Şimdi Ara

131 LEVEL SATILIK KÖY(ÖNEMLİ!! AÇIKLAMALARI OKUYUN ARKADAŞLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul içi elden teslim olursa çok iyi olur arkadaşlar köy daha önceden alınma devirdi şuydu buydu olmadı hesap şahsıma aittir. Köyde 2000 gem mevcuttur şuan.
    İlginen arkadaşlar whatsapp ile detayları konuşabiliriz. fiyat 1200 tl.

Edit:Resimleri kaldırdım arkadaşlar buradaki resimlerle sahibinden com'a sahte ilan açmışlar dikkat edin buradan başka bir yerde köyle ilgili herhangi bir ilanım yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 26 Temmuz 2014; 17:53:59 >

• güncel
  • Hocam eline sağlık, çok güzel köy yapmışsın. Hayırlı satışlar bu arada umarım gönlündeki fiyata satarsın.
  • Teşekkür ederim.
    Bekliyoruz bakalım :)
  • Köy güzel duvarlar o seviyede sıkıntı oluyor mu hocam? TH 10 yapıp kuru kafa duvarda kamak yeterli mi senn için?
  • Aazam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler önceliklebence duvarlarin en az 9.seviye olması gerekli zaten dokuzun üstünü altin toplamakla yapilacak gibi degil bir tane duvar 3m,8.seviye duvarlar bazen yetersiz gibi.
  • Duvarlara çok fazla takılmayın arkadaşlar kuru kafalı duvardan sonrası çok mühim değil bence, 5 level domuz binici birde atlama büyüsüyle saldırınca adam duvar seviyesi fark etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaonell

Duvarlara çok fazla takılmayın arkadaşlar kuru kafalı duvardan sonrası çok mühim değil bence, 5 level domuz binici birde atlama büyüsüyle saldırınca adam duvar seviyesi fark etmiyor

Cehennem kuleleri 2 ve 3. seviye olan köylerde domuzlar iş yapmıyor zaten.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Aynen Öyle :)
  • Satış günceldir arkadaşlar.
  • kahramanlar çok geride değil mi
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle gibi,zamanında hiç düşünmemiştim.Önceden heroların canlanmasını hızlandırmada yoktu uyku süreleri uzuyor diye yükseltmemiştim.
  • güncel.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Hocam alakasız olcak ama 1 günde kaç m kasarsınız zorlasanız? Ben şimdi 200k verip zorlanıyorum ilerde ganimet olayları ne olacak bilmiyorum. Günde kaç duvar basabiliyorsunuz?
  • Satış günceldir.
  • Merhaba arkadaşlar bugün forumdan bir arkadaşın köyle ilgili mesaj atması ile durum ortaya çıktı.
    Sahibinden com daki köy ilanınız için görüşmek istiyorum dedi,şaşırdım çünkü forumdan başka bir yerde ilanım yok.
    Sonra siteden ilanı buldum buraya koyduğum eski resimlerden 400 tl fiyat koyarak ilan vermiş,bu adam dolandırıcı arkadaşlar dikkat edin.
    İlanı şikayet ettim bu adam yine aynı resimler ile ilan açabilir.
    Geçenlerde klana biri gelip benim 400 tlmi alıp hesabı vermedin diye bir şeyler yazıp duruyordu bizde dalga geçiyor diyerek pek ciddiye almamıştık demekki bir kişiyi aynı yolla dolandırmış.
    İlanla ilgili resimler arkadaşlar

131 LEVEL SATILIK KÖY(ÖNEMLİ!! AÇIKLAMALARI OKUYUN ARKADAŞLAR) 131 LEVEL SATILIK KÖY(ÖNEMLİ!! AÇIKLAMALARI OKUYUN ARKADAŞLAR) 131 LEVEL SATILIK KÖY(ÖNEMLİ!! AÇIKLAMALARI OKUYUN ARKADAŞLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 26 Temmuz 2014; 17:17:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.