Şimdi Ara

14.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum.. Kafamda Peugeot 206 var.. Sizce nasıl bir tercih olur? Yakıt konusunda nasıldır? Hangi modelinden almam daha iyi olur..

-Araçta ki en önemli beklentim az yakması..
    -Piyasası çok değişmemeli.

• merhaba. istersen buraya bakabilirsin ben de benzer bir başlık açmıştım yeni. orada da 206 önerdi bazı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .hardCam.

merhaba. istersen buraya bakabilirsin ben de benzer bir başlık açmıştım yeni. orada da 206 önerdi bazı arkadaşlar.

Nereye bakacağım?
  • bende 206lara çok bakmıştım. alacağın araç 10-12 yaşında olacak. Km.si düşük olan 206lar bile dökülüyor. Sahipleri genellikle çok arıza çıkardıklarından şikayetçiydi. her ay sanayiye yolun düşebilir.
    eğer 206 alacaksan kenara en az 2-3 bin tl koy her an masraf çıkarabilir.

alternatif olarak clio corsa düşünülebilir
  • 14 bin mi 99 00 01 corolla c sınıfı yok yok tüketim 25 kuruş şehir içi
  • 10 yaş üzeri olacak diyorsunuz da, bu fiyata 5-6 yaşında araba bulmam zaten çok zor.. Genç adama uygun olabilecek bir araba istiyorum. Corollo biraz memur işi kaçıyor.
  • Opel Corsa'nın hngi modelini tavsiye edersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio 1.4 Rxt al keyfine bak derim. Yakıtı az , konforu yeterli, donanımı iyi, 2.eli iyi , arıza yapma olasılığı düşük, parça fiyatları normal.
  • chevrlet kalos-aveo tavsiye edebilirim. Bende 3 ay aynı bütçeyle satın aldım gayet memnunum. Parçaları acayip ucuz , az yakıyor. Aracım 1.2 8v performansı fena değil ama uzun yolda sollamalarda biraz sıkıntı sıkıntı yaşatabiliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.