Şimdi Ara

14 Günlük PS Plus Üyeliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, bu gün ps4 siparişi verdim. psn store' dan witcher 3 goty ve yanında bir kaç oyun daha satın almayı düşünüyorum. ps plusın getirilerini biliyorsunuz küçük bi araştırma yapıp sürekli 14 günlük deneme üyeliği alıp ücretsiz bir şekilde ps plustan yararlanan kişiler olduğunu gördüm, bu işlem illegal midir ban riski var mıdır? ek olarak da ana hesabım olarak açtığım hesaba 14 günlük deneme ps plus hesabı alacağım ve yukarıda bahsettiğim gibi witcher 3 satın alacağım, sürekli hesap değiştirmem bu ana hesabımdaki oyunları oynayamama neden olur mu ya da başka bir yeni hesap ekleyip ps plus deneme sürümünü alıp ana hesabımdaki oyunları online oynayabilir miyim? şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim
    iyi forumlar

2 haftada bir bir tane mail açın sanal kartınızı hesaba ekleyin(2-3 tl limit olsun bazen kontrol için bi miktar çekip geri yatırıyor)

sonra 2 haftalık süreyi başlatın ve kartı hesaptan silin

sonra o hesabı makinaya ekleyin bu kadar

ben çok fazla online oyun oynamıyorum fakat oynamak istediğimde bu şekilde yapıyorum

**

şöyle bir yöntem de var dediğim gibi çoğu zaman hafta içi oynayamıyorum zaten bazen haftasonu online oynamak istediğimde yeni bir mail ve psn hesabı açıp direkt makinaya ekliyorum sonra ayarlar depolamada size 2 gün plus hediye ediyor bu şekilde de olabilir

iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • hocam öncelikle hayirli olsun. 14gunluk bedava ile ugraşmayin. endo psnde 1senelik 95lira. sağlam oyunlarda veriyor. aylik 8liraya gelir.

• 12 veya 16 olmasi lazim farki hesabi ayni makinede kulalnabilirsin. endo psnden plus alip konsola kaydedersin. sonra kendi hesabindan online oyun oyniyabilirsin. plus gecerli olur. verdihi ucretsiz oyunlarida kendi hesabindan oynarsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.