Şimdi Ara

13-10 yaş kitap tavsiyesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Yukarıdakilere ek olarak(Açlık Oyunları fazla vahşi onu çıkarın) Harry Potter serisini tavsiye ederim 10-90 yaş aralığında herkesin ilgisini çekebilir.

91 yaşındaysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

Harry Potter'i mutlaka alin bence

Aynen kimse önermemiş ama Harry Potter tam okumayı sevdirecek kitap. Gayet akıcı. Onun dışında narnia veya percy jackson'da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Yukarıdakilere ek olarak(Açlık Oyunları fazla vahşi onu çıkarın) Harry Potter serisini tavsiye ederim 10-90 yaş aralığında herkesin ilgisini çekebilir.

91 yaşındaysa

Ölümü düşünmekten kitaba odaklanamaz 10-90 iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sebzeliturta aynen dediğiniz gibi yaptık, uyarınız için teşekkür ederiz... Saygılar...
  • Rodrin kaç sefer izlediler filmini ama tabii ki kitabın lezzeti başka olur... Onları almadık işmdilik... 31 kitapla çıkmışız fuardan, haşat olduk evi bulana kadar... Hayırlısı olsun...
  • İşte çocuklarımız için aldığımız kitaplar:
    Sol Ayağım (2 kitap)
    Şeker Portakalı
    Küçük Prens
    Define Adası
    Uçan Sınıf
    Beyaz Diş
    Kitaplardan Korkan Çocuk
    Gökyüzündeki Mor Bulutlar
    Cahillikler (set olarak)
    (Ve hatırlayamadığım birkaç tane daha...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Orijinalden alıntı: veyseller

Listemizdeki kitaplar: Küçük Prens
    Şeker Portakalı
    Watership Tepesi
    Alaycı Kuş
    Uçan Sınıf
    Beyaz Diş
    Siyah Kan
    Kızıl Nehirler
    Sol Ayağım
    Lollipop
    İnci
    Gökyüzündeki Mor Bulutlar

Şimdilik bunlar gibi, öne çıkanlar... Çocuklarımız 10 ve 13 yaşında... Eleştirilerinizi alalım...

Alaycı kuş,siyah kan kızıl nehirleri listeden çıkarın.NTV çizgibilim serisini ekleyin.Hocam 12 yaşındayım bende o yüzden sınıf arkadşlarımı biliyorum(ben yaşıma göre daha değişik kitaplar okurum ).Sınıfta okunan kitaplar:Saftirik
    Percy Jackson ve olimposlular serisi
    Harry potter
    Yeraltı günlükleri(gregor)

Yayınevi olarak:Tudem yayınları
    Can yayınları

2 yaş fark var aramızda (ben daha büyüğüm )
    Her neyse,dediğin kitapların hepsini okudum.Açlık Oyunları biraz vahşi olabilir-evet öyle- ama mutlaka okunması gereken bir kitap bence.Çünkü öyle bir dünya bir çok kitapta yok.Bu arada kan kızıl nehirler mi?O çocuk kitabı mı Allah aşkına?
    Dört Kafadarlar Takımı serisi var.Ben 35 tane kitabını okudum.Bence çok yararlı.

• Eğer okumadıysan Metro 2023'ü oku @Scientist-Programmer Kid.Çok iyi bir kitaptır o da.
    ARTYOM REİS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Eğer okumadıysan Metro 2023'ü oku @Scientist-Programmer Kid.Çok iyi bir kitaptır o da.
    ARTYOM REİS

Reyiz ben otostopçuyu düşünüyorum. ve gerçekten rusça isimleri ezberemesi fazla mı zor?
    @veyseller hocam gerçekten iyi kitaplar almışsınız.Ve cahillikler kitabındaki şeyler doğru olmasına rağmen derste karşı çıkmasın(kısacası benim gibi ampulü kim bulmuştur sorularını j.swan yok diye boş bırakmasın )

• quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Eğer okumadıysan Metro 2033'ü oku @Scientist-Programmer Kid.Çok iyi bir kitaptır o da.
    ARTYOM REİS

Reyiz ben otostopçuyu düşünüyorum. ve gerçekten rusça isimleri ezberemesi fazla mı zor?
    @veyseller hocam gerçekten iyi kitaplar almışsınız.Ve cahillikler kitabındaki şeyler doğru olmasına rağmen derste karşı çıkmasın(kısacası benim gibi ampulü kim bulmuştur sorularını j.swan yok diye boş bırakmasın )

İnsan isimleri değil de durak isimleri gerçekten zor.Ör.durak isimleri:
    Lyubyanka,Alekseveskaya,Kropotkinskaya,Krasniye Vorota...Ama kolay durak isimleri de var:WDNch,Kitai-Gorod,Çitsiye Prudy ve tabiki Polis. (Bu arada pardon kitabın adı Metro 2033 ben 2023 yazmışım )
     13-10 yaş kitap tavsiyesi...

• Ben metal fırtına ve harry potter ile başladım okumadığım kitap kalmayacak neredeyse metal fırtına onlara yaramaz bizim zamanımızda popülerdi siz harry potter okutun onlara sonra fantastiklere daldı mi kitap yetiştiremezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.