Şimdi Ara

128 TickRate CS-GO Server TR de İlk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyada 3. Türkiyede İlk ve Tek 128 Tickrate Serverle Karşınızdayız.

Arkadaşlar 102 TickRate Çalışmamızdan Sonra Aynı şekil 128 Tickrate Çalışmamızı Bitirmiş bulunmaktayız.

Daha öncede 102 Tickrate de nasıl düşme olmadıysa 128 tickrate de Düşme olmayacaktır. Herkez oyunun zevkini tadını çıkarsın diye Kaliteyi sizlere sunduk..

Ayrıca Ping Lag Donma Problemlerine karşıda çalışmalarımız oldu ve Serverimizde En düşük Pinglerle Oynayabilrsiniz.

Axi TeaM Server 128 Tickrate de Cs go Oynamanın Farkını Yaşayın..

Server İP 185.22.184.140

Ayrıca Haftalık Top10 1. 2. 3. çeşlitli Hediyelrimiz Vardır.
    Bütün Seviyeli Cs Go Oynayan Arakdaşları Bekliyoruz.

Her Ay Top10

1.olana 20 TL
    2.ye Vip /Adminlik
    3.ye vip/slotluk
    Hediyemizdir.

Server İP 185.22.184.140

http://facebook.com/Axiteam
    server.Axi.Team@gmail.com
    http://www.steamsatis.net //Uygun Fiyata Cs 1.6 ve Cs-Go Sahibi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madaraa -- 9 Nisan 2014; 15:36:43 >

• En kısa sürede geliyorum servera. Bakalım 128 tickratede killlerimiz artıyor mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arena varken bu serverlar boş iş
  • Bende hep arenada takılıyorum. Fakat orada şu choke mevzusu çok can sıkıyor axinin svsinde oyun akıcı fakat arada bi kaç kişiyi izledim adam 30 saat oynamış ama her oyunda birinci.oyundada 3-4 admin vardı Geçen arenada aynı eleman vardı millet wh diyince kaçtı admin olmadığı için banlanmadı. Ertesi gün tekrar geldi admin elemanı rezil etti axide bu elemanı izlemiştim ve adam çok şüpheli olmasına rağmen nedense atılmadı oyundan. Bende o svden soğudum açıkcası bu aralar narkotikde takılıom. Arenada kalabalık olmadığı sürece iyi bayağı bi insanla tanıştım ortam güzel.bazı svlerede giriodum ilk oyuna başladığım zamanlar svnin admini bile wh kullanıo yemişim öyle svyi admini güven vermeyen svden ben hiç bir şey beklemem. Şuan axi narkotik ve arena iyi diğer publara göre bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 13 Nisan 2014; 3:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.