Şimdi Ara

14 Aydır Tutuklu Bulunan Avcılar Belediye Başkanı Beraat Etti ! (6 yıl ceza eklenmiş) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

AİA hiç bir zaman hukuğa başvurmasın!

AİA yüzlerce yılla yargılansın

AİA dan rüşvet aldılar diye ortalığı yıkın

AİA, rüşvet vermedim diyince, ama para vermiş diyin

AİA için rüşvet vermemiş kararı çıkınca,

AİA serbest kalınca da

Geleceğiz nokta bu.

boş ve anlamsız kelimeler bütünü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yolsuzluk iddiaları bulunan kişilere sahip çıkabilmek için ne tüzük ne de usul tanıdınız. Adam salak mı? Böyle bir ana muhalefete karşı gelmeyi nasıl göze alsın?

Yargılayanları bile yargılayacağız dediler, savcıya oğlum diyerek parmak salladılar. Sen hâlâ gelmiş ne saçmalıyorsun. Koruma ikliminizi görmüyor musun? Aktaş size nasıl kafa tutacaktı? Birbirinize girip kendinizi ele vereceğinizi nereden bilsin adam?

Sizin söylemeniz gereken CHP'li belediyeler yolsuzluk yapmaz olmalı veya yaptı ise de artık CHP'de barınamaz barınmamalı olmalı. Ama ne olursa olsun ne iddia varsa olsun biz savunacaz dedimi olmuyor işte. Rıza Akpolat'ın el konulan mallarını gördünüz mü mesela ? İddia o ki o adam çok değil 10 yıl önce daha CHP'de sıradan görevlerde iken kirada oturan birisi iken İL ilçe başkanı olduktan ve belediye başkanı olduktan sonra nasıl bu kadar servet yapabildimi büyük soru işareti deniyor. ( Zaten farkındaysanız Rıza Akpolat'ın ne adını anan var ne savunan var adam 23 yıl hapis almış iken bile. )

Mahkemenin el koyduğu mallara bak... Bu arada muhalif basında pek söylenmiyor ama Eşi de ceza aldı Rıza Akpolat'ın eşi Yeşim Akpolat’a ise 4 yıl 2 ay hapis ve 781 bin TL adli para cezası verildi. Ayrıca 3 ev ve 1 aracına el konulmasına karar verildi. Bunlar normal mi sizce savunmak için =?

14 Aydır Tutuklu Bulunan Avcılar Belediye Başkanı Beraat Etti ! (6 yıl ceza eklenmiş)

Ama siz ne yapyıorsunuz yan yattı çamura battı neden Aziz İhsan Aktaş ceza almadı neden örgüt yokmuş flan gibi yerlere çekiyorsunuz muhabbeti.

Adam Bizzat kendisi çıkıyor ben itirafçı olacam diyor bakın para hareketleri bu Plakalar bu benden seçim zamanı 5.5 milyon TL aldılar diyor. Üstüne 16 araç aldılar diyor. 3 aylık alsalar bu araçları bir aracın aylık kirası 100 bin TL var mıdır fazladır belkide 16x100x3 ay desek 5 milyon TL de araçların maliyeti yapıyor. Yani 10 milyon TL üstü rüşvet yedirdim diyor açık açık BEN YAPTIM diyor taktir mahkemenin diyerek.

Mahkemede iyi niyetli itirafçı oldun diye sana ceza vermiyorum diyor bu kadar basit. Kanunda yeri var mı var. Ama sizin çıkıp Bu iddia doğru ise yanlış olmuştur diye eleştiri yapmanız beklenirken halen amaaa abiii AKP edebiyatıda olmuyor.

Bir bilginiz belgeniz itirafınız veya iddianız varsa MAHKEMELER ORADA ŞİKAYETTE BULUNACAKSIN... Bu davalarda hep olaylar içeriden bir şikayet bir itiraf bir başvuru ile başladı çünkü. Yoksa mahkeme gitsin şunuda araştırsın bunuda araştırsın diye bir dünya yok başlaması için şartlar var.

• dine mine ne D kullanıcısına yanıt

”Adam salak mı? Böyle bir ana muhalefete karşı gelmeyi nasıl göze alsın?”

ama o kadar da kör ve bilgisiz ki,

bu kadar korktugu adamların belediyeleriyle iş yapıyor!”

Öyle mi!

AİA yargıya gitmedi, çünkü

”Adam çalışanlarını ödeyip ticari faaliyetini nasıl yürütsün.”

”tamamen duracağından veya daha ağır baskı göreceğinden korkmuş olabilir.”

“Türk yargısına nasıl güvensin? “

“Adam salak mı? Böyle bir ana muhalefete karşı gelmeyi nasıl göze alsın?”

:)))

AİA işallah bu mücadelen için seni ödüllendiriyordur

yoksa zor yani :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne alaka? Adam iş insanı, yanında çalışan onca kişi var; belediyelerle iş yapmaya mecbur. Hakedişlerini ve sözleşmelerini almak zorunda, ne yapsın? Hem ne korkması? Adam mahkemede imamoğlu’nun suratına bakarak kendisine iletilen para taleplerini ve sistemi açıkça anlatmış. Daha ne yapsın?

Ben kimseyi savunmuyorum, kimseye de kefil olmam. Yapmışsa cezasını çeksin, ama sadece muhalefet belediyelerinde böyle şeylerin olup da, bu adamın iş yaptığı kamu kurumları ve Akpli belediyelerin temiz olması pek inandırıcı gelmiyor kusura bakma. 14 Aydır Tutuklu Bulunan Avcılar Belediye Başkanı Beraat Etti ! (6 yıl ceza eklenmiş) 

Farkında değilsin ama savunuyorsun :) Artık suç var mı yok üst mahkeme belirleyecek ama bu işlerde bir kekremsizlik bir ağız buruşturan bir zihin kurcalayan mantık dışı işler var yani sıradan bir vatandaş olarak ben bile görebiliyorsam... Ayrıca AKP'li belediyeler tertemizdir diyen yok. Ama burada aleni bir şey çıkıyor ortaya bunu eleştirin hiç yoktan. Yarın öbür gün AKP içinde de benzer işler çıkarsa söz etme hakkınız daha kuvvetli olur. Burada alenen şikayert var itiraf var sanıklar koskoca belediye başkanının Özel kalemi Belediye başkan yardımısı veya belediye çalışanı olan İtirafçılarında olduğu yerde de savunmayın bir sıkıntı varsa ortaya çıksın hiç yoktan deseniz yetecek...

Çünkü daha davada kararlar okunurken 14 aydır tutuklu bulunan belediye başkanı beraat etti neden bunca süre içerde tutulmuştu ki diye açmıştın ilk dakika konuyu. ( Bu arada Utku Caner Çaykara zaten 1 ay kadar önce tahliye olmuştu adli kontrol ile dışarıdaydı zaten. Yattığı süre cezayı karşılar büyük ihtimal tekrar içeri alınmayabilir. Ama memuriyeti yanar ceza onanırsa ve siyasi yasak gelir yüz kızartıcı suç Rüşvet çünkü. )

Cezalar sonradan açıklanmaya başladı

Daha gerekçeli kararı görmeden gene savunmaya başladın. İddia neydi adım kadar eminim onuda bilmiyordun. Hangi iddiadan ceza aldı onuda gram bildiğini sanmıyorum üstte ben attım okuduysan bir ihtimal o zaman öğrendin.

Not: Bu arada benim canımı sıkan bazı muhalif kişiler ve hesaplar bu iddiaların bazılarının doğruluğunu bildikleri için savunmayı o zaman belediye başkanı değildi bu rüşvet sayılmaz diye savunuyor veya Muhittin Böcek ben şuna şuna para verdim diyor onlar devlet memuru değil o yüzden Rüşvet sayılmaz diye savunma yapanlar var. Bu tarz söylemler can sıkıcı. Adamın iddiası ne beni alacaklarımı vermemek ile tehtit ediyorlar. Ordan 5 veriyorsam diğer tarafta 50-100 olarak alacağımı alıyorum mecbur şirketim dönsün diye %5-10 payları ZORLA aldılar diyor. Ve buna cevap veremiyorlar.

Aziz İhsan Aktaş İBB davasında da konuştu şurda çok değil 3-5 gün önce her şeye cevap veren herkes ile kavgaya tutuşan İmamoğlu nun veya diğer isimlerin avukatların Aziz İhsan Aktaş'a TEK KELİME ETMEMESİ sana da garip gelmiyor mu ? Hemde Aziz İhsan Aktaş dava içinde benim Diplomamda var hemde yasal kanuni flan diye laf çarpmalarına rağmen. Bana çok garip geliyor mesela.

Alenen orada İsim verdi bu vekil para istedi dedi İmamoğlu nun Cumhurbaşkanılığını finansa etmek için çark oluşturmuşlar dedi kendi verdiği paraları KALEM KALEM saydı toplamını açıkladı flan. Dekontları flanda var paraları kimlere teslim ettim hepsi belli dedi söyledi hatta MİLLETVEKİLİ BİZZAT ADINI Verdi hakimin önünde kimsede ÇIT YOK bu garip değil mi bence çok garip...

Adam Mahkeme salonunda toplamda 85 milyon TL üstünde para aldılar benden diyor. Bu cevaplanması gerekmez mi ?

İsim veriyor Özgür Karabat seçim zamanı şu kadar para vereceksiniz vermezseniz bir daha ihale alamazsınız dedi diyor ! Ve dekont sunuyor para verdim diye. Ne olacak şimdi ? Normalde bunlar İFTİRA ise ortalık yıkılmaz mı ? Davalar açılmaz mı hatta orada ağız dalaşı ve yumruklu kavga çıkmazmıydı sen bize nasıl iftira atıyorsun para verdim diye denmez miydi ???

14 Aydır Tutuklu Bulunan Avcılar Belediye Başkanı Beraat Etti ! (6 yıl ceza eklenmiş)
    14 Aydır Tutuklu Bulunan Avcılar Belediye Başkanı Beraat Etti ! (6 yıl ceza eklenmiş)www.ensonhaber.com
    Aziz İhsan Aktaş, İBB Davası'nda mahkemeye dekont sundu: 'Paralar, İmamoğlu'nun talimatı denerek istendi' - ensonhaber.com
    https://www.ensonhaber.com/aziz-ihsan-aktas-ibb-davasinda-mahkemeye-dekont-sundu-paralar-imamoglunun-talimati-denerek-h1559571

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Ağustos 2026; 0:43:9 >

• BJK kullanıcısına yanıt

Bir akpli bu özkanın gözü önünde yolsuzluk yapsa bu yapmadı diye gelip burada algı kasar. Görevi bu biliyorsun. Kendini boşuna yorma bunun için.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.