Tıp istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14,500 Sayısal Ne Yazılır?

-
-
itü kimya müh-mbg-metalurji
ytü kom-mat müh-ehm
boun inşaat
odtü stats-mat-fizik
hacettepe endüstri
seç beğen al hocam. hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanyks22yd -- 20 Temmuz 2023; 8:14:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sektörden bir abin olarak yazılım yaz 10 yıl sonra aldığın dolarlarla amerikalardan bana teşekkür edersin.
-
odtü kimya mühendisliği
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iyi de hangi yazılım? Bu sıralamadaki yazılım/bilgisayar bölümleri hakkında epey seçici olmak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hepsini araştıracağım. Birkaç tanesi aklımda olan bölümlerdi zaten.
Odtü kimya yazardım ben
Bu da aklımdaydı ancak aldığı maaş konusunda endişelerim var.
ODTÜ Kimya müh. uzun zamandır emniyet sibobu olarak aklımda olan bir bölümdü ve güzel bir bölüm olduğunu, iş konusunda da sıkıntısı olmadığını biliyorum.
Ancak maaşının tatmin edip etmediği konusunda pek bilgi bulamadım.
Maaş konusunda da Türkiye standartlarının çok üstündedir. Tüpraş,socar,kordsa, Şişecam,roketsan, Tübitak sage, Unilever vs bu firmaların maaşlarını,yan haklarını vs duysan aklın şaşar. Bu ülkede üni ismi her zaman önemli. Ben kendi dönemimde Ege,gtü ceng, İTÜ mat müh vs seçmeyip girmiştim. ODTÜ hem çok güzel hem çok ufuk açıyor. Maaş konusunda bir endişen olmasın zaten.
14.5k'ya odtü kimya müh filan öneriliyor ne günlere geldik vay arkadaş.
-
Metalurji müh önerilmediğine şükret
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
odtü stat gerisi hikaye
-
Ceng yazin hocam. Gazi ceng olabilir mesela. Aybu de iyi mesela. Eskisehir teknik de var o siralamalara ancak iyi seyler duymadim burasi ile ilgili. Ya da mat falan yazip oradan ilerleme ihtimaliniz de var yazilim icin. data science, ml gibi alanlara kayma niyetiniz varsa istatistik de yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 20 Temmuz 2023; 12:26:27 > -
Kontenjanı düşürüldü 20 kişi ya ondan sıralamaları baya yükseldi. Valla ben de baya salladım ilk girdiğimde de babam sektörün büyüklerinden birinde yönetici olunca dedim guveneyim bari:D şimdi pişman değilim açıkçası hatta bu meslek sayesinde babama resmiyette emekli olduğu halde dünyanın en büyük 50 firmasından birinden merkezi eu olan iş teklifi geldi oraya tasinacagiz gibi:D Artı baya esnek ya şu an veri bilimiyle ilgileniyorum yurtdışında en çok veri bilimine kayanlardan ,finansa ise direkt en kolay kayan mühendislik.
Saygım sonsuz hocam, bilmez miyim sektörü. İTÜ Kimya Mühendisliği terkim ben.
-
Valla hocam sizi hatırlıyorum zaten yani demiştiniz zor diye dedim herhalde o kadar değildir diye dediğinizden de zor çıktı ahahahahaha ama güzel tarafı dediğim gibi o kadar ağır şeyler görüyorsunuz ki diğer alanlardaki matematik istatistik çocuk oyuncağı gibi geliyor:D
Yazılım falan yazmayın iyice şişte İTÜ-ODTÜ gelen temel mühendisliklerden yazın.
-
14kya giremiyorki metalurjiye odtüde
-
odtü fizik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Maaş konusunda da Türkiye standartlarının çok üstündedir. Tüpraş,socar,kordsa, Şişecam,roketsan, Tübitak sage, Unilever vs bu firmaların maaşlarını,yan haklarını vs duysan aklın şaşar. Bu ülkede üni ismi her zaman önemli. Ben kendi dönemimde Ege,gtü ceng, İTÜ mat müh vs seçmeyip girmiştim. ODTÜ hem çok güzel hem çok ufuk açıyor. Maaş konusunda bir endişen olmasın zaten. |
itü kimya müh-mbg-metalurji
ytü kom-mat müh-ehm boun inşaat odtü stats-mat-fizik hacettepe endüstri seç beğen al hocam. hayırlı olsun |
odtü kimya mühendisliği
|
Benzer içerikler
- pkob fasikül
- robert koleji fiyat 2025
- tyt kaç ayda biter
- hacettepe yatay geçiş şartları
- goodnotes fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X