Şimdi Ara

14 günlük plus la plus oyunları kiliti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr psn ana hesabımın plus u bitti bende bu yıl endo psn den almaya karar verdim ancak oynadığım bi free to play oyunda plus kullanıcılarına pazarda indirim var bende acaba başka hesaptaki plus u görür mü görmez mi diye denemek için başka bi hesaptan 14 günlük plus aldım ama ona rağmen bedava plus oyunları hala kilitli gözüküyor mesela until dawn la this war of mine var makinemde, 14 günlük plus'ı aldığım hesapta bile kilitli gözüküyor ? bu yeni mi çıktı.

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    ettim hocam bu arada 2 side tr psn hesapların 2 sinde de kilit gözüküyor. Reset falanda attım konsola ama durum aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • Plus oyunları hesaba özgüdür, başka bir hesaptan plus alırsanız geçmişte aldığınız plus oyunlarını oynayamazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nil2014

Plus oyunları hesaba özgüdür, başka bir hesaptan plus alırsanız geçmişte aldığınız plus oyunlarını oynayamazsiniz.

Peki atıyorum plus üyeliğine 1 ay ara verdik önceki bedava plus oyunlarını tekrar oynama şansımız var mı? yoksa kesintisiz hesapta duruyor plus üyeliği olunca mı aktive oluyor
  • ben cevabımı aldım arkadaşlara teşekkürler sizin dediğiniz ise oluyor.Aynı hesapta plus a ara verseinz eskiden oynadığınız plus oyunları tekrar oynayabilirsiniz sadece plus olmayan zamanki oyunları oynayamazsınız, doğal olarak.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.