Şimdi Ara

128 Gb lık flash açılmama sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpress den 128 gb lık flash aldım normal çalışıyordu daha sonra win xp de biçimlendirilmeye çalışmış hata alınmış biçimlendirme gerçekleştirilmemiş win xp lerde 100 ve üstü flashlar biçimlenmiyormuş yapan arkadaş bunu bilmiyordu 3 kere denemiş ardından flash ı çıkartıp geri taktığında resimde attığım şekilde bi görüntü oluştu flash açılmıyor biçimlendirilmiyor boyut sıfır gözüküyor sorun nedir çözümü varmıdır128 Gb lık flash açılmama sorunu !!!

• 500 kere yazıldı çizildi, o sitede satılan 128 gb flash belleklerde ne yazıkki bu sorun var. İçerisine 128 gb veri yazıyorsunuz, sonra flashı açmaya gelince çalışmıyor. Yani işletim sistemi ile ilgili bir sorun olsa başka makineye takınca formatlanır düzgün şekilde.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Ucuz diye zıpladık işte.Başta win xp de formatlanmaya çalıştı işte başarılı olmadı böyle kaldı şimdi win 7 de denedim formatlanmıyor lütfen disk takın diyor böyle kaldı başka işletim sistemindede aynı şuanda
  • ===Sandman=== kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki çöp, dış kasası güzelse söküp alın belki başka flasha vs uyar. Haricinde bir işe yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.