Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1491. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
3.001.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14891490149114921493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

2010 model BMC PRO 827 8x2'ye EURO III motor diyor. "Ya kafası güzel" ya da biz yanlış biliyoruz, son çıkanlar EURO III olarak çıktı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-2010-pro827-8x2-kirkayak-akaryakit-tankerleri-istasyon-arabalari-56456672/detay/

bencede kafası güzel olabilir, yada arac 10 numara yaglada çalışabilir demenin degişik yolu olabilir
  • Yılmaz doktorum da gelmiş, Ee Murat da var... Buyrun bakalım karpuzlar benden bu akşam. En soğuğundan.
    WC'ye giden halıları düzeltin, WC'ye koşuştururken kayıp düşmeyin.

>>  13 YAŞINDA !
  • >>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Yılmaz doktorum da gelmiş, Ee Murat da var... Buyrun bakalım karpuzlar benden bu akşam. En soğuğundan.

>>  13 YAŞINDA !

oh oh afiyet olsun buralarda biraz karpuzlar bozdu iyi karpuz yakalamak zorlaştı artık......yeni trend artık kavun diyorum oda az evvel bitti
  • BANDIRMA'nın iki 1144'ünden bir tanesi...

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgnr
    oh oh afiyet olsun buralarda biraz karpuzlar bozdu iyi karpuz yakalamak zorlaştı artık......yeni trend artık kavun diyorum oda az evvel bitti

Eyvallah, beraber olsun...

Bizim buralarda da karpuzlar yeni yeni çıkmaya başladı, biraz geç çıkıyor buranın karpuzu. Yerli karpuzun tadı bir başka oluyor.
  • quote:

>>  13 YAŞINDA !

bu fotoya baktığımda tıra yeni lastik alıp, şantiye gibi yere su boşalttığımda yeni lastiklere giren çivileri ayıkladığım günler aklıma geliyor......
    sinire keserdim her seferinde
  • quote:

bu fotoya baktığımda tıra yeni lastik alıp, şantiye gibi yere su boşalttığımda yeni lastiklere giren çivileri ayıkladığım günler aklıma geliyor......
    sinire keserdim her seferinde

Önceden temizlettiriyorum ne varsa.

Şaka bir yana o olay bana gripken sigara içmek gibi can sıkıcı geliyor, sigara dumanını içine çekmek istememek gibi gaza basmayı istemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 14 Ağustos 2011; 0:12:08 >
  • >>  13 YAŞINDA !

bu fotoğraf ta uzaktan volvoya benzettim allah allah
  • METİN ve MUHAMMED'e özel.

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

>>  13 YAŞINDA !

bu fotoğraf ta uzaktan volvoya benzettim allah allah

yav bmc ye gıcık oluyorum bazen. yav arkadaş istanbulda satılan araçlar sanki kızılay dagıtmış gibi beyaz renkte farklı renk bulmak neredeyse imkansız....
    yap şunu opak cıvıl cıvıl reklerde milletim gözü gönlü açılsın, satışlarda bile faydası olur ,ford bile metalik renkte arac cıkarıyor bmc hala beyaz. güzel renk seviyorum ama bayiye gittiğin zaman bunun kırmızısı yokmu demek isterim yani
  • quote:

yav bmc ye gıcık oluyorum bazen. yav arkadaş istanbulda satılan araçlar sanki kızılay dagıtmış gibi beyaz renkte farklı renk bulmak neredeyse imkansız....
    yap şunu opak cıvıl cıvıl reklerde milletim gözü gönlü açılsın, satışlarda bile faydası olur ,ford bile metalik renkte arac cıkarıyor bmc hala beyaz. güzel renk seviyorum ama bayiye gittiğin zaman bunun kırmızısı yokmu demek isterim yani

PRO'ları ilk çıkarttıkları zaman ortalık sarı ve kırmızı PRO'dan geçilmezdi ancak 99'da basamakları üçlü yaptıklarından sonra çoğu araç seri üretimde beyaza döndü.
    Aslında özel istek üzerine bayilerden bulunabilir veya fabrikadan farklı renk araç istenilebilir ama araç alacak kişilerin böyle birşeye girişeceklerini sanmıyorum.
    İş bayide bitiyor. Fabrikadan isteyecek farklı renklerde araç, getirtecek parkına çekecek. Müşteriye de renk seçimi kalacak.

Nasıl bir sistem var bilmiyorum ama araç alacak kişiyi psikolojik olarak beyaza zorlamak hoş bir durum değil.

Nasıl olsa araçlar standart çıkıyor fabrikadan. Adam binek araçtaki gibi bayiye gidip "renkli cam olsun", "Far ve yağmur sensörü olsun" gibi 10 tane istek sıralamıyor. Bari bu renk seçiminde biraz hassasiyet gösterseler.
  • quote:

quote:

PRO'ları ilk çıkarttıkları zaman ortalık sarı ve kırmızı PRO'dan geçilmezdi ancak 99'da basamakları üçlü yaptıklarından sonra çoğu araç seri üretimde beyaza döndü.
    Aslında özel istek üzerine bayilerden bulunabilir veya fabrikadan farklı renk araç istenilebilir ama araç alacak kişilerin böyle birşeye girişeceklerini sanmıyorum.
    İş bayide bitiyor. Fabrikadan isteyecek farklı renklerde araç, getirtecek parkına çekecek. Müşteriye de renk seçimi kalacak.

Nasıl bir sistem var bilmiyorum ama araç alacak kişiyi psikolojik olarak beyaza zorlamak hoş bir durum değil.

Nasıl olsa araçlar standart çıkıyor fabrikadan. Adam binek araçtaki gibi bayiye gidip "renkli cam olsun", "Far ve yağmur sensörü olsun" gibi 10 tane istek sıralamıyor. Bari bu renk seçiminde biraz hassasiyet gösterseler.

valla yeni çekicileri çıkardıklarında gerek tanıtım gerek satış için bence bunu göz önünde bulundururlarsa çok iyi bir iş yaparlar bence ........
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-olay-budur-golf-r-2-0-tsi-255-ps-56319268/detay/

şu araca bir bakarmısın abi of of

benzin fiyatı nekadar pahalı olursa olsun....tek geçerim benzinli aracı
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-olay-budur-golf-r-2-0-tsi-255-ps-56319268/detay/

Araba şahanede 92 de çok be abi
  • quote:

CENGİZ, tanır mısın ?

07 NGU 36

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Aracı malesef,çıkartamadım da Şimdi bu tip araçların arkasında.Alanya da ''SAFE'' yazıyo.Acaba ne anlama geliyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcan666

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-olay-budur-golf-r-2-0-tsi-255-ps-56319268/detay/

Araba şahanede 92 de çok be abi

olsun be abi tır aldık 98 bine bir de bundan alıp bide bunla keyif yapsak iyi olurmu diyede düşünmüyor degilim . dikkat ettinmi araba sürekli dört çeker.

neyse allah sahibine bagışlasın ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgnr -- 14 Ağustos 2011; 0:56:25 >
  • quote:

Yılmaz doktorum da gelmiş, Ee Murat da var... Buyrun bakalım karpuzlar benden bu akşam. En soğuğundan.

>>  13 YAŞINDA !

Bereketli olsun.Güzel karpuzmuş..Kesene bereket.Serin serin iyi geldi.
    İdrar söktürücü olduğundan her saat başı wc yi ziyaret etmek bir borç halini alıyor!!!

Kola -bira yerine doğal bir yiye(içe)cek olduğundan daha makbul.

Yerli Araç Kullan TÜRKİYE Kazansın.Bizim İnsanımız KAZANSIN.
    http://otolist.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com
    http://panorama24.blogspot.com
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-golf-r-2-0-49418092/detay/

buda dört kapılısı... buna birde HKS bolw off takacaksın her vites arasında ÇUF diye deli eder adamı valla.......
  • 
Sayfa: önceki 14891490149114921493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.