Şimdi Ara

1366 x 768 çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bilgisayardan anlayan biri değilim ancak bir sorunum var bu sorunu dilim döndüğünce paylaşmak ve umarım çözmek için konuyu açıyorum. Bilgisayardan çok anlamadığım için biraz daha açıklayıcı yorumlar yaparsanız sevinirim.
    Lenovo Z580 marka laptopum var. Ekran kartı NVIDIA GT530M . Normal 1366 x 768 çözünürlükte çalışması gerekiyor. Dün akşama kadar da öyleydi. Daha sonra ekranın sağ kenarında 2 cm eninde siyahlık var. Yani orada ekran yok. Çözünürlük en fazla 1280 x 800 oluyor. Intel HD Graphics 'ten özel çözünürlük eklemeye çalıştığımda ise bu çözünürlük bant genişliğini aşıyor gibi bir uyarı veriyor. Ama ekran bu şekilde çok kötü . En son Nvidia ve Intel driverlerini yükledim ancak sorunum çözülmedi . One Key Recovery den bilgisayarı ilk günki haline getirdim ama sorun yine çözülmedi. Yardım edeceğinizi umuyorum. SS ' leri de yardımı dokunur diye şu kenara koyuyorum. Şimdiden Teşekkürler .

• MOnitörün max desteklediği odur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

MOnitörün max desteklediği odur :)

+1 1366x768 imiş en fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    <!--ok--> Kardeş eskiden 1366 x 768 destekliyordu dünden itibaren oldu neden olduğunu anlamadım.
  • Sorun çözüldü mü acaba? Aynı sorunu z580'de gt630m de yaşıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözünürlük Sorunu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.