< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Benim için 5 6 TL çok büyük para değil. Rica etsem nerde 5 -6 tl daha pahalı söyler misiniz? Zira 199 olmuş getir büyükte:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
bende getirden aldım kuponla cok hesaplıya geldi güzel sürahi yemek ve çay suyu için kullanıyorum |
ben 4 yıldır kullanıyorum on numara memnunum ayrıca fiyat da hem heryerden daha ucuz ve bir çok hesap da 160 40 var 200 e 40 ilede ucuz hiç mi marketten birşey almıyorsunuz getir büyük de bir çok şey hakmar bim den ucuz. temel ihtiyaclar ile sepeti 200 e tamamlarsın sürahi 95 liraya geldi diye sayarsın varmı bu fiyata yok. bu forumdakilerin %90 ı evin alışverişini annenin babanın yaptığı insanlar olduğu için getir de herşey pahalı ve ihtiyac dışı ben neredeyse fiziksel markete gitmiyorum sebze meyve harici yüzünden trendyol go ile getir den herşeyi alıyorum arabayla park yeri ara gir çık taşıma derdindense her türlü avantajlı sepete 3 4 tanede fırsat ürünü ekledimi kupon bile olmasa bedavaya geliyor çoğu alışveriş. |
█║▌│║▌║││█║▌║ 28 Ekim 2007
|
damacanaların hijyen sorunu artık dünyada bile kabul edildi. milletin evine giren ne olduğu belli olmayan şişeye bir iki işlemden geçirip suyu koyup içine geri getiriyorlar. şişe suların da hamallığı çekilmez boyutta. evet hazır su kadar tabikide kaliteli değil tds değeri hazır suların 15-25 arası brita ile 65 80 arası su alıyorum filtreyi tam 2.5 ay kullanıyorum 80 olunca atıyorum. 80 den sonra artık zaten musluk suyundan farkı kalmıyor tadı kokusu ben kirece takılmıyorum. musluk suyu 120 civarında bence bu konfora 50tl ye hazır suya yakın bir su kesinlikle kabul edilebilir. halen musluk suyu içen milyonlarca insan var. kimsede de sağlık sorunu su kaynaklı ben duymadım. çok aşırı süt kalsiyum tüketen bir toplumda zaten değiliz yüksek kalsiyum kaynaklı sağlık bozukluğu olsun. onun haricinde kireçli suyun aman aman bir zararı yok. 2 litre beyaz sirkede 8 lira çaydanlığın işi ney kireç olacak tabi. sorun etmeyen adama şişe su en iyisi ama ben hayatta uğraşamıyorum parmaklarımı acayip uyuşturuyor onun o gıcık tutma plastiği uyuz ediyor beni. Brita adamdır ölene kadar britaya devam. |
|
Valla ben filtreyi yeni taktigimda bile 100 alti tds gormedim. Olcme aleti mi bozuk diyecegim ama getirin kuzeyden suyunu 20 olarak olcuyor. sebeke suyunun durumuna gore britanin verdigi sonuc da degisiyor. Icsem icilir tabiki ama kana kana icecegim lezzetli su gelmiyor bana. Olayin saglik boyutuna pek takilmiyorum zaten. Nihayetinde temiz su. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam filtreyi ilk taktığınızda yüksek çıkmasının 2 sebebi var. 1 filtre tamamen ıslanarak süzme işlemini tam kapasite ile yapamaması 2. de hindistan cevizi kabuklarının ve içerisindeki minarelli malzemelerin suya karışması. ben ilk 3 defa süzüp o suyu bahçemdeki ağaçlara döküyorum. sonra git gide düşüyor 120 musluk suyu da korkunç düzeyde neredeyse içilmeyecek seviye denilebilir. onu bile 60 lara düşürüyor 10 gün içerisinde sonra yavaş yavaş artmaya başlıyor. yani bölgesinde 90 tds suyu olan birinin suyunu neredeyse içme suyu ayarına getirebiliyor. |
arkadaşlar istanbul da yaşıyorum ve musluktan akan suyun temiz olduğuna inaniyorum. apartmanda depo yok ve borular kaynaklı koku olduğunu düsünüyorum, bunu veya benzeri bir ürünü alsam, kokuyu giderir ve icimi normal hale getirebilir mi? (filtreli monte sistemler düsünmüyorum.) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Şubat 2022; 22:55:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 yıldır kullanıyorum. bulunduğum konumda damacana 16 lira. brita da ithal olduğu için filtre fiyatları uçtu. hesap kitap yapınca britanın ekonomik anlamda bir esprisi kalmadı. damacananın 20 lira üstü olduğu yerlerde kullanılabilir belki. |