  • yeni g15
  • MX3000 kullanıyorum ve oldukça güzel. Faresi ise tam istediğim gibi.

Bunun dışında itiraf etmem gerekir ise yeni (şu yamuk olanlar) microsoftlar ile daha rahat yazı yazıyorum, başka bir arkadaşım da aksine bu yeni microsoftlar ile parmak kekemeliğine tutuluyor.

Ben on parmak yazıyorum, microsofta geçince nitro yemiş on parmak yazıyorum. Arkadaşım da bir 10, bir 5, bir de 3 parmak yazıyor. Yani bunu biraz da denemek lazım insan hemen uyum sağlayamıyor.

He bunun dışında ben niye mx3000 aldım.

Öncelikle microsoftlar dediğim gibi yazı yazmak için süper. Ama ben 24 saat yazı yazmıyorum. Logitech ler daha kolay kullanım sağlıyor. Yani kısayollar falan, microsoft ürünlerinde bunlar biraz zor geliyor bana. Mesela en basidinden MX3000 de hayvan gibi bir hesap makinesi tuşu var. Microsoftta ise zor oluyor. Gene Logitech te f tuşları küçük böylece yazarken ya da kendimi bir işe vermişken (klavyeye bakmıyoruz tabiki) ikisini karıştırmıyorum. Kısacası ben genel kullanım ve rahat için aldım bu klavyeyi. He gene şu da var işte oyunlarda logitech in bu kolay ulaşılabilirliği baya fayda sağlıyor.

Microsoftta ise oyunlarda hüsrana uğrayabiliyorum.

Yani sonuçta her ikisi de farklı özelliklere sahip aksi olsa ya logitech ya da microsoft tan biri klavye fare satamazdı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 23 Ekim 2007; 2:47:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.