Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1490. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
3.000.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14881489149014911492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhammed Erol

Perişan
    >>  13 YAŞINDA !

Masallah masallah Muhammed neresi perisan piyasada ne perisanlar var onlari bir görsen harman bittimi cekersiniz bakima durak hak ediyo kerata o tarlalara girmek bicerin arkasinda gezmek haliyle biraz yoruyo arabayi tarla isi zor araba ne desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

askerliğim belli oldu
    acemilik manisa
    ustalık kıbrıs çıktı
    izmirden manisaya gitmek büyük şans
    cuma günü teslim oluyorum
    cumaya kadar görüşemezsek öncelikle sevgili Eray Abi ye , Hakan Abiye , Murat Abiye , Metin Abiye , Oğuz Abiye , Muhammede , Mehmet Beye , Ali Haydara , Cengizhan a ve şu an sayamadağım herkese bunca zamandır yaşadığımız dostluk için teşekkür ediorum.Hakkınızı helal edin.Dönünce yine herkesi burda görmeyi umuyorum.Cuma gününe kadar tekrar görüşürüz...

Varsa helal olsun kardesim allahin izniyle git allahin izniyle gel rabbim kolaylik versin HAYIRLI TESKERELER
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: muratgnr

quote:

Herkeşlere iyi geceler...

iyi geceler abi nasıl gidiyor ramazan

Şu an için iyi.

Diş ağrısından dolayı doktora gittim, kereta avans vurmaya başladı.
    1000'lik antibiyotik ve 550'lik ağrı kesici verdi, Cuma günü çekecek ben de kurtulacağım bakalım.

Diş hemen çekilmiyormuş, apse yapmış. Apse yaptığı için, içindeki iltihabı kurutmak amacıyla antibiyotiği kullanacağım. 3 gün sonunda iltihap kuruyunca çekilecek. Sabretmesi zor... Diş ağrısı başka birşeye benzemiyor.

Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Agam nasıl ?

Usta cok gecmis olsun dis sancisi cok kötü birsey iyi bilirim hele birde apse yaptiysa tamam seninki 3 gün sonra cekilcekmis ben tam 1 hafta yuttum antibiyotik ve agri kesici yine cekmediler kanal tedavisi yaptilar suan icin cok iyiyim ama soguk o yüzden allah yardimcin olsun
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-cekici-2004-model-volvo-fh-460-1-sinif-temizlikte-56210963/detay/

valla ben bunun peşindeyim ama kısmet bakalım....................

Abi her zaman diyorum tircilik yapiyorsan tr de birazda zevkini düsüneceksin araba almak istiyosanda ya volvo ya daf yada tgx bu 3 aracdan baskasina binmeyecsin scania tuzlu oldugu icin onu yazmadim ama parasi olan onuda tercih edebilir axora tir diye binilmez ama actrosa birsey demem onuda modeli olmasi sartiyla benim sahsi düsüncelerim bunlar insallah Murat abi allah gönlüne versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: candirli620

Selam dostlar , nasilsiniz umarim durumlariniz iyidir. Uzun zamandir araniza katilamadim ama sürekli gecte olsa takipteydim.
    Benim islerin yogunlugu ve izin telesi ve arac bakimi derken cok uzun zaman oldu.Nasipolursa Cuma günü yola cikacagim.
    Mevlam sag saglim vatanima kovusturur insallah.

Allaha emanet olasiniz , yolunuz ve bahtiniz acik kazanciniz bol ve bereketli olsun,saglicakla kalasiniz . . .

Aleykümselam Hazim abim

allahim güle güle kavusturmak nasip etsin sizleri bekleyenlere insallah güzel bir yolculuk gecirirsiniz gidis yolu bosalmisdir abi gerci bilmiyorum nerden gidecegini ben genelde Avusturya Macaristan Sirbistan ve Bulgaristandan gidiyorum bu güzergahta bulgar serefsizleri haric diyger ülkelerde hic sikinti cekmiyorum insallah sen ve ailen de sikinti cekmeden gidersiniz allaha emanet olun yolunuz acik olsun Türkiye ye cokca selamlar
  • @muavınkonsolos : cok guzel bır konuda alıntı yapmıssın. Bunlar serefsızın onde gıdenıdır , abımızın anlattıgı %100 dogrudur , Bızım tırların ustunde Tanturk yazıyor bızım aracları cevırıyor serefsızler bakıyorlar macar plakalı anında salıverıyorlar , tek problemlerı turk plakalı araclar ıle . Bulgarıstan % 50 'sı turkıyenın sayesınde ac karnını doyurmaktadır. 1 ay once hamzabeylı sınır kapısının bulgar tarafına kadar gelıp turk plakalı tırlara 2 gunde toplam 32 bın euro ceza kesmısler. Gumrukculerıyle konustum herbırının maası max. 500 euro ımıs. Turk tırlarına kesılen cezalar onların ekonomısını canlandırıyor neredeyse . Bızde bulgar tırlara dozvala kotasını en asagıya cekerek gereken cevabı vermelıyız. !!!!!

ınternatıonal bır yoldan goruntu

>>  13 YAŞINDA !

yıne ınternatıonal bır yol .burası jambol cevre yolu :)

>>  13 YAŞINDA !
  • buğday seferinden bi görüntü.. amcamın 162-25 i

http://imageshack.us/photo/my-images/594/fotoraf0513.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcan666 -- 12 Ağustos 2011; 1:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikalp

Actros V8 3350

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Hepinize iyi geceler arkadaşlar

dorse takılı değilken taksiden farksız gidiyor bu cihazlar çok fenaa :) actros v8 3350 favorim
    Gediz katı atıkların orada çekilmiş sanırım resim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur512 -- 12 Ağustos 2011; 11:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur512

quote:

Orijinalden alıntı: isikalp

Actros V8 3350

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Hepinize iyi geceler arkadaşlar

dorse takılı değilken taksiden farksız gidiyor bu cihazlar çok fenaa :) actros v8 3350 favorim
    Gediz katı atıkların orada çekilmiş sanırım resim :)

Selam arkadaşlar nasılsınız. BMC' nin Yeni aracı 415 satışa çıktı. Onur 512 Resimler Beyazevler de Gediz atık tesisine giderken çekildi.

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • Cümleten iyi akşamlar.

Hakan abi ile konuştum Eskişehir'den yükü boşaltmış çıkmak üzereymiş herkese çok selamı vardı.

Bir Bursa yapacaktık V8'le ama kısmet değilmiş.

Herkese iyi akşamlar,İyi haftasonları.
  • Perşembe günü,saat 10 da yola çıktık.2 hafta öncesi yine gazipaşa daydım biliyosunuz,yine gazipaşa ya gittik,yangın havuzu yaptırmak için helikopter rahat su alabilsin diye.Bi,yanım Anamur bi,yanım gazipaşa Tam,ortadaydım sınır gibi bişey yani haha :)))))))

Veeeeee,veeeeeeeeeeeeeee.COMİNG SOON!!!
    >>  13 YAŞINDA !
  • BMC'nin yeni aracı BMC 415...

BMC'nin bu segmentte boşluğu hissedilirdi. MEGASTAR bu boşluğu karşılamıyordu.
    Bu araç o açığı gayet güzel kapatmışa benziyor. Özellikle aracın direksiyonu çok hoşuma gitti. Tam yeni PROFESYONEL'e göre ama nerede o arabaya bu direksiyonu koymak.. Ayriyetten aracın cam açma kapama düğmeleri de kapılarda. Kamyonda bile böyle birşey yokken bu araçta olması dikkat çekici. Kim bilir, belki 2012'de çıkarılacak yeni çekicide böyle birşey yaparlar...
    Bu araca bakarak, yeni çekici için umutlanıyorum.

Aracın tasarımı bilindik ISUZU NPR, MITSUBISHI CANTER tarzında. Zaten çok fazla birşey beklenmemeli.

Fiyat olarak ise oldukça avantajlı olduğu söyleniyor. Zira ISUZU NPR'lere 75.000 TL'ye kadar fiyat çekiyorlarmış, bu araç ise 58.000 TL civarlarında.

Geçelim fotoğraflara...

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Direksiyon çok hoş. Bundan söküp PRO'ya takabilir miyiz acaba ?

>>  13 YAŞINDA !

Başlıca özellikler;

* 3.8 lt. CUMMINS Motor

* 140 bg. ve 450 nm. Tork (EKLEME: TORK GAYET İYİ)

* Havalı Fren Sistemi

* 6 ileri Şanzıman

* Hava Kumandalı El Freni ve ABS

* Ön Camlar Otomatik

* Tavan havalandırma sistemi

* Standart Takograf

* Hidrolik Direksiyon

* CD/MP3 Çalar Radyo/Teyp
  • abi gene boş durmamışın ilk defa gördüm bu aracı eline saglık bu arada gene bayiye uğramışın hayırdır
  • quote:

BMC'nin yeni aracı BMC 415...

BMC'nin bu segmentte boşluğu hissedilirdi. MEGASTAR bu boşluğu karşılamıyordu.
    Bu araç o açığı gayet güzel kapatmışa benziyor. Özellikle aracın direksiyonu çok hoşuma gitti. Tam yeni PROFESYONEL'e göre ama nerede o arabaya bu direksiyonu koymak.. Ayriyetten aracın cam açma kapama düğmeleri de kapılarda. Kamyonda bile böyle birşey yokken bu araçta olması dikkat çekici. Kim bilir, belki 2012'de çıkarılacak yeni çekicide böyle birşey yaparlar...
    Bu araca bakarak, yeni çekici için umutlanıyorum.

Aracın tasarımı bilindik ISUZU NPR, MITSUBISHI CANTER tarzında. Zaten çok fazla birşey beklenmemeli.

Fiyat olarak ise oldukça avantajlı olduğu söyleniyor. Zira ISUZU NPR'lere 75.000 TL'ye kadar fiyat çekiyorlarmış, bu araç ise 58.000 TL civarlarında.

Geçelim fotoğraflara...

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Direksiyon çok hoş. Bundan söküp PRO'ya takabilir miyiz acaba ?

>>  13 YAŞINDA !

Başlıca özellikler;

* 3.8 lt. CUMMINS Motor

* 140 bg. ve 450 nm. Tork (EKLEME: TORK GAYET İYİ)

* Havalı Fren Sistemi

* 6 ileri Şanzıman

* Hava Kumandalı El Freni ve ABS

* Ön Camlar Otomatik

* Tavan havalandırma sistemi

* Standart Takograf

* Hidrolik Direksiyon

* CD/MP3 Çalar Radyo/Teyp

Keşke BMC kendi güzel bi tasarım yapsaydı daha güzel olurdu bence.TÜRK milleti mağlumunuz pejo ve citroen olayı gibi
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-cekici-sahibinden-temiz-827-cekici-havuz-dorse-56225280/detay/

abi bunu buldum sahibinden .com da sadece km sine bir bakın

Aracın motorunu merak edenler arasındayım.
  • 2010 model BMC PRO 827 8x2'ye EURO III motor diyor. "Ya kafası güzel" ya da biz yanlış biliyoruz, son çıkanlar EURO III olarak çıktı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-2010-pro827-8x2-kirkayak-akaryakit-tankerleri-istasyon-arabalari-56456672/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 13 Ağustos 2011; 23:49:43 >
  • CENGİZ, tanır mısın ?

07 NGU 36

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

• BMC Belde çiftli katlı otobüs Bursa'da Tezeller, Levend XL Gözükara tarafından üretiliyor.
    BMC 415 , Folkvan belki değil onun bağlantısı olan JAC tarafından üretiliyor veya CKD olarak geliyor olabilir.Veya motor ve bazı elemanlar burada ilave edilerek üretiliyor olabilir.
    BMC' de üretilen hiçbir araçla benzer bir tasarım ve unsur gözükmüyor.Hatta model ismi bile sadece rakamdan oluşuyor.Keşke Isuzu veya Mitsubishi'nin en son imal ettiği kabin gibi bir kabin olsaydı. Ancak maliyet anlamında önemli bir girişim. Zira Isuzu'unun bu aracı/kabini Chevrolet ve GMC markasıyla Mitsubishi Canter'lerde bazı ülkelerde Mercedes Benz olarak üretiliyor satılıyor.
    Zaten 2 yıl kadar önce BMC'ye uzakdoğu'nun büyük firmlarından biri ortak çalışma teklif etmişti. Professional'i de Uzakdoğuda görmek bile mümkün olabilir.. Megastar'ın dahada modernize edilerek devam edeceğini umuyorum.Diğer taraftan BMC Efe ve Yaman ismini tescil etmiş.Efe Ünimoga benzeyen araç olup Yaman ise yenilenmiş bir Megastar veya Levend olabilir. Yada 415 bir zaman sonra Kirpi ve Vuran da olduğu gibi yepyeni bir görüntüyle Yaman ismiyle ortaya çıkabilir..İzmir Fuarı ve kasımdaki Ticari araç fuarında ye araçlar görebiliriz!

Yerli Araç Kullan TÜRKİYE Kazansın.Bizim İnsanımız KAZANSIN.
    http://otolist.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com
    http://panorama24.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 13 Ağustos 2011; 23:53:53 >
  • 
Sayfa: önceki 14881489149014911492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.