Şimdi Ara

12gb ram herşeye çözüm değilmiş galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben rami 8den 12ye yükselttim batman ve ac unity performans testi için. Ac unityde işe yaradı artık donma yok ama batman arkham knight hala donmaya devam ediyor anlamadım 16gb mi istiyor artık. Ayrıca sistem psu hesaplamada 377W çıkıyor benim psu 12v kanalı 400W sizce psu yu yükseltmeli miyim?

• Arkham Knight pc de çok sorunlu hocam donmalar takılmalar fps droplar ondandır, firma halen pc sürümünü düzeltmek için uğraşıyor.
    hatta şuan oyunun pc satışları durduruldu bu performans bozukluğu/düşüklüğü nedeniyle

http://store.steampowered.com/app/208650/

"Sales of Batman: Arkham Knight have been temporarily suspended while Warner Brothers works to address performance issues.
  • Her şey ram'den ibaret değil bir çok donanım içeriyor bilgisayar işlemci,ekran kartı özellikleriniz nedir?=)
  • oyun firmalarında genel bir tutarsızlık var. artık oyun hızlı çıksın diye mi maliyet için mi bilmiyorum ama bir dünya donanım özürlüsü oyun var.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    i5 4690 + gtx 760. Tamam belki en iyileri değiller ama bence bu muameleyi de haketmiyorlar :P
  • Muamele etmedim yazmamışsınız ondan sordum yanlış anladıysanız kusura bakmayın benim hatam. =)
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Katılmamak elde değil üstad, lakin bence siz fazla iyi niyetli yaklaşıyorsunuz. Kanımca yeni çıkan ekran kartlarına mecbur bırakmak amaçları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Estafurallah ben onu oyunların küstahlık yapmasına ithafen söyledim. Siz kusura bakmayın lütfen daha açık söylemem gerekirdi :)
  • Nipheria kullanıcısına yanıt
    orası zaten su götürmez gerçek. yoksa millete sürekli yenisi aldırmaya nasıl yöneltecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.