Şimdi Ara

14 AY ÖNCE ÇALINAN I_x_X_x_l artık eski sahibindedir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 14 ay önce bu char çalınmıştı benden ye şimdi bu charı çalandan bu kez ben çaldım

darısı charını çaldıranların başına

FUCKK HACKERS!!!

• muhaha:Dçarın geri dönüşü...
  • Kaç lvl
  • Ss koyarsan sevinirim
  • küfürü sil bence
  • Çok hızlısın bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

küfürü sil bence

evet küfürü editle, charı tanıyorum bende redsea'dayım sağlam char, yanlış hatırlamıyorsam ya senle yada charı çalan olanla kervan çektik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tebrikler
  • Heyy. O char bendeydi Bi Ara Sonra ben onu Oğuz Abiyle Takas Ettim. Sen Ne Saçmalıosn.
  • olay biraz karışmış bu arkadaş fake mi yoksa
  • Senin Şimdi O Küfrettiğin Hackerdan Ne Farkın Kaldı, Ayıb Değil Mi
  • Arkadaşlar konu uzun mevzu ...Yanlış anlaşılma olmuş lütfen daha fazla uzatmıyalım
  • yalan rüzgarı dallas tadında geçiyor forum donanım.............
  • iyide ne yaptında 14 ay sürdü ?
  • İlhan abinin dediği gibi arkadasın charı geri alması çok kısa sürmüş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Çok hızlısın bravo

gralsın wala anatolia

edit: hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreaM* -- 5 Ağustos 2008; 19:18:20 >
  • İnanın böyle yapanlara küfredesim geliyor gerçekte bunları bi güzel dövüp yola getirmek lazım..

Sen o char şimdi tekrar çaldın o senden çalan adamın birisine satmadığı ne malum?Eğer sattıysa sen şimdi günahsız bir adamdan charı çalmış olmadın mı ne mantıktır bu ya ?

Ben eminim ondan çaldım diyorsan o ayrı...
  • arkdaşlar ne olursa olsun o çar beş apra etmez o çar bok olmuş bir çardır adı çıktı o bölümde isterse eski sahibi alsın o çarı vede çar çok noob bi çardır bu arada cya__ kardeşim senin gibi bi insana bu yapılmazdı senin bi kötülügün olmadı kimseye kendi çarınla takas yapmışsın sen bu çarı o yüzden lütfen arkşımızı suçlammayalım o nuker çarı kendi eu çarıyla takas etmiştir arkdaşımız

sana gelince şerefsiz sen çarını geri almadın adam dolandırdın hemde dolandırdıgın adam oyunu namusuyla oynayan bi insan o adam senin gibi pi şerefsiz hecker deil o küfürünüde geri al yoksa küfürün babasını görürsün şerefsiz

herkese iyi forumlar iyi günler dilerim görüşmek üzere
  • ozi kardeşimden özür diliyorum char yine sahibine verilmiştir. hiç bir sorun yok sadece bir yanlış anlaşılma yaşandı herkesten özür diliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Çok hızlısın bravo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.