Şimdi Ara

[130 TL] Satılık 5 aylık Asus GT 630 2 GB [130 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [130 TL] Satılık 5 aylık Asus GT 630 2 GB [130 TL]
    Daha üst seviye bir ekran kartına geçeceğim için Asus 2 GB GT 630'umu satıyorum. Fiyat 130 TL'dir. Sanalpazardan satmayacağım. Nakit olsa iyi olur fakat kredi kartından da olur. Overclock, mining vs. yapılmamıştır. Şu anda Battlefield 3 Singleplayer high da kasmadan oynuyorum fakat fps ölçmedim. Battlefield 3 Multiplayer da ise medium-high oynuyorum. Watch Dogs low da çok fazla kasmadan oynuyorum (slayt gösterisi gibi değil). Battlefield 4 Singleplayer Low da neredeyse hiç kasmadan oynuyorum normal oynanışta kasmıyor fakat mesela birinci bölümdeki fabrikanın yıkılışı gibi kalabalık bölümlerde biraz kasıyor. Titanfall da low medium arası kasmadan oynuyorum. Spintires falan da high kasmadan oynuyorum. Far Cry 3 medium kasmadan oynuyorum. CoD Ghosts SinglePlayer low medium kasmadan oynuyorum. MW 3 medium-high kasmadan oynuyorum. Kargo firmasını sıktım bu arada.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ağustos 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• FİYAT 130 TL DİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAZZED -- 17 Ağustos 2014; 14:32:56 >

• Konu günceldir. Up up up up.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.