Şimdi Ara

13.06.2008 İTİBARİ İLE BİMEKS SICAK FIRSATLAR(BABALAR GÜNÜ KAMPANYASİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     13.06.2008 İTİBARİ İLE BİMEKS SICAK FIRSATLAR(BABALAR GÜNÜ KAMPANYASİ

yeni kampanya bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnkYgT -- 12 Haziran 2008; 2:51:04 >
  • 13 hazirana özel kampanya

BABARLAR günü özel kampanyasi 13-14-15 HAZİRAN

• %18 indirim tüm kartlara mı yoksa worldcarda mı sadece? bonus, advantage veya card finansa taksitte geçerli mi? bilen var mı?
  • sadece world sanırım
  • yaw teknoloji ürünü diyince ne anlamalıyız.. plazma falan girmiyor değilmi teknolojiye..
    kamera gsm felan teknoloji oluyor.
  • Ya arkadaş bu ne böyle ya.Diğerlerine bakmadım bilmiyorum ama bu kadar kazık laptop fiyatları mı olur ya?Kdv'siz fiyatlar bile keriz arayan fiyatlar.Oldum olası ısınamadım ben bu bimekse.Bugüne kadar da zaten bir kırık iğne almadım.Sanırım ben de bir sorun var.
  • Bu toshiba lcd 997 ytl değilmiydi 3 gün önce, babalara neden 1097 ytl oluyor. ?
  • baba ya baba gibi kazık sokmak için öle oluo
  • bu adamlari daha ucuzunu bulun olayi calisiyor mu ? bugun dlink 2100ap ariyordum, fiyatini biliyorum 65 dolar kdv dir kendileri. bimekste adamlar bu urunu 88 dolar + kdv den satiyorlar.sinir oldum. pahali olur 3-5 de .. %30 pahali olur mu. ki benim bu urunu alisim 55 dolar + kdv zaten ARENA'dan.
  • bugün hp yazıcı aldık nakit 117 ytl piyasada 150 liradan aşağı bulamadım
  • sitede indirimli fiyatlar yazmıyor. Kdv dahil olmayan dolar fiyatı mı geçerli oluyor acaba
  • evet kdv dahil olmayan dolar fiyatini akbul ediceksiniz bi öğrenci kampanyasi yapmadilar acaba bugun mu belli olucak
  • evet %18 kdv indirimi 3 gün devam edecek !!!!!
  • 13-14-15 haziran

bunlarda yeni kampanya bilgileri
  • Merhaba,işte beklediğim fırsat geldi C3NK5 kardeş,ne diyorsun abi Acer Aspire 5920g-814G16MN modelini alacağım,bimekse açtım sordum laptopun fiyatı sadece 978 dolar,yani üstüne bir kdv yok,bu da harika bir fiyatı ortaya çıkarıyor,sanırsam başka bu fiyata böyle donanımlı laptop bulamam başka herhangi bir zamanda,sadece tek endişem klavyenin beyaz olması yani kirlenme-tozlanma-pis görünmesini istemiyorum.Biraz titizim de bu konu üzerinde açıkçası da böyke absurd sorunlarla da canımı sıkmak istemiyorum sonuçta o kadar da para veriyoruz,teşekkürler bugün yarın alacağım,ama fikirlerinizi belirtin,bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msendogan33

Merhaba,işte beklediğim fırsat geldi C3NK5 kardeş,ne diyorsun abi Acer Aspire 5920g-814G16MN modelini alacağım,bimekse açtım sordum laptopun fiyatı sadece 978 dolar,yani üstüne bir kdv yok,bu da harika bir fiyatı ortaya çıkarıyor,sanırsam başka bu fiyata böyle donanımlı laptop bulamam başka herhangi bir zamanda,sadece tek endişem klavyenin beyaz olması yani kirlenme-tozlanma-pis görünmesini istemiyorum.Biraz titizim de bu konu üzerinde açıkçası da böyke absurd sorunlarla da canımı sıkmak istemiyorum sonuçta o kadar da para veriyoruz,teşekkürler bugün yarın alacağım,ama fikirlerinizi belirtin,bekliyorum.

Söylemiş olduğun üründe kdv indirimi olduğuna emin misin?Zaten %30 indirimli diyor.
  • Arkadaşlar şimdi n82 905ytl + kdv görünüyor bu babalar günü nanesiyle 905ytl'ye word karta 12 taksite alabilioruz demi ? Eğer öyleyle yrn gidip aldıracam hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

quote:

Orjinalden alıntı: msendogan33

Merhaba,işte beklediğim fırsat geldi C3NK5 kardeş,ne diyorsun abi Acer Aspire 5920g-814G16MN modelini alacağım,bimekse açtım sordum laptopun fiyatı sadece 978 dolar,yani üstüne bir kdv yok,bu da harika bir fiyatı ortaya çıkarıyor,sanırsam başka bu fiyata böyle donanımlı laptop bulamam başka herhangi bir zamanda,sadece tek endişem klavyenin beyaz olması yani kirlenme-tozlanma-pis görünmesini istemiyorum.Biraz titizim de bu konu üzerinde açıkçası da böyke absurd sorunlarla da canımı sıkmak istemiyorum sonuçta o kadar da para veriyoruz,teşekkürler bugün yarın alacağım,ama fikirlerinizi belirtin,bekliyorum.

Söylemiş olduğun üründe kdv indirimi olduğuna emin misin?Zaten %30 indirimli diyor.

+ 1
    kdv'yi unutmayalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

PS3 Fiyatı %20 indirimli 800YTL geliyo.Sıcak fırsat sayılmaz
    600YTL civarına düşsede bizde PS3 alsak

mavideki kampanyada ps3 770 ytl galiba.
  • altdaki yazilari kestim ama orda 2 kampanya birleştirilemez ibaresi war kesin kdvsi wardir kdv olmazsa 1.200 ytl e gelio ubda imkansiz yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.