Şimdi Ara

1300 tlye kadar Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda bir kaç marka var hangisini almalıyım genelde 320 kpbs müzik dinliyorum spor işte günlük 4-5 saati bulabiliyor toplam kullanımım

1- sony wf-1000xm3

2- sony wf-800n

3- jabra elite active 75t

4- Samsung Galaxy buds live

Başka önereceğiniz kullanıp memnun kaldığınız marka varsa yazarsanız memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buds live alacaktım, ancak kulak yolunu tam izole etmeyen hiçbir kulaklıkta gürültü engelleme etkili olamıyor. hakkında baya bir inceleme izledim. ses olarak büyük çoğunluk tatmin edici olduğunu söyledi. hatta telefonla görüşmeleri dinledim, mikrofon airpods pro'yu tokatlıyor öyle diyeyim. konforu yüksek. ancak her kulağa oturmama gibi bir riski var. büyük bir barbunya'yı andırıyor zaten. yine de bana ANC özelliği lazım olduğu için ben tercihimi sony wf-1000xm3'den yana kullandım.

bu kulaklık, inceleme yapan neredeyse tüm sitelerde, önerilen kablosuz kulaklık listelerinde hep var. genellikle 10 tane ürün varsa hep ilk 5'te öneriliyordu. almadan önce dikkat ettiğim şeyler, bağlantı kalitesinde sorunsuzluk, ses kalitesindeki herkesi etkileyen denge, pil ömrü ve anc özelliğinin etkili bir çözüm sunmasıydı. ses olarak bas,tiz ve mid'ler her şekilde anlaşılır. hiçbiri diğerini boğmuyor. tidal ve deezer için ayrı ayar menüsü var ama üyeliğim olmadığı için bunları deneyimlemedim. eldeki hissiyatı gayet iyi, ucuz plastik gibi değil. oldukça hızlı şarj oluyor. kutuda 10 dk şarj ile 90 dk süre verdiğini yazıyor. baya detaylı uygulaması var ve her ayarı oradan yapılabiliyor. ios ve android için indirilebilir. uyarlanabilir gürültü engelleme, yürüdüğünü veya seyahat ettiğini anlayarak ona uygun anc derecesini ayarlayabiliyor. sol ve sağ için dokunmatik yüzey ayrı programlanabiliyor. kulaklık pil, durum, bağlantı gibi geri bildirimlerini türkçe ve pürüzsüz bir ses tonuyla (kadın) yapıyor. silikon uçları yanında süngerli uç da geliyor. ben comply foam markasından bulabilirsem onunla deneyeceğim. şu an silikon uçlar gayet iyi izolasyon sağlıyor. kulakta duruşu biraz dışarıya çıkıntılı, bu nedenle diğer kulaklıklar gibi değil, konforsuzluk hissettirmedi. kutusu birçok kablosuz kulakiçi kulaklığa göre büyük. ağır değil ama çok şık duruyor.

son olarak wf-sp800n'i hiçbir öneri listesinde göremediğimden, ses olarak wf-1000xm3 çok övüldüğünden, su ve toz dayanıklılığı aramadığımdan pas geçtim. ancak sanmıyorum ki 1000xm3'ten kötü olsun.

• Hocam eğer alsaydım sony dediğiniz modeli alacaktım ama fiyatı biraz indirdim muhtemelen 400 tlye xiaomi 1more e1026bt kulaklığı alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.