Ürün ebay de ama alacağım kişi powerseller olacağı için problem olacağını zannetmiyorum.Fiyatı konusunda ne söyleyebilirsiniz.Alayım mı yoksa başka modellere mi bakayım.Türkiye de daha yii alternatifler var mı
Aslında aradığım temel özellikler şarjının makul seviyede olması,radyo ve direk usb bağlantısı.Hafıza ise 512mb - 1 gb arası olmalıydı.Hepsini içinde barındıran bir tek bu modeli buldum.Aslında iriver t10 da gözüm kaldı ama onun fiyatı biraz daha tuzlu.Yukarıda ki şartlara uyan daha iyi bir model yoksa bunu alacağım
ayni fiyata carrefour da taksitle, dogubankda peşin fiyatına.
ewt bu aralar bumuvolar pek bi dustu ayaga. trde de aynı fiyat git direk al 20 ytl fazla olsun yine burdan al.
aslında butun 512 mb larda fiat asagi yukarı ayni. iriver t30 da dogubank da 130 la 150 arası creativeler de.
peki doğubanktakilerde sahte olma ihtimali falan var mı?Bir arızası olursa muhatap bulabilir miyiz karşımızda
arıza durumunda ebay dekinden daha fazla muhattap bulacağın kesin. genelde garantili oluyorlar. ama iriver icin kant creative icinse multimedya kaşeli garanti kartı var mı diye bi bakılabilinir. sahte olma durumuna gelince t30 un henüz görmedim ama bazı muvoların sahteleri dolaşıyormuş sanırım, kutulu ürün alırsanız sorun cıkmaz bence. tabii ki kutudan kastım ürünün orjinal kutusu.
creative lerin sahtesini de mi yaptılar bea. e ama belli oluodur zaten. anlasılır. butun sahte malların belli oldugu gibi onlar da anlasılır.
ben creatıve muvo tx fm 512 doğubanktan aldım bi sorun çıkmadı sanırım yurtdışından getirtiyolar eğer bozuk çıkarsa 1 ay içinde değiştirme hakkı veriyolar
Sizlere bir sorum var beyler. Ben bu ürünün pille çalışan bölümünü kaybettim. Nerden bulabilirim acaba???
Muvoların böyle mukavva kutu gibi paket halinde satılan yan sanayileri var çok dikkat edin Orjinalleri kaliteli şeffaf plastik ön yüzlü bir kutuda
quote:
Orjinalden alıntı: profuzman
ben creatıve muvo tx fm 512 doğubanktan aldım bi sorun çıkmadı sanırım yurtdışından getirtiyolar eğer bozuk çıkarsa 1 ay içinde değiştirme hakkı veriyolar
aldığın yerin adını ve fiyatını yazar mısın
doğubankta fatih elektronik creative muvo tx fm 512 lik 130-135 ytl 1gb 180-190 ytl ama sadece o dükkana bağlı kalmayın doğubanktaki tüm dükkanlarda satılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Muvoların böyle mukavva kutu gibi paket halinde satılan yan sanayileri var çok dikkat edin Orjinalleri kaliteli şeffaf plastik ön yüzlü bir kutuda
ben bu güne kadar sahte creative görmedim benim aldığım cretive in karton kutusu vardı ama sahte değildi nerden biliyosun sahte olmadığını dersen çünkü arkasında serial numarası var onu creative sitesine girdim ve üye oldum yani sorun kutuda değil sahte olsaydı heralde herkes hayran kalmazdı bu güne kadar
Sahte Creative görmek istersen git Yazıcıoglundaki elektronikçelere ve yan sanayi Creative Muvolardan var mı de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme