Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin veya arkadaşının ayağına rahat gelmemesi o ayakkabıda sorun olduğunu göstermez. Senin ayak yapına vs uygun olmadığını gösterir. Keza sen kendin kaliteli olduğunu yazmışsın ayakkabının zaten. Eğer bu tarz sorunlarla karşılaşmak istemiyorsan gider mağazada dener sonra ayakkabıyı alırsın (Benim gibi). ADV serisini gidip denedim ve Sercan beyden sipariş ettim hiçbir sıkıntısı yok ? Gayet rahat ?

Ücretini ödüyorsun hangi numarayı hangi modeli istersen o gönderiliyor adam sana kafasından mı gönderdi ayakkabıyı ? Benimde ayağıma o tarz ayakkabılar olmuyor ? Hatta Nike Air serisini hiç giyemiyorum ? Ben şimdi sadece tipini beğendiğim için nike air sipariş versem ve herşey kaliteli istediğim gibi gelse ama ayağıma rahat olmasa bu benim suçum mu ? Madem ayakkabıları rahatsız bu kadar referansı nerden sağlamış bu adam ? Bende dahil olmak üzere Tam puan veriyorum ayakkabı ayağımda hatta şuan ?

Sadece kendinizi düşünerek hareket edip insanların hakkını yemeyin. Aldım ayağıma rahat olmadı demek istemiyorsan önlemini alacaksın. Git mağazada dene tam numarasını herşeyini öğren sonra gel burdan yarı fiyatına al. Bu çok mu zor ? Ben aynen bu şekilde yapıyorum ve 3. siparişim yolda şuan ? Biraz objektif olun komik olmayın. Hala kraldan çok kralcı diyorsun yazık

Lütfen cevap verme. Konuyu kapat seninle tartışmak istemiyorum. Muhattabım sen değildin gelip postuma cevap vermişsin bende onun için bişeyler yazma gereğinde bulundum polemik oluşturma.

Hayırlı ramazanlar sende güle güle kullan

• Merhabalar. Sercan beyden 1haziranda Adidas Eqt modeli sipariş ettim. 14 haziranda geldi. Köpüklü bir ayakkabı ilk defa aldım konforlu ve rahat oluyormuş. İnternettende fotolarına baktıgım zaman ben bir hataya rastlamadım. Kısacası güvenilirdir arkadaşlar sıkıntı yok. Bazı arkadaşlar istedigi ayakkabıyı ve tipni seçemedigi için sorunlar çıkarmış. Gerekli araştırmayı yapınca sıkıntı çıkmadı zaten sercan bey gerekli uyarıları tavsiyeleri yapıyor..

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟

• Herkese Merhaba , Sercan bey'den Mizuno ayakkabı sipariş etmiştim bundan yaklaşık 1 ay önce yorum yapmak şimdiye nasip oldu kendisini beklettiğim için özür dilerim :) Öncellikle daha önceden bu ayakkabının orjinal olanını giydim wave prophecy 4 versiyonunu o yüzden kalitesini kumaş yapısını tabanını çok iyi biliyorum , ilk başta alırken acaba mı diye düşündüm ancak abartmaksızın 100 tane soru sormuşumdur hepsine tek tek cevap verdi , samimi olarak söylüyorum bana o kadar soru sorsalar ürünü satmazdım parasını geri iade ederdim :))) Ayakkabı görünüş olarak 10/9.8 rahatlık 10/10 fiyat 10/10 almış olduğum ayakkabı aynı renk ve modeli ebay da 400 dolar civarında satılıyor 1500 tl civarı.

Son olarak bazı arkadaşlar kararsız kalmış tavsiye ederim ben bir sorun yaşamadım. Memnun kalıp rahat diyip ayakkabıyı beğenmeyen ve sorun çıkaran arkadaşlara da iki çift lafım var , almak istediğiniz ayakkabıyı gidin mağazasında deneyin macera aramayın sonra gelin buradan sipariş verin. Bilmediğiniz model ayakkabıyı almayın sonra siz üzülürsünüz. Kısacası alışverişim baştan sonra kusursuzdu. Kendisine teşekkür ediyorum sonraki alışverişte görüşmek üzere

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunbayrak -- 17 Haziran 2017; 19:57:10 >

• 3.Siparişim "Adidas Eqt"
    Kalite gene şaşırtmadı uzun uzun yazmak istemiyorum ayakkabının yakından fotoğraflarını çektim kumaş kalitesini vs görebilmeniz için. Hata aradığım halde bulamadım

4.siparişi geçtik hemen. Onuda paylaşıcam gelince

Ayakkabıların kalitesi, kargo sistemi, satıcı ilgisi vs herşey 10/10. Fazla söze gerek yok.

Teşekkür ediyorum herşey için

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 19 Haziran 2017; 0:9:51 >

• ensr53 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum güle güle kullanın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• orcunbayrak kullanıcısına yanıt
    Orçun hocamla sadece alışveriş değil iyide ahbap olduk Whatsapptan konuşuyoruz

Birdaha bu kadar soru sorarsan aynen iade ederim ona göre Şaka bir yana güzel günlerde kullan dostum her zaman bekliyorum

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel günlerde kullanın gerçekten çok şık modeller EQT ler. Yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum

• Öztürk35 kullanıcısına yanıt
    Evet mevcut Flux serisi tüm modeller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 19 Haziran 2017; 0:25:40 >

• adidas zx flux rainbow woven modelinin fiyati nedir peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan arkadas varmı tecrubelerını bızımle paylasırsa sevınırım
  • Öztürk35 kullanıcısına yanıt
    78 Dolar fakat stok durumundan emin değilim. Talebinize göre sordurabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 19 Haziran 2017; 14:41:35 >

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    80 Dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

Orçun hocamla sadece alışveriş değil iyide ahbap olduk Whatsapptan konuşuyoruz

Birdaha bu kadar soru sorarsan aynen iade ederim ona göre Şaka bir yana güzel günlerde kullan dostum her zaman bekliyorum

Vallahi nazımı çektiğin için teşekkür ederim. Yakın zaman da 1-2 model için tekrar sorular sormaya başlayacağım hazırlıklı ol =))))

• Furgazy F kullanıcısına yanıt
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;
    Merhaba bu modeller mevcut mu acaba varsa detaylı fotoğraf yollar mısın ?

• &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

merhabalar, bu ürünler var mı, varsa fiyatları ne kadar acaba?

• 1) New Balance 990 (78 Dolar)

2) Nike air max 95 Essential (84 Dolar)

İnceleme linki =https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121740178 (Beden eğitimi öğretmeninede sipariş geçildi sonradan) :))

3) Fred Perry mevcut değil..

Detaylı fotoğrafları kataloglarımızda görebilirsiniz. Sipariş verdiğinizde paket hazırlanırken ayakkabı videosunu ve fotoğraflarını çekip size gönderiyoruz. (Üzerinde isminiz ve adresiniz yazılı olan posta dekontu ile birlikte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 20 Haziran 2017; 12:4:0 >

• mersahin kullanıcısına yanıt
    1) ASICS Gel-Quantum 360 Knit (92 Dolar)

2) ASICS Kayano White 23 (85 Dolar)

3) ASICS GEL-LYTE III Black/Black (85 Dolar) (Konuda asics gel için inceleme postu olması lazımdı hocam. Şimdi aralarından bulamadım siz hepsine bakın boş vaktinizde hem diğer yorumlarıda görmüş olursunuz )

Detaylı fotoğrafları kataloglarımızda görebilirsiniz. Sipariş verdiğinizde paket hazırlanırken ayakkabı videosunu ve fotoğraflarını çekip size gönderiyoruz. (Üzerinde isminiz ve adresiniz yazılı olan posta dekontu ile birlikte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 21 Haziran 2017; 2:2:12 >

• 6 Haziran'da Nike air max zero için ödeme yaptım. 4 gün içinde takip no verilir dedi @furgazy 10 Haziran'da takip no verildi. 14 Haziran'da çinden TRye uçağa verildi. Bugün öğlen ptt kargo adrese teslim etti. Dün gidip alabilirdim ama iş yoğunluğu nedeniyle gidemedim. Ürün kalitesi harika. Kesinlikle paranın karşılığını fazlasıyla karşılıyor. Başka bir model düşünürsem başka yerden aramam buradan alır geçerim.

• 1 adet air max 90 flyknit siparişi geçtik , 3. Ayakkabi olacak bu gelince fotoğrafları göndeririz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.