Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (485. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.994
Cevap
71
Favori
3.015.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Merhabalar..
    Öncelikle rica ederim.
    Böyle şeyleri duymak ne kadar güzel..

Gerçekten sizleri mutlu edebiliyorsak o zaman paylaşıma devam..

İyi dilekleriniz için teşekküz ederim.

Ben teşekkür ederim. Eray bey, kızınızı yollara temiz ve pak hazırlamanız çok hoş. Bence de paylaşıma jet hızıyla devam. İnsan günde 10 sayfa ilerlesin istiyor ama malum şartlar. Herkesin Zafer bayramını kutlarım.

Orijinalden alıntı: FreeTURK76
    Ben teşekkür ederim. Eray bey, kızınızı yollara temiz ve pak hazırlamanız çok hoş. Bence de paylaşıma jet hızıyla devam. İnsan günde 10 sayfa ilerlesin istiyor ama malum şartlar. Herkesin Zafer bayramını kutlarım.

Aslında o erkek ama jantlardaki kırmızı boyalar onu kız gibi gösteriyor.
    Yeni Pro'nun çıkmasıyla paylaşımlarımız hızlandı bu aralar.

Sizinde Zafer bayramınız kutlu olsun.

Bunun da yan spoylerleri ve yan etekleri, 2007'nin ramazanında Konya'da yapıldı. Orjinal değil yani.
    >>  13 YAŞINDA !

Tamam o zaman. Erkek adama kız demek olmaz . Ben hep kızım diye severim, ağız alışmış demekki alınmasın bizim aslan pro.

Sizde de mi Pro var yoksa ?

>>  13 YAŞINDA !

Sizde de mi Pro var yoksa ?

Hayır hayır. Daha önce mesajlaşmıştık hatırlarsınız. Aktif olarak meslekten değilim, bizimki gönüllerde. Aslan Pro diye sizinkine demiştim.Eee herkes gibi bende onun bir hayranıyım

Hayır hayır. Daha önce mesajlaşmıştık hatırlarsınız. Aktif olarak meslekten değilim, bizimki gönüllerde. Aslan Pro diye sizinkine demiştim.Eee herkes gibi bende onun bir hayranıyım

Hatırladım şimdi.

>>  13 YAŞINDA !

DH HAS KAMYONCULAR GRUBU
    KİNG OF THE ROAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkancanikli -- 30 Ağustos 2009; 20:32:01 >
  • 2003 bugün ışıklarda denk geldi. Koca kafa abim pazar, pazar yine çalışıyor.. Aman uzak dursun 2003 falan..

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Pardon ismi atlamışım. İsmim Özgür. 76 doğumluyum. Seçimlerden sonraki işsizler kervanına katılmadan önce sivil savunma uzmanlığı yapıyordum. Aslen Manisa Alaşehirli olmama rağmen yıllardır Ankarada ikamet ediyorum.

Memnun oldum Özgür bey.
    Umarım yakında mesleğinize devam edersiniz. Bu devirde okuyup da işsiz kalmak da ayrı bir duygu olsa gerek.

Mehmet Bey(Lukunku), ben ve siz "Bey" kavramını oluşturuyoruz.
  • Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Aslında resmiyeti pek sevmem ama ilk tanışma safhalarında kullanıyoruz ister istemez. Ayrıca bey kelimeleri sanki bizleri yaşlıymış gibi gösteriyor Halbuki ne zaman 33 olduk yolu yarıladık anlamadım. Ayrıca Mehmet bey güzel fotoğraflar paylaşıyor.( hele ki o ızgara fotoğrafları ) Izgaradan bahsedince de midesine düşkün biri sanmayın Diğer kamyon resimlerinden ve yol manzaralarından sonra o ızgara güzel gidiyor cila niyetine

Diğer fotoğraf ekleyenler sizi unuttum sanmayın onlarda harika ellerinize sağlık.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Aslında resmiyeti pek sevmem ama ilk tanışma safhalarında kullanıyoruz ister istemez. Ayrıca bey kelimeleri sanki bizleri yaşlıymış gibi gösteriyor Halbuki ne zaman 33 olduk yolu yarıladık anlamadım. Ayrıca Mehmet bey güzel fotoğraflar paylaşıyor.( hele ki o ızgara fotoğrafları ) Izgaradan bahsedince de midesine düşkün biri sanmayın Diğer kamyon resimlerinden ve yol manzaralarından sonra o ızgara güzel gidiyor cila niyetine

Diğer fotoğraf ekleyenler sizi unuttum sanmayın onlarda harika ellerinize sağlık.

Şaka maka yarıladık yolu.

Mehmet Bey pek düşkündür midesine. Keşke herkes onun gibi gittiği yerleri detayına kadar fotoğraflasa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 31 Ağustos 2009; 21:17:20 >

Şaka maka yarıladık yolu.

Mehmet Bey pek düşkündür midesine. Keşke herkes onun gibi gittiği yerleri detayına kadar fotoğraflasa..

Evet siz ve Mehmet Bey fotoğrafları giriş, gelişme ve sonuç şeklinde paylaşıyorsunuz. Bu insanı mest ediyor. Ayrıca can boğazdan gelir. Daha zaman varken yiyip içmek gerekir

Benim çenem çok düştü herhalde diğer arkadaşlarda bol bol foto yüklesede keyfimize baksak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeTURK76 -- 30 Ağustos 2009; 21:23:45 >

Evet siz ve Mehmet Bey fotoğrafları giriş, gelişme ve sonuç şeklinde paylaşıyorsunuz. Bu insanı mest ediyor. Ayrıca can boğazdan gelir. Daha zaman varken yiyip içmek gerekir

Benim çenem çok düştü herhalde diğerarkadaşlarda bol bol foto yüklesede keyfimizebaksak

Fotoğrafları parça parça yükledikten sonra ne anlamı kalacak ki zaten gezi fotoğraflarını paylaşmanın ?
    Örneğin Çanakkale'ye gidiyorsun yolda ıvır zıvırı çekiyorsun. Aradan 2-3 gün geçiyor, o gün çektiğin şehitlik fotoğraflarını koyuyorsun.. Ne anlamı kalır ki bunun ? Kim o zamanki şevkle fotoğraflara bakar ?
    Benim bu olaya bakış açım böyle şahsen.

Bugün bende hep arabanın detaylarına çalıştım. Bu akşam benden iş beklemeyin.

Fotoğrafları parça parça yükledikten sonra ne anlamı kalacak ki zaten gezi fotoğraflarını paylaşmanın ?
    Örneğin Çanakkale'ye gidiyorsun yolda ıvır zıvırı çekiyorsun. Aradan 2-3 gün geçiyor, o gün çektiğin şehitlik fotoğraflarını koyuyorsun.. Ne anlamı kalır ki bunun ? Kim o zamanki şevkle fotoğraflara bakar ?
    Benim bu olaya bakış açım böyle şahsen.

Bugün bende hep arabanın detaylarına çalıştım. Bu akşam benden iş beklemeyin.

Evet haklısınız fotoğraflar bu şekilde daha anlam taşıyor. Sanki bir film izliyor hissine kapılıyor insan.

Zaten siz bugun görevinizi fazlasıyla yaptınız lafım size değil
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.