Şimdi Ara

14-16 bin lira arası araba arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba foruma ilk defa konu açıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    2-3 ay içinde bir araba almayı düşünüyorum fiyat aralığım 14 bin ile 16 lira civarları.internetten sürekli araştırıyorum ama net bir marka ve model bulamadım.Aradığım özellik 2000 model üstü klimalı , max 1600 cc ve satmak istediğim zaman beni üzmüyecek bir aile arabası arıyorum.sizlerinde yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman16 -- 7 Ocak 2014; 1:26:17 >

• Aracım aradığınız kriterlerde hatta Follow Me Home,Cruise Control,ESP,ABS,Elektrikli Camlar,Immobilizer gibi birçok ek özelliğe de sahiptir. 2.eli hızlı,parçası uygun,bakımları tam,tertemiz,sorunsuz ve çok çok ekonomik bir araçtır.Foruma verdiğim ilanı linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.Düşünürseniz,telefonla ulaşmanız daha iyi olur.

Buyrun link;

http://forum.donanimhaber.com/m_86155715/tm.htm
  • Anlıyorum,umarım kısa zamanda bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Chery kimo 1.3 lusso
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

hocam bende fiat panda var 2005 model boyasız 48 bin kmde lpgli düşünürseniz görüşelim. abs+ ebd klima 2 cam otomatik çift hava yastıgı orj jantlar yol bilgisayarı rado-cd çalar vs.

Fiyat ne kadar düşünüyorsunuz ve aracın linki varmı ?

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam benim araba bu düşünürseniz bişeyler yaparız. arabama güveniyorum boyasızdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-panda-148978672/detay/

Chery kimo 1.3 lusso
  • bende istanbul da bu kriterlerde bir araç arıyorum. Öneri yapabilecek arkadaşlar önerilere açığım. Araç 5 kapılı ve lpg takılmamış istiyorum.
    valla dostum sana bir agabey tavsiyesi... aynı dediğin şartlarda bir araç ararken bir aradaş 1.3 dizel multijet fiat punto (grande değil) araç önermişti. 2009da 100k kmde 2006 bir aracı 14000e aldım, 3 yıl 100k da ben kullandım. yine aracı 14000e sattım. bakımı ucuz, yakıtı çok güzel.
    bu arada ilanım sahibindene çıktıgında cumartesi 24:00tü saat pazar günü 12de sattım aracı . ilan 12 saat aktif kalabildi. bilmem anlatabildim mi?
    bu seçeneği değerlendir derim...

Orijinalden alıntı: ekinsengul

Honda civic 99model sedan kasalar hem fiyat acisindan hemde 5kapi aradigin kriterlere uygun bir araba

hocam civic e nasıl bakabilirim ?
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.dediğim gibi araba piyasasını özellikle netten gayet iyi biliyorum.o yüzden bir kaç modele yöneldim.araştırma yapıyorum illaki bir eksi tarafı çıkıyor.örnek verecek olursam
    <SEmbol 2002-2005:özellik bakımından dediğim fiyat aralığında çok pahalılar donanımları zayıf
    polo 1999-2002:kilometreleri çok ve ve fiyatları aşırı yüksek
    1,3-1,6 terra:wwtı motorlu olanını al dediler fiyat 18-19 aşşağı hiç yok

Bunları netten ve cevremden araştırmam sonucu gördüm.Eğer başka tavsiye edeceğiniz model marka varsa lütfen paylaşın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 8 Ocak 2014; 9:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: askerdem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-sahibinden-bakimli-ve-temiz-megane-1.6-8v-149617356/detay/

Kafana yatarsa burdayım

al uzun sure senı rahat ettırır.
    SONY VAIO F13L8E
  • Bende aynı fiyat aralığında araba arıyorum 15 gün içinde almam lazım. Acil önerilerinizi araç tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.. marmara bölgesi içi olması tercihimdir
    2000 model aşşağısı olmayacak ilk tercih sedan olmazsa hacback beni yedek parça ve ikini el konusunda üzmeyecek japon olur kore olur alman menşei olur hocam genel kriter budur ama bu özellikte içine sinen bir araba 20 binden falan başlıyor o yüzden forum a konu açtım acaba benim bilmediğim veya atlamış olduğum marka veya model var mı diye
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.