Şimdi Ara

13.15.000 arası otomatik tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    13-15.000 arası bir bütcem var otomatik araç almak istiyorum. ilk aracım olacak tavsiyelerinizi rica ediyorum. te
    şekkür ederim.

• ilk aracınsa japon al derim. yağına suyuna bak, başka bişey istemez. sürekli sanayi yolu tutmazsın. çogunun da ikinci eli fena değildir.
  • Clio - Accent bu modellere göz gezdir derim özellikle piyasada fazla bulunur ve fiyatları tam senin istediğin gibidir.
    Tavsiyem eğer mümkünse Oto Pazarlarına bakmandır.Dikkat etmen gerekenleri tahminimce biliyorsundur yinede ben söliyim kaza'lı olmamasına ve km ile oynanmamış olmasına dikkat et.
  • sağolun zaten bene ya japon yada alman düşünüyordum reno ve hyndai 2. tercihimdi ancak japon marka model tavsiyeniz nedir.
  • 2001 Polo Comfortline alabilirsin.
  • mitsubishi carisma da olabilir, bakımları zamanında yapılmış ise otomatik şanzumanı kolay kolay sorun yaşatmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzcvbn1999

sağolun zaten bene ya japon yada alman düşünüyordum reno ve hyndai 2. tercihimdi ancak japon marka model tavsiyeniz nedir.

nissan micra otomatik de toyota corolla otomatikte kullandım. toyotayı yenilemek istiyorum ama her seferinde kıyamıyorum. ikisindende hiç bi sorun yaşamadım. ayrıca toyotanın sürüş keyfide iyidir. tabi model 2000 falan olur. yaşlı diyebilirsin. ama yıllarca binersin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şu konuda hala kararsızım; güvenliği öncelik alıp daha yaşlı araçlarmı (volvo gibi),daha genç ancak güvenliği daha az araçlarmı(honda,wv,mithsibushi yada renoult) yoksa suziki vitara,daihatsu,rav4 gibi araçlarmı...
  • teşekkür ederim bende bu konuda kararsızım zaten tekrar foruma bir soru sordum umarım doğru bir karar verebilirm.
  • bmw e34, guvenlık ıcn.
  • 2003 sonrası 206
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.