Şimdi Ara

130k tyt 240k ayt den Tıp hedeflemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sıralamayı oyun oynayarak elde ettim.
    Seneye tıp hedefliyorum sizce çok ütopik bir hedef mi ?
    Düşünceleriniz önemlidir. Tıp fakültesini insanlara yardım etmek için istiyorum, çünkü babaannem kanser ve doktorların ağzına bakıyoruz şuan. Bu yüzden bende tıp istiyorum insanlara umut olmak için.
    Ne yapmalıyım sizce ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bağlaç olan "de"nin ayrı yazıldığını öğrenmekle başlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • planlı bir çalışma, istek, azim =>> ilk 5k

• 1 sene de tip kazanmak kolay değil belli bir temelin olması lazim insanlar 3 4 senesini verip anca kazanıyor 1 sene de olmaz uzgunum

• "İnanç kıtaları yerinden oynatti ve insanoğlunu uzaya götürttü"

• LanceVance L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bundan sonra dikkat ederim
  • 130k tyt 240k ayt den Tıp hedeflemek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks 40k yapmak g
    3 yıl önce açıldı
    Tyt ayt önceliği
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tıp hedeflersen kazanamasanda şuankinden çok daha iyi bir sıralama yaparsın.

• Tyt 130 değil 153k.

Çok çalışman gerekiyor. Potansiyelin var ise kısmetin varsa olur.

• O azim varsa yaparsın bence. Oyuna bağımlı olduysan direk sil yoksa işin zor. Ben de bağımlıydım ders çalışırken odak sıfırdı. Şimdi şükür az çok odaklanıyorum. Hayırlısı olsun

• 130k tyt demek bazı şeyleri biliyorum demek
    günde 5 saat düzenli çalışmayla ilk 30k ya çekilebilir
    daha da düzenli günde minimum 6 saat çalışmayla ilk 5k ya çekilebilir
    tamamen çalışıp çalışmamayla ilgili
    ve doğru kaynaklarla çalışmayla ilgili
    yapamazsın diyenleri takma
    çalışırsan olur

edit: okul ortalaman 69 muş , beni 82 ortalama 1.900 kişi geriye attı ilk 10k da seni aşağı yukarı 3bin atar ama bu demek olmuyor ki ilk 5 k ya giremezsin, hedefin tıp ise 20 bine kadar tıp var, yani 7 bin olsan 10bine atar bir şey değişmez gelen yer yine geliyor. Okul ortalamanı kafana takma ve bir an önce çalışmaya başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 10 Ağustos 2018; 12:54:35 >

• Bu işler matematik hesabına bakmıyor. Ne kadar düzenli ve verimli çalıştığına bağlı. 120k’dan 3k’ya çeken arkadaşın konusunu görmüştüm geçenlerde. Böyle birkaç örnek de gördüm bu ilk aklıma gelen. Ben art arda girdiğim iki sene yakın sıralama yaptım mesela belli bir temelim olmasına rağmen ve 57 binim. Verimli çalışmamanın sonucu benimkisi ve bazı hesap edemediğim problemler çıktı maalesef. Sen verimli çalışmadığın sürece ister 10 ayın olsun ister 20 ayın, fark etmez. Önemli olan elindeki süreyi nasıl değerlendirebildiğin. Az da olsa bir temelin vardır. Düzenli bir şekilde çalışmaya başlamalısın, oyun vb hayatından bu sene için mümkün olduğunca uzaklaştırmanı öneririm. “1 yılda yapamazsın” gibi kesin bir sonuca kimse varamaz. Doğru orantı şeklinde ilerlemiyor bu sıralama işi başarılar diliyorum, ayrıca geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.