Şimdi Ara

12bindeki mezun adama tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler durumumu az çok görmüşsünüzdür 12bindeydim mezuna kalmayı tercih ettim konular şu anda biraz unutulduğu için orta-iyi seviyesinde, şimdi yardımınıza ihtiyacım olacak bi kaç konu hakkında.

1-) Birey dershanesine gidicem 1 ekimde başlayacak ben 15inde bilgisayarı filan kaldırıp 1'ine kadar kendim çalışayım diyorum ama ne çalışacam 15gün deneme mi çözsem yoksa ekspres testlerden mi yoksa sözellere mi çalışsam bilemedim
    2-) Yeni kaynaklarda alıcaz malum ama beni 12binden daha yukarı taşıyacak kaynaklara ihtiyacım var yani geliştirici ve zor gibi ben bi listemi yazayım siz ekleme çıkarma yapın.

Mat1: Fem konu özetli ve bireyin vereceği kitap yeter diye düşünüyorum temel sağlam sonra denemelere geçerim

Mat2: Karekök Lys, Palme Lys, Fem simetri tavsiyelere açığım

Geometri: Temel iyi ama Lysde beni zorlamıştı o yüzden çizdirmeli tiplere yabancı kaldım fem simetri geometriyi alıcam ordan konuyu bitirip bi soru bankasından o konu ile ilgili çözeyim diyorum ama soru bankası kafamda soru işareti ?

Fizik: Temel bu da iyi fem ygs-lys soru bankası alayım diyorum tavsiye bekliyorum

Kimya: Fem ygs-lys soru bankası, palme lys konu anlatımlı, palme organik soru bankası düşünüyorum tavsiye bekleniyor.

Biyoloji: Temel orta-iyi arası o yüzden palme konu anlatımlı (A-B) alıcam ve fem ygs-lys soru bankası düşünüyorum ama emin değilim

Türkçe: Doğruışık Paragraf S.b ve fem simetriden konu bitirip güvender soru bankasından soru çözeyim diyorum ygs türkçe 8 yanlıştı

Coğrafya: Fem simetriden çalışıp bireyin sorularından çözeyim diye düşündüm

Tarih : Delta özet anlatımını çalışıp aynı şekilde birey soruları düşündüm

2014 fem dergiye abone olacam konu tekrarlarınıda ordan çalışıp dergideki soruları çözerim diye düşündüm.

Yardımlar için teşekkürler.

• Güncel. 15 eylüle kadar halletmem gerek yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqawasazax -- 12 Eylül 2013; 23:20:17 >
  • evde ders çalışmak için uygun bir ortamın varsa evde çalış derim.sonuçta 12 bin sıralama yapabilmişsin. dersanelerde nasıl sistem olduğunuda biliyorsun.al denemeleri kendin çöz evde.
  • dershane olmazsa eğer disiplin konusunda sıkıntı yaşarım düzenli kalkamam filan o yüzden dershane ile birlikte gidip dershane olmadığı günlerde sözel ve lys çalışacam 1 gün tatil o tatil gününde de ygs deneme türev ve integral çözecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesta95

12 bininci olman dolayısıyla biz sana sormalıyız hocam nasıl başardın diye.ne yapman gerektiğini biliyorsun ama sen de haklısın başka görüşler de almakta fayda var

malesef hedeflediğim gibi olamadım :( herkesin tecrübeleri benim için önemli
  • hocam 12binden mezuna neden kaldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayşedmr

hocam 12binden mezuna neden kaldınız ?

Odtü bilgisayar hedefim de o yüzden :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hedeflediğin yer ilk 2-3k istiyorsa mezuna kalmakla iyi etmişsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_78968379/tm.htm buradaki arkadaş mf-4 9k oldu mezuna kalıp ilk 500e girdi okumanı tavsiye ederim demek ki başarması mümkünmüş
  • düzenli çalışırsan yaparsın bir tanıdığım geçen sene 20 binlerdeydi bu sene odtü bilgisayarı kazandı
  • Bilfen soru bankasini tavsiye ederim cunku guzel ve zor sorulari var kendinu gelidtirrsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hedeflediğim 2-3k arası bir şey o yüzden kalayım dedim :) itü elektrik itü kontrol filan olabilirdi ama dediğim gibi hedef bilgisayar :) bilfenin biyolojisi vardı ama çok kaba geldi bana :(
  • hedeftaşım fizik olarak palme iyidir ygs lys iki kitap olanı, türkçede bilfen iyi diyorlar daha bakamadım, biyolojide karekök iyidir, kimyada palme, geometride karekök iyi diyorlar daha bakamadım.. Bence konu çalışma zaman kaybı olur zaten konulara aşinayız soru çözerken sadece takıldığın yeri açar bakarsın deneme çöz ygs adına seninde bildiğin gibi ygsyi büyütmeye gerek yok :) hadi kolay gelsin inşallah seneye odtüde buluşuruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhan66bjk

hedeftaşım fizik olarak palme iyidir ygs lys iki kitap olanı, türkçede bilfen iyi diyorlar daha bakamadım, biyolojide karekök iyidir, kimyada palme, geometride karekök iyi diyorlar daha bakamadım.. Bence konu çalışma zaman kaybı olur zaten konulara aşinayız soru çözerken sadece takıldığın yeri açar bakarsın deneme çöz ygs adına seninde bildiğin gibi ygsyi büyütmeye gerek yok :) hadi kolay gelsin inşallah seneye odtüde buluşuruz :)

yorum için teşekkür ettim :) geçen seneden palmeler %60 çözülmüş var yeni basımları tamamen farklı sorular içeriyosa alayım dicektim bilginiz var mı ? dershanede konu işlenicek ben tekrar edip akşamına soru çözücem pek bi konu çalışmıcam yani inş. buluşuruz dostum

• yok farklı sorular değil aynı sorular ama ben yinede aldım çünkü hep unutmuştum şimdi bile bakıyorum hiç aklıma gelmiyor bence almalısın piyasadaki en iyi yayınlardan biri :)

• aynı sorular sıkar ki şimdi ya :) aynı seviyede başka bi soru bankasını tercih ederim
  • Güncel
  • Türkçe için çıkmış sorularada bakmalısın bence ygs soru tipleri piyasadakilere fazla benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCrew

Türkçe için çıkmış sorularada bakmalısın bence ygs soru tipleri piyasadakilere fazla benzemiyor.

evet karekökün sanırım bu şekilde deneme kitabı var ders ders ondan da alıcam
  • Birey dershanesinden özel isteğimhttp://www.bireyegitimyayinlari.com/yayinlarimiz.php?go=a3Q9MSZhbXA7c2Y9MQ== şunların hepsini ve soru bankalarını vericek bu piyasadaki yayınları sizce nasıldır ?
  • Bende ygsde zamanı iyi ayarlayamadgmdan 20k dan odtü bilgisayar için kaldım usta ve finale yazıldım inceledigm ve çözdügüm kadarıyla soruları ve konu anlatımı güzel bazen çok ayrıntıya kaçmış ama olsun. (finalin kitaplarını bulabilir misin bilmiyorum ama yazayım dedim) ben calısmaya 20 gün önce filan başladım fakat sadece mat 1 + geo çözüyorum. sende bence denemeyle degilde mat 1 ya da mat 2 yi bitir bi posta ondan sonra vaktimiz daha bolken en zorlandgn dersin üzerine düş. sözel olarakda her gün yatmadan önce 2 test çözsen simdilik bence güzel olur ben öyle yapıyorum şahsen. hergün deneme çözeyim diye bende düsündüm ama dershane hocalarım gerek yok çok yorar hergün hergün dediler bende boyun egdim. kaynak olarak çok yardımcı olamayacagım bende tam olarak almadım çünkü . Umarım yardımım olmustur. Seneye tuttururuz inş odtüyü :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.