Şimdi Ara

127 Hours (2010) | Danny Boyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:Dram
    Yönetmen:Danny Boyle
    Senaryo:Danny Boyle, Simon Beaufoy
    Yapımcı:Christian Colson
    Oyuncular:James Franco
    Kate Mara
    Amber Tamblyn
    Lizzy Caplan

Boyle’un Aron Ralston isimli dağcının, yürek parçalayıcı gerçek hikâyesini anlatacağı duyuruldu. Raltson kendini kurtarmak için yerinden çıkmış bir kaya parçasına sıkışmış kolunu kendi kesmiş, mağarada yaklaşık 5 gün yaşamıştı. Fox Searchlight 127 Hours ismini taşıyacak filmin yapımını üstlendi. Proje Boyle ile Slumdog Millionaire’in yazarı Simon Beaufoy’u da yeniden bir araya getirdi. Filmde Milk filminden tanıdığımız James Franco, Ralston’ı canlandıracak. Ayrıca filmin yaklaşık bir saati aşkın kısmında gerçek hayatta olduğu gibi diyalog olmaması bekleniyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Film değilde bu adam yaşıyor mu hala helal olsun valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 18 Eylül 2010; 13:35:56 >
  • quote:

Ayrıca filmin yaklaşık bir saati aşkın kısmında gerçek hayatta olduğu gibi diyalog olmaması bekleniyor.

bu nedir arkadaş ya sanki sinemada ilk kez denenen bişey, bu amariganlar güldürüyo beni.
  •  127 Hours (2010) | Danny Boyle
  • Diyalogsuz olması güzelleştirir bence

Danny Boyle'un eleştirmenlerden tam not alan son filmi '127 Hours'da öyle bir sahne var ki, izlemek yürek ister!

Yönetmen Danny Boyle'un Oscar ödüllü 'Slumdog Millionarie'den sonraki filmi '127 Hours' (127 Saat), Toronto Film Festivali'ndeki gösteriminin ardından sinema eleştirmenlerinden tam not aldı. Time Out dergisinde filmle ilgili "Açıkça kaçırılmayacak film" yorumunu yapan Tom Charity, filmin kahramanının kolunu kesme sahnesinin bazıları için rahatsızlık uyandırdığını yazdı.

Başrolünde Altın Küre sahibi oyuncu James Franco'nun yer aldığı film, dağcı Aron Ralston'ın büyük beş gün boyunca bir kaya parçasının arasında kaldığı süreci anlattığı 'Between a Rock and a Hard Place' adlı kitabından uyarlandı. Independent'tan Kaleem Aftab ise, kolun kesiliş sahnesiyle ilgili olarak "İzleyicinin gözlerini kaçırmak istediği tek sahne olabilir" yorumunu yaptı. Filmin o sahnesinde bilgisayar desteği kullanılarak Ralston'ın kör bir bıçakla etini kesişi, bıçağı derinin altından kemiğe dayanışı gösteriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu film türkiyede gösterime girdi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

bu film türkiyede gösterime girdi mi?

28 Ocak 2011'de girecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

bu film türkiyede gösterime girdi mi?

28 Ocak 2011'de girecekmiş

daha varmış..sağolasın.
  • Jay Leno show da izledim bu adamı. Kolunu kaya parçasına sıkıştırdığı zaman elindeki bıçakla kaya parçasını oymaya çalışmış ama bunun mümkün olmadığını anlayınca beşinci günün sonda kolunu kesmeye karar vermiş. Kemiğe geldiğinde bıçak köreldiği için kesememiş. O yüzden kolunu eğip bükerek kırmış ve o şekilde kurtulmuş. Adamın iki seçeneği varmış zaten ya açlıktan ölmek ya da kolunu orada bırakmak.
  • DVDSCR çıkmış.
  • Dün indirip izledim filmi. . gerçek bir hayattan alıntı olduğunu bilerek izlemek daha da fazla etkiler beni her zaman bu filmde de baya etkilendim. . çocuğun hayatıyla ilgili yaptğı çözümleme de filmin en etkileyici yerlerinden biriydi . izlemeye değer diye düşünüyorum oyunculuğu da iyiymiş ayrıca tek başına oynuyo gibi bir şey ama başarılı bence james franco. .
  • ben pek beğenmedim..
  • ben beğendim..james franco iyi performans sergilemiş..izlenmeli.
  • ....dün izledim girip konusunu açacaktım
  • başarılı bir film
  • Merakla izlemeyi beklediğim filmlerden biriydi, ilk fırsatta başına geçicem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.