Şimdi Ara

14 2014 FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alonso ve rai zorlamadilar bile onundekileri. Vergne e helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun böyle F1 de böyle pistede diyesim var..

Düzeltme: Asıl Ferrarriye.. Ferrari var ya o ferrari, neyse .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 21 Eylül 2014; 17:19:19 >
  • Kısa bir yarış değerlendirmesi yapalım. Yazacak fazla bir şey yok, yarış bana göre beklentilerin altında kaldı, izlerken sıkıldım resmen.

Hamilton, Rosberg'in kalmasıyla ele geçirdiği avantajı iyi değerlendirdi.

Vettel ve Ricciardo iyi yarışıp podyumu tamamladılar.

Alonso elinden geleni yaptı ve 4. sırayı aldı.

Ferrari, Massa tehlikesini görmeyip Raikkonen'i geç pite aldı. Raikkonen, Massa'nın arkasına düşünce yarışı da mahvoldu. SC periyodu arkasında da bir başka Williams'ın, Bottas'ın arkasında kaldı. Ferrari'nin düzlük hızının kötü olması Rai'ye atak yapma fırsatını dahi vermedi. Koskoca Ferrari, lastikleri bitmiş rakiplerine düzlük hızından dolayı atak yapamayacak halde.
  • Çok sıkıcı bir yarıştı. Ferrari düne göre bekleneni yine veremedi. 20 dakikalık güvenlik aracından sonra olasılıklar heyecan vericiydi ama Hamilton sağolsun heyecan falan bırakmadı.
  • Beyler ben alman kanalindan izliyorum yarislari orada normalde 14.30 da piste cikmasi gerekiyordu rosbergin 10 dk boyunca cikartamadilar ayni sorun vardi direksiyon falan degistirdiler ama olmadi. Sonra hasarli aracla piste cikardilar zaten yolda kaldi. Almanlar elektronik problemi demisti

• Bu arada yorunlarin hepsini okudum simdi sitede cok fazla yeni izlemeye baslayan mi var nedir asiri sacma yorumlar var

• çok sıkıcı bir yarış oldu.Zerre heyecan yoktu malesef.Tek sürücüler şampiyonasında heyecan oldu.Birde yarışın Adamı Vettel oldu bence çünkü 30 küsür Tur eski lastiklerle önde kalmayı başardı.Bu ikinciligi vettel yarış ekibine borçlu.Yarış esnasında telsizden tekrar pite girmek istedigini belirtmişti ama ekibi bunu reddetti çünkü pitten sonra çok sollaman gereken Araç olacak dediler.Haklıydılar bencede.
  • Öncelikle sıkıcı bir yarış olduğunu söylemek lazım.Gece yarışı olmasından başka hiç bir özelliği olmayan bir pist.Güvenlik aracı girince belki işler karışır diye düşündüm ama hiç de öyle olmadı.Hamilton güvenlik aracından sonra çok rahat fark açıp yarışı bitirdi.Rosbergin yarışa veda etmiş olması da olası çekişme görmemizi engelledi.En azından hep Hamiltonun otomobilinde sorun çıkıyor algısı biraz değişir.Alonsonun güvenlik aracı pit stopu istenilen sonucu vermedi.Belki güvenlik aracı pistte az kalmış olsaydı daha farklı olurdu.Redbull ikilisi olabilecek en iyi yerde bitirdiler.Williams bu yarışta yavaş kaldı.Hele Bottas Massanın açıkça gerisindeydi.
  • ilginç herkes çok sıkıcı bir yarış olduğunu söylüyor. oysa 95lerden beri f1 izleyen ben uzun bir aradan sonra ilk kez taktik savaşları ile sonucun ne olacağının kestirilemediği için zevkli bir yarış olduğunu düşünmüştüm yarışı izlerken. güvenlik aracıyla alonsonun pite gelişi, red bul un karar vermede ferrariden geride kalması sonrası sert hamuru seçmesi. mercedesin ham ı pite almaması buna karşın redbul un sert lastikli olmasından ddolayı pite yetecek kadar fark açma çabası... 90ların ferrari-maclaren taktik savaşlarını hatırlattı.
    drs ve kersin yardımıyla yapılan bolca salakça geçişlerin olduğu bir çok yarıştan çok daha fazla hoşuma gitti açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 22 Eylül 2014; 19:25:06 >
  • Bence Red Bull takım emriyle ricciardoyu vettelin önüne almalıydı. Ufak bir ihtimal ama belki ricciardo şampiyon olabilir. Vettel hızlansa bile zaten motor cezası yemeye başlaması yakın yani şu saatten sonra bir şansı yok. Ricciardonun şansı var değerlendirilmeye çalışılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ınfiniti red bull racing

Bence Red Bull takım emriyle ricciardoyu vettelin önüne almalıydı. Ufak bir ihtimal ama belki ricciardo şampiyon olabilir. Vettel hızlansa bile zaten motor cezası yemeye başlaması yakın yani şu saatten sonra bir şansı yok. Ricciardonun şansı var değerlendirilmeye çalışılabilir.

Şansı var da çok az var.Redbull'da 4 senedir şampiyon olan pilotunu çok az şansı var diye Riccardo'ya paspas yaptıramaz kolay kolay.
  • Ferrari 2015 arabasına konsantre olduk açıklaması yapmadı mı daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ferrari 2015 arabasına konsantre olduk açıklaması yapmadı mı daha?

Bu sene geç kaldılar.

• quote:

Ay geldi geldi merak etmeyin. Birileri gene açıklamış 2015 e konsantre olmaya başladıklarını.

Anam bunlar konsantre oluyolarda bi türlü çözünemiyorlar.
  • quote:

buefer 5 yıl sonraya şampiyonluğa kafayı taktılar 1 2 de değil

not ciddiyim

heralde bizde biliyoruz güm diye şampiyon olunmayacağını altyapı oluşturuyolar uzunvadeli schmacher dönemi gibi bi şey için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.