Şimdi Ara

13 Cm'lik 100W RMS ve 8 Ohm Hoparlor Lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer vsx-915 model anfime şu an 2 adet Surroundda kullandığım Sony kaç watt olduğunu bilmediğim hoparlor takılı ve onların içindeki hoparlerleri hiç beğenmiyorum. Hele bugun bir tanesi patlak gibi ses verince pahalı kolonlar almaktansa içlerindeki hoparlorleri değiştirmek daha mantıklı geldi.
    Anfi 7.1 (7x100Watt) ve 8 Ohm. Sony kabinin İçindeki hoparloru olçtüm 13 Cm(Hoparlorun Yumuşak yerinin karşıdan karşıya ölçüsü), üstte tweeter wer 5-6 Cm kadar. Bunda kullanmak için bana fiyatı uçuk olmayan, tabiri caizse fiyat/performans oranı iyi olan 2 adet hoparlor önerirseniz sevinirim dostlar.
    Saygılar

ANFİ 'NİN ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 17 Eylül 2007; 19:55:14 >

• aynısını almalısın watt a bakar olmaz bu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

aynısını almalısın watt a bakar olmaz bu ..

100Watt ve 8 Ohm yazıyor özelliklerinde. Bu özelliklerde Hoparlör arıyorum zaten. Marka - model ve internetten alabileceğim bir yer arıyorum dostum.
    Teşekkürler
  • o özelliklerde hoparlör araman aynı sesi verecek olması değil diğer kolonlardan farklı ses vericektir:|
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

o özelliklerde hoparlör araman aynı sesi verecek olması değil diğer kolonlardan farklı ses vericektir:|

Hmm. yani ben bu yüksekliği yaklaşık 25 Cm. genişliğide 15 Cm olan kolonun içindeki 60 W olan hoparlörü 100W'lık hoparlör ile yükseltmek istesem yükseltemeyeceğim dimi? (Acemilik Kusura bakma ).
    Anfimin özelliklerini yazdım, şu linkteki hoparleri Surround olarak alsam nasıl olur JVC 110W LİNK: . Arkasında Power Handling Capacity ile RMS aynı şeymi?
    Tekrar yardımlarınız için teşekkürler.

NOT:Sizden ricam Anfime göre 2 surround hoparlor tavsiye edermisiniz. Fiyatı uygun olursa sevinirm. Öndeki hoparlorlerimden (WHARFEDALE, Valdus 200, Valdus Center) ve subwoofer 'den (Wharfedale PC12+) çok çok memnunum ama surround işini çözemedim. Çok para da vermek istemiyorum. Yardım lütfen.

• Yine acemice acil bir sorum var. Şu aşşağıdakileri alıp benim Sony kolonların içine taksam olmazmı? Adam tanesin 39 YTL'ye satıyor ve 13 CM.

Bass JAMO 20443

5 1/4" Bass Jamo (hergestellt bei Becker USA)
    Hochwertiger Bass für universellen Einsatz auch an magnet komplizierten Orten durch Abschirmung
    aufgebaut aus einem schlagfesten ABS-Korb, Nawi-Membrane, Gummisicke, abgeschirmtem Magnet
    Leistung 80 Watt
    Frequenzbereich 38 - 6500 Hz.
    89dB
    Impedanz 8 Ohm
    Lochkreisausschnitt ca. 110 mm
    Einbautiefe ca. 65 mm
    Lochabstand für Befestigung 95 mm

• arkadaşım bende böle bir sub arıyodum allah razı olsun o JAMO bass 13 cm nerde satılıyor bende almayı düşünüyom. en azından USA malı kalitedir diye düşünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittigidiyor'da vardı dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.