Şimdi Ara

14 yıllık iktidarın 1 iyiliğini söyleyin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akp nin bu kadar ikitarda olmasının sebebi başörtü yasağını kaldırmasından başka bişey değil. Din adı altında sömrücülük yapan başka bir varlık bunlarda aynı hesap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yıl önceki tüm iktidarların bir iyiliğini söyleyin diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumansız hava sahası
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkanax

14 yıl önce hastaneye gitmek ve ilaç almak zulumdü ssk eczanesi diye birşey vardır. Sabahın 4ünde hastaneye ilaç almaya giderdik. O zamana kadar normal eczaneye gittiğimi bilmem.

Şimdi de eczanede ilaç bulamıyorsun. En azından eskiden sabreden kavuşuyormuş.

• at gözlügü ile bakanlar 0. akp gözünden bakarsan net görürsün arkadaşim . koskoca cumhuriyet tarihinde 1 boğaz köprüsü biraz da gap projesi oda yarım yamalak ama 14 senede yapılanlar buraya sığmaz nankör olmayınönünüze bakın inadına reis o kadar.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Erdoğan: Reyhanlı'da 53 sünni vatandaşımız şehit edildi.
    Bu kadar balık hafızalı olmayın be kardeşim, çok komik duruma düşüyorsunuz. Yani şuraya her şeyi gelip yaz ama mezhep konusundaki görüşleri dersen kendini boş yere ortaya atmış olursun. Şaşıyorum sizlere...
  • Ne yaptiniz ya yol.disinda bozduklariniz sattiklariniz cabasi

Ulkede tarim hayvancilik sifir
    Teknoloji sifir
    Egitim sifir
    Hukuk sifir
    Demokrasi sifir
    Ekonomi berbat
    Insanlari ayristirdiniz
    Teror aldi basini kandile girelim diyen
    Tek akp li yok
    Dis politika sifir

Ne hayriniz var din taciri olmaniz disinda ne vasfiniz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer VIE Tiger -- 13 Ekim 2016; 20:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MateryalizminPeygamberi

quote:

14 yıl önce hastaneye gitmek ve ilaç almak zulumdü ssk eczanesi diye birşey vardır. Sabahın 4ünde hastaneye ilaç almaya giderdik. O zamana kadar normal eczaneye gittiğimi bilmem.

İlaca fln kavustugun yoktu eskiden.

Doktor 5ilaç yazardi almaya giderdin. 2tanesini 3tanesini verirdi. Gerisi noldu derdin. Ssk vermiyo git disardan al derlerdi.

Vizite kağıdı denen birşey vardı
    Saglik karnesi denen birşey vardı

Bunlarin ikisi olmadan hastaneye gidemezdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musluman Metalci

Erdoğan: Reyhanlı'da 53 sünni vatandaşımız şehit edildi.
    Bu kadar balık hafızalı olmayın be kardeşim, çok komik duruma düşüyorsunuz. Yani şuraya her şeyi gelip yaz ama mezhep konusundaki görüşleri dersen kendini boş yere ortaya atmış olursun. Şaşıyorum sizlere...

Onu dediğini bilerek yazdım. Eğer samimi değilse bile onun her zaman samimi olduğuna inananlar için olumlu etkisi olan bir söz söylemiş.
  • AKP'nin sadece duble yol , köprü , hızlı tren ve sağlıkta yapılan hizmetleri iyi bunun dışında pek iyi hizmet görülmüyor.

Ben şahsen ekonominin üzerine daha çok düşülmesinden yanayım :

Ekonomi deseniz oda kötü dolar 3.10'u buldu. Halbuki birkaç yıl evvel dolar 1.35 - 1.40 seyri civarıydı ve hep böyle kalmalıydı. Bu kadar vergi yoktu ve ihtiyaçlarımızı daha rahat alabiliyorduk. Yurtdışından gelen iphone buraya gelene kadar binbir çeşit vergiden ve dövizden geçene kadar size 3.300 TL'ye geliyor. (Birkaç yıl evellki dolar ve vergilerle kıyaslarsak şu an bu telefonu 1.500 TL gibi bir fiyata ediniyor olacaktınız).

Aynı şekilde mesela yakın zamanda bilgisayarımı değiştirmeyi düşünüyorum parçalar çok eskidi 6-7 yıllık. Eskiden 3.000 TL civarında en kral oyun PC'si toplanırken şimdi 6.000-7.000'e bile anca ortanın biraz üstü toplanabiliyor.

Araçlarda da durum farklı değil. Şahin gibi 2. el çöp araba bile 10.000'e satılıyor. Dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz.

Yani hükümet ekonomiye ağırlık verse , enflansyonu düşürüp milli geliri arttırsa , bilim ve teknolojiye daha çok önem verse (internette akk yi kaldırsa ) ve herşeyi kendimiz üretmeye başlasak o zaman herşey daha güzel olmaya başlıyacak. Güçlü bir ülke olmanın diğer şartıda ekonominin sağlam olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 13 Ekim 2016; 20:34:04 >

• quote:

quote:

quote:

Doktor 5ilaç yazardi almaya giderdin. 2tanesini 3tanesini verirdi. Gerisi noldu derdin. Ssk vermiyo git disardan al derlerdi.

E şimdi kanser ilaçlarını parasını versende bulamıyorsun.

• Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Neden bu artan milli gelir hiç cebimize girmiyor dolar 3.10 oluyor her şeye zam geliyor yav.
  • Dolar 3.1 tl oldu.

• ekonomi.(eski türkiyeye kıyasla. sen tutupta avrupalı ülkelere göre böyle böyle dersen seni ciddiye kimse almaz. bizim avrupadaki hgibi ekonomik güce sahip olmamız 10-20-30 yıllık şeyler değil.)

başörtüsü , yaptığı icraatlar ve islam dünyasına gösterdikleri hoşgörü .
  • Makarna

• Adalet bitik.

Ekonomi sallantıda.

Fiyatlar yükseliyor ve gramajlar da düşüyor...

Benzin artıp duruyor.

Dış politikada bizi ipleyen yok, AZTEK INKA gibi kabile kaldık ortalıkta.. Dışarıdan bakında bok gibi ülkeyiz.

Forumun ticaret bölümüne bak hırsız dolu.. Hırsızlık bunların döneminde şeref madalyası oldu.

Hiç alakamız olmamasına rağmen tuttuk komşumuzun yarasına asit döktük..

Daha çok var da anlayacak kalitede çok insan yok burada..

Şu forumda açılan amerika ve almanya konularını inceleyin adamların aldığı maaşa ve satın alma gücüne bakın..

Adamların ülkesindeki işleyişi bi okyun izleyin.. Bizim ülkemiz cennet diyorlar şerefsizler cenneti anca!!...
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Uslubuna dikkat et öncelikle 2.öğretim 5 te başlıyor birde çok biliyormuş gibi atıp tutma ordaki çocukta üniversite okumuyor mu üniversite harçları kaldırılması yazmışsın yanlış örgün eğitimde harçlar kaldırıldı 2.öğretimde harclar devam ediyor ve 1 milyar civarinda insanları farklı yönlendirip algı yapmaya çalışma.

• quote:

quote:

quote:

O zaman öyleydi şimdi çok mu iyi bir durun var tamamen sentetik ilaçlar veriliyorbe hiç bir halta yaramıyor özele gideceksin de ancak derdine çare olan ilaç yazılacak iyileşeceksin. Parayı yumulduktan sonra bu sgk ne ayak çok merak ediyoruz türkiye olarak.

• asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    çok biliyormuş gibi mi öğretim görevlisiyim ama kusura bakma senden daha iyi bilemem

Çok bilen arkadaş 2. öğretim 5 te başlamıyor her zaman ki gel gör İstanbul Üniversitesinde 1.öğretim çocuklar 6 da derse giriyorlar

isteyen rahatlıkla bir iş bulabilir.Bir arkadaşım zamanında 2.öğretime gidiyordu ve aynı zamanda kpss den lise sınıfı memurdu 4:30-5 gibi iş bitirip üniye gidiyordu

Sen bayağı eskide kalmışsın milyarlar falan.Tekrar diyorum bak sorulama cevap verememişsin o hocalara gece ödenen mesai dışı ödenen parayı neden 1.öğretim ödesin?

Tabiiki ikinci öğretim ödeyecek ve bu en doğru karardı

• Malesef sigara yasağı.
    Her eczaneden ilaç alabilme.
    Hastane randevu sistemi
    E devlet.
    ve tabiki metrolar ve eski otobüslerin tedavülden kalkarak klimalı otobüslerin gelmesi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.