Şimdi Ara

14 yaş boy 1.62 sizce 180 e ulaşabilirmiyim ve ya nasıl ulaşırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben 14 yaşındayım 2004 kasım doğumlu biriyim yeni liseye geçtim boyum 162 ve ben boyumdan pek memnun değilim çünki ben aynı zamanda basketbolla uğraşan ve seven bir insanım gere kbasketbol gerek benim boy sevdamdan olsa gerek boyum çok kısa geliyor bana. sizce 180 boya ulaşabilirmiyim veya nasıl ulaşabilirim.Annemin boyu 158 babamın 168 fakat buyukbabamın boyu 182 amcamın 178 onlara çekme ihtimalim varmı sizce ? ve 180 olmak için neler yapmam gerek yardımlarınızı acilen bekliyorum iyi gunler.

görüp geçmeyin lütfen bilen birileri tavsiyelerde ve tahminlerde bulunursa çok severim
    çünki bu konuya taktım bu aralar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperenn25 -- 2 Eylül 2018; 1:24:34 >

• babamın boyuna ykınım şuan 14 yaşında babam kadar boyum olmasından dolayı umutluydum açıkcası.Şimdi lise 9 a başlayacağım 8 sınıfın başlarında ergenliğe girdim ve boyum yaklaşık bir 12 cam arttı fakat ergenlikte 25 30 cm uzarlar diyorlar daha ne kadar uzarım peki ? veya onerin var mı daha fazla uzatmak için?
  • Peki uzaman hala devam ediyor mu ? Boyu isteğine göre uzatmak diye bir şey yok bence. Beslenmeni düzgün yaparsın ve de genetik olarak kapasite neye müsaitse o kadar uzarsın. Sana bir tavsiyem de duruşuna dikkat et ve sırt antremanı yap. Örneğin barfiks çekmek ya da şınav çekmek gibi. Boyun ne kadar uzun olursa olsun dik bir duruşun olmadıkça boyunu tam yansıtamazsın.
  • Dostum öncelikle spor süre ile ölçülecek bir şey değil. Yani yarım saat barfiks tanımın yanlış. Sen çekebildiğin kadar çek günde. Evine bir barfiks demiri al as kapıya, canın sıkıldıkça oraya asıl, barfiks çek. Çok sayısal konuşmamı bekliyorsun ancak insanın alnında yazmıyor ki ne kadar uzayacağı. Kimse bunun cevabını veremez sana.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.