Şimdi Ara

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
5
Favori
104.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar nişanlım asteğmen kurada hudut olarak Kars ilini seçmiş..bazı yerlerde telefon çekmiyor diyorlar :S bunun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • Samsun acemilik 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

sonra : Esas Birliği14'ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KOMUTA DESTEK TB. KH. VE KH.TK./KARS MERKEZ
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE

buradayım
    neciyim nedir olay :(
    bilgi verenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoop -- 25 Temmuz 2013; 16:13:29 >
  • Hoop Kardeş acemiliğimiz de usta da aynı yerdeyiz. İletişime geçelim istersen.
  • dedeler taze bilgi yok mu?

Kars merkez hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamu Otobüsü

Amasya'da yemini ettikten sonra ayın 2sinde usta birliği için Kars'a uçacam inşallah.

Sınıfım piyade ve tam olarak gideceğim yer 14'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. K.lığı KARS.

Daha önce usta birliğinde burada olanlar özel mesaj veya forum yoluyla bana tecrübelerini ve birikimlerini anlatabilirse çok dua edecem. Herşey muallakta şu anda.

selam burası ile ilgili bilgi verebilir misin?

Kars merkez benim dde sınıf piyade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoop

Samsun acemilik 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

sonra : Esas Birliği14'ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KOMUTA DESTEK TB. KH. VE KH.TK./KARS MERKEZ
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE

buradayım

Hayırlı olsun öncelikle dostum. Aynı yerde değilmişiz. Ben doğu kışladaydım topçu olarak bitirdim. Seninki tugay komutanlığı bendeki ise tug. komutan yardımcılığı idi. Yardımcılıklar Kars'ın tepesi diye tabir ettiğimiz kaleninde üstünde bi yerde. Komutanlık şehrin ortasında. Yazarken bile üşüdüm kışın gitmiştim.

Komuta destekle ilgili bir bilgim yok ama hiç canını sıkma. Kars çıkınca bende ailemde arkadaşlarımda üzülmüştü ama gidince herşeye alışıyosun. Kars'ta olduğun aklına bile gelmiyor.

• quote:

quote:

Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE

buradayım

Hayırlı olsun öncelikle dostum. Aynı yerde değilmişiz. Ben doğu kışladaydım topçu olarak bitirdim. Seninki tugay komutanlığı bendeki ise tug. komutan yardımcılığı idi. Yardımcılıklar Kars'ın tepesi diye tabir ettiğimiz kaleninde üstünde bi yerde. Komutanlık şehrin ortasında. Yazarken bile üşüdüm kışın gitmiştim.

Komuta destekle ilgili bir bilgim yok ama hiç canını sıkma. Kars çıkınca bende ailemde arkadaşlarımda üzülmüştü ama gidince herşeye alışıyosun. Kars'ta olduğun aklına bile gelmiyor.

teşekkürler dostum. ben de sıkıntı yok, gidip görevi yapıp döneceğiz hayırlısıyla ;)
    önnden birkaç bilgi toplayalım diye soruyorum. teşekkürler cevap için

• quote:

quote:

quote:

Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE

buradayım

teşekkürler dostum. ben de sıkıntı yok, gidip görevi yapıp döneceğiz hayırlısıyla ;)

Rica ederim. Karargâh'ta olduğunu eklemeyi unutmuşum. Bende karargâhtaydım ve komutanların bize dediği şey şu şekildeydi : " Karargâhlara daha çok seçme askerleri daha az sorunluları alırız " Gerçektende diğer bataryalar hergün kavga dövüş olurken bizde 3-4 günde bir olurdu. Tabi bu sayı diğerinin yanında az kalıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE

buradayım

Rica ederim. Karargâh'ta olduğunu eklemeyi unutmuşum. Bende karargâhtaydım ve komutanların bize dediği şey şu şekildeydi : " Karargâhlara daha çok seçme askerleri daha az sorunluları alırız " Gerçektende diğer bataryalar hergün kavga dövüş olurken bizde 3-4 günde bir olurdu. Tabi bu sayı diğerinin yanında az kalıyor

benim olay nedir hiç fikrim yok merkeze yollamışlar
    sınıf piyade er :)
    başka bir arkadaş bakımcı olarak gidiyor

• Hoop kullanıcısına yanıt
    TB. KH. VE KH.TK

Bende acemiliğe piyade olarak başladım sonra topçu oldum oraya takılma fazla :)

Yukarıda yazdığım seninde karargah bölüğünde olduğunu gösteriyor yani şanslı sayabilirsin kendini
  • quote:

TB. KH. VE KH.TK

Yukarıda yazdığım seninde karargah bölüğünde olduğunu gösteriyor yani şanslı sayabilirsin kendini

ooo süper o zaman ;) başka tüyo var mı hocam.. ne yapmak lazım ne yapmamak :)
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoop -- 27 Temmuz 2013; 14:24:42 >
  • selamlar arkadaslar ,

acemılık :

15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

usta birligi :

25'İNCİ HD.TUG.K.YRD.LIĞI 4'ÜNCÜ HD.TB. 2'NCİ HD.BL./KARS DİGOR

giden dedelerımız varmı özellıkle kars ıcın bılgı rıca ederım hudud bölugu nasıldır :)
  • quote:

quote:

TB. KH. VE KH.TK

teşekkürler

Kimseyle fazla samimi olma. Nasıl olsa 5 ay tanıyacaksın ordaki herkesi. İnan 5 ay sonra herkesi unutuyorsun. Dikkat et komutanlarla fazla samimi olma özellikle çok içli dışlı olursan veya yanlarında çok gülersen sana takarlar ve her işlerine seni koştururlar.

Ne zaman orda olacağını bilmiyorum ama kış dönemini kapsıyorsa kesinlikle vücudu saran tiplerden içlik götür 1 takım. En önemlisi kimsenin açamayacağı kilitlerden alman. Her akşam botlarını spor ayakkabılarını uçlarından kilitleyip yat. Yoksa sabaha yerinde bulamayabilirsin. Bu da komutanlardan azar işitmene neden olacak.

• quote:

quote:

quote:

TB. KH. VE KH.TK

teşekkürler

Kimseyle fazla samimi olma. Nasıl olsa 5 ay tanıyacaksın ordaki herkesi. İnan 5 ay sonra herkesi unutuyorsun. Dikkat et komutanlarla fazla samimi olma özellikle çok içli dışlı olursan veya yanlarında çok gülersen sana takarlar ve her işlerine seni koştururlar.

Ne zaman orda olacağını bilmiyorum ama kış dönemini kapsıyorsa kesinlikle vücudu saran tiplerden içlik götür 1 takım. En önemlisi kimsenin açamayacağı kilitlerden alman. Her akşam botlarını spor ayakkabılarını uçlarından kilitleyip yat. Yoksa sabaha yerinde bulamayabilirsin. Bu da komutanlardan azar işitmene neden olacak.

tamamdır ;)
    eylül ayında orda olurum acemilik samsun ;) kış sertmiş evet 2 kaliteli içlik alırım. banyo vs karargahın durumu nasıl? zor olan kısmı nedir? hazırlıklı gidelim ;)
    çarşı izni?
    yemekler nasıl ve kantin vs içerde her şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoop -- 27 Temmuz 2013; 14:27:41 >

• Hoop kullanıcısına yanıt
    Banyolar haftada 2 kereydi bizim. Sizin nasıl olur bilmiyorum. Muhtemelen aynıdır ama ben haftada 1 gidiyordum dışarda donup hastalanmaktan iyidir diye düşünerek.

Çarşı izinleriniz tamamen tabur komutanınıza kalmış birşey. Bizimkisi 2 haftada 1 yapmıştı denetleme zamanına denk geldiğimiz ve daha çok çalışmamız gerektiği için diyip duruyordu. Ocakta 1, Şubatta 1; Martta 2, Nisanda 2 kere çıkıp askerliğim bitti. Yarısı da hapçıların yüzünden kilitlendi.

Yemekler sizde değişik olacaktır muhtemelen. Bizimkini askerler yapıyordu ve çoğunu yemiyordum 83 kilo gittim 75 kilo geri geldim her öğün tost+kola yememe rağmen

İçerde aradığın herşey olur merak etme sıkıntıya sokmazlar kimseyi
  • eyvallah hocam çok sağol bilgiler için ;)
    yemek olayı umarım kötü değildir. tek sıkıntı o. kilo verirsek, tüy gibi kalırız.
    olmadı dediğin gibi tost kola forever
  • Eğitim Birliği 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

Esas Birliği 25'İNCİ HD.TUG.K.YRD.LIĞI 4'ÜNCÜ HD.TB. 2'NCİ HD.BL./KARS DİGOR

Herkes için hayırlı olsun
  • 14 ağustos katılış tarihi ? şubeye gittiniz mi.
    benim 14 ağustos
    sabah samsundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoop -- 27 Temmuz 2013; 15:16:32 >
  • quote:

14 ağustos katılış tarihi ? şubeye gittiniz mi.
    benim 14 ağustos
    sabah samsundayım

Ben de şubeden evrağı aldım. 14 ağustos teslim. Bende sabahı samsundayım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdivanlı -- 27 Temmuz 2013; 15:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdivanlı

Eğitim Birliği 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

Esas Birliği 25'İNCİ HD.TUG.K.YRD.LIĞI 4'ÜNCÜ HD.TB. 2'NCİ HD.BL./KARS DİGOR

Herkes için hayırlı olsun

Huduttasın ve herkesten uzaksın. Bize huduttan gelen elemanlar hep övmüşlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.