Şimdi Ara

14 şubata yine yalnız giriyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek kol olsa onla gircem ama o da yok klavyeye anca yetiyo biri, keşke sevgilim olsaydı onu sütle beslerdim, besleyemezdim aslında para yok ama bi gün olunca alırdım kakaolu felan. parka giderdik kaydıraktan kayardık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezik Man -- 14 Şubat 2012; 2:36:10 >

• Ezik sen yatmadın mı abisi daha
  • diğer koluna noldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ezik sen yatmadın mı abisi daha

ağlıyom evde :( kuşum cemile sarıldım onunda manitası yok civcive aşık oluyo sarışın diye.
  • Senin gibi ezikler yalnız girecek ki sevgili olarak girenlerin bir farkı olsun.
  • ezik seni ağlayan bi çocuk avatarıyla hatırlıyorum o daha iyidi be daha ezik gösterdiyordu
  • Şarkı yap bence buna.
    Bu arada her insan yalnizdir evlat. Daireler çizer durur herkes bu delirmiş dünyada. Hergün bitmeyen bu yarışları... Daha iyi hissedeceğimiz bir günü bekliyoruz. İyi ki doğduk.. Parçalanmış yerler... Parçalanmış insanlar... Parçalanmış kalpler. Delirmiş dünya... Mantıksız dünya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

ezik seni ağlayan bi çocuk avatarıyla hatırlıyorum o daha iyidi be daha ezik gösterdiyordu

7 ay bam yedikten sonra şeklimi deyiştirip girdim. yakışıklı hissediyom böyle.
  • Neden eziklik olsunki. Herifin teki uydurmuş yok sevgililer günü yıl başı anneler günü babalar günü vs.. kız arkadaşım yokmu hayır var ama sevgililer günü felan kutlamıyorum. Ben daha kendi doğum günü kutlamayan bi insanım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.