Şimdi Ara

137 TL(Kargo DAHİL) Pccooler Siyah Kırmızı Led Panel mAtx Kasa (3 Dahili LED Fan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
7.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 137 TL(Kargo DAHİL) Pccooler Siyah Kırmızı Led Panel mAtx Kasa (3 Dahili LED Fan)
    www.smallman.com.tr
    en ucuz elba v5 gamer siyah kırmızı led mini atx kasa fiyatı smalman.com.tr'de 144,90 TL
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/elba-v5-gamer-siyah-kirmizi-led-panel-atx-kasa--41570

Ürünün tanıtımı:
    item.jd.com
    ��Ƶ����PCCOOLER�� �ܿ˴��� ˮ���͸̨ʽ������ ��ɫ��ͼƬ �۸� Ʒ�� ���ۡ�-����
    https://item.jd.com/27699785831.html

Diğer ürünler

137 TL Elba V1 Gamer Siyah Kırmızı Led Panel Atx Kasa (dahili 3 led fan)
    www.smallman.com.tr
    en ucuz elba v1 gamer siyah kırmızı led mini atx kasa fiyatı smalman.com.tr'de 144,90 TL
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/elba-v1-gamer-siyah-kirmizi-led-panel-atx-kasa-41567

Ürünün tanıtımı:
    item.jd.com
    ���� �������V1����̨ʽ������ �������� ���Ի��� ��Դ����MATX��Ϸ���� V1��ɫ�����䡾ͼƬ �۸� Ʒ�� ���ۡ�-����
    https://item.jd.com/30790285144.html

164 TL Elba V2 Gamer Siyah Mavi Led Panel Atx Kasa (dahili 6 led fan)
    www.smallman.com.tr
    en ucuz elba v2 gamer siyah mavi led panel mini atx kasa fiyatı smalman.com.tr'de 173,17 TL
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/elba-v2-gamer-siyah-mavi-led-panel-atx-kasa--41568

Ürünün tanıtımı:
    item.jd.com
    京东(JD.COM)-正品低价、品质保障、配送及时、轻松购物!
    https://item.jd.com/26604407720.html

Ürünler sorunsuz teslim ediliyor yalnız Micro ATX uyumlu eğer anakartınız ATX ise farklı kasalara yönelmelisiniz

137 TL(Kargo DAHİL) Pccooler Siyah Kırmızı Led Panel mAtx Kasa (3 Dahili LED Fan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 19 Kasım 2018; 19:56:33 >

• kasayı bilen var mı? bence güzel gözüküyor ama hava akımı malzeme kalitesi vs. nasıldır?
  • kasanın önünde vidalarmı var ve görünür şekildemi resimlerden öyle gördümde genel tasarım olarak güzel gözüküyor ama işte kalitesi nasıldır bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

kasanın önünde vidalarmı var ve görünür şekildemi resimlerden öyle gördümde genel tasarım olarak güzel gözüküyor ama işte kalitesi nasıldır bilemiyorum
    Önünde değil de yan plexiyi tutturmak için vidalar var çoğu kasada vardır. Soğutma anlamında çok başarılı pc cooler firması newegg de vs. de satılıyor ürünleri. Aslına bakarsanız bu fiyatta pek de bir alternatifiniz yok. Piyasada bu fiyatlarda ofis kasası tipinde plexi bile olmayan tipsiz ürünler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Kasım 2018; 19:23:57 >
  • elbayı 121 TL ye aldım 11.11 de. keşke bekleseymişim, pc cooler çok daha iyi duruyor. bu fiyata alınır.
  • Kasanın kullanıcı tarafından çekilmiş resmini veya videosunu bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyesovshchikov

Bu mesaj silindi.
    JD'den toplu mal çekip istediğiniz markayı bastırabilirsiniz. Base pccooler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Önünde değil de yan plexiyi tutturmak için vidalar var çoğu kasada vardır. Soğutma anlamında çok başarılı pc cooler firması newegg de vs. de satılıyor ürünleri. Aslına bakarsanız bu fiyatta pek de bir alternatifiniz yok. Piyasada bu fiyatlarda ofis kasası tipinde plexi bile olmayan tipsiz ürünler var

Alıntıları Göster
    tanıtım adresinde gördüm şu resmi ondan dedim yoksa smallman adreslerinde görünmüyor

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Evet o garip durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyesovshchikov

Bu mesaj silindi.
    Uzun zamandır bu fiyatlarda ama stok bitebilir
  • pccooler'ı alıcaktım ama atx değil heralde.
    Edit: kasaların hiçbiri ATX değil. Hepsi mini-atx destekliyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialparslan -- 18 Kasım 2018; 15:1:26 >
  • valla phanteks p400s falan bakıyordum ama bunlar cok ucuzmus 2.el kasaları bu fıyatlara vermiyorlar artık ne yapsak bilemedim
  • Siteden alışveriş yapan var mı hiç? Kargo dahil fiyat bedava resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialparslan

pccooler'ı alıcaktım ama atx değil heralde.
    Edit: kasaların hiçbiri ATX değil. Hepsi mini-atx destekliyor sadece.
    Keşke daha önceden görseydim editinizi...

Kasalar atx değil gelince öğrendim. Kasalar çok küçük. Fanlar güzel aydınlatıyor ama benim atx msi z97 anakartım sığmadı sığmazda. Anakartım 30 cm kasa 26 falan sanırım. Geri göndersem mi diye kararsız kaldım. Adana içinde almak isteyen bir arkadaş varsa aldığım fiyata devrederim. Aksi durumda göndereceğim sanırım.
    137 TL(Kargo DAHİL) Pccooler Siyah Kırmızı Led Panel mAtx Kasa (3 Dahili LED Fan)137 TL(Kargo DAHİL) Pccooler Siyah Kırmızı Led Panel mAtx Kasa (3 Dahili LED Fan)137 TL(Kargo DAHİL) Pccooler Siyah Kırmızı Led Panel mAtx Kasa (3 Dahili LED Fan)137 TL(Kargo DAHİL) Pccooler Siyah Kırmızı Led Panel mAtx Kasa (3 Dahili LED Fan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 19 Kasım 2018; 19:18:23 >

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Kasa micro atx anakart uyumlu sanırım? 6 fanla birlikte mi geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 19 Kasım 2018; 19:19:42 >
  • Geçmiş olsun, umarım sorunsuz iade edebilirsiniz. Konu başlığı ve içeriği acilen (mATX) Micro ATX kasa olarak değiştirilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanak_abdi

Kasa micro atx anakart uyumlu sanırım? 6 fanla birlikte mi geliyor?
    evet 6 fan ile 3 önde aşağıdan yukarıya 2 üstte 1 arkada. Başkada fan yeri yok. Aşağıdaki power yerinin önüne 2 hdd koyulabiliyor ve bunun kasanın diğer tarafını açmak gerekli. Diğer tarafı açınca ssd içinde kasa kapağına paralel olarak koyuluyormuş. Ama çok küçük gerçekten. Şuan full tower kasa kullanıyorum belki ondan küçük görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 19 Kasım 2018; 20:58:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.