Şimdi Ara

1269 TL ASUS VP249QGR 23.8' Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 tane asus monitör aldım. 1.5 sene sonra bozuldu. Parasını iade ettiler. Aynısını aldım oda bozuldu. Karıncalı görüntü veriyor ara sıra aç kapat yapınca düzeliyor.

2010da mı ne asus notebook aldım cihaz sapasağlam çalışıyor hala. Hatta içi o kadar çok toz vs dolmuştu ki 100 derecede yaz sıcağında az kullanmadım yiğidi öldür hakkını yeme, amaaa bilgisayar gücü artık yetmediği için oyun oynamak için vs. tercihimi asusdan yana kullandım.

i7 1050ekran kartlı modelini aldım 3 sene önce filan cihaz 1 hafta içinde tak diye bozuldu. Para iadesi yaptılar 1 ayda uğraştırarak beni, dedim yüzbinlerce üretiyorlar 1 tanesi arızalı çıkabilir, aynı modelden bir daha aldım 6 ay sonra ekran kartı arızalandı. Tövbe ettim asusa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım memnunum 1190₺ 33₺ kuponla 1157₺ ye aldım, ölü piksel çıkmadı. Dahili stereo hoparlör olmasıda güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Bende de 15 yıllık lg vardı 19" , geçenlerde 100 tl ye sattım taş gibiydi.Ben de 400 civarına almıştım zamanında, ama şöyle düşünün o zaman dolar 1 falandı 400 dolar verdik bu monitörlere şuan 400 dolar yaklaşık 2800tl...Şuanki 2800tl lik monitörlerde 15 yıl gider rahatlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 15 Nisan 2020; 1:3:10 >
  • İki hafta önce aynı ürün için ben de konu açmıştım o zaman fiyatı 1169 tl idi ama satıcıyı araştırınca pek güvenli gelmedi n11 de yorumlara bakarsanız ürünlerin bir kısmı ölü pikselle geliyor ve satıcı 3 ölü piksele kadar iade almıyor.
    Eğer ben 1 ölü pikselde bile beğenmedim der geri gönderirim 14 günlük yasal sürem var derseniz satıcı ürünü kabul etmeyip geri gönderiyor.
    Yok ben yasal haklarımı biliyorum 1 ölü piksel bile olsa hakem heyetine veririm paramı geri alırım derseniz de evet hakem heyeti 2015 den beri hep iade kararı veriyor ama
    6 ay bekliyorsunuz

https://forum.donanimhaber.com/1169-tl-asus-vp249qgr-23-8-144-hz-1-ms-analog-display-hdmi-freesync-full-hd-ips--142530485

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trde başka satıcı olmadığı için sıcak geliyor ama ürünün yurtdışı fiyatı 160 dolar, yani ederi bu.

1269 TL ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz

• 15 yıl geriye gitmeye gerek yok, 2017 yılında dolar 3 tl ken 144 hz ips monitörler 3000 TL di

Son 2 yılda ssd ve monitörler çok ucuzladı ama biz hissedemiyoruz dolar bugün 6.85.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 15 Nisan 2020; 9:41:39 >
  • ürünü biraz önce aldım bu fiyata baska bulmak zor gibi. ürün cuma gelir ölü piksel çıkmaz inş diye dualarla yasıyorum.
  • 300 lira dan fazla etmez 23inç 144 diye diye milleti ( 15 yaşında bebeleri ) soydular
  • Bence bu asus monitör alınmaz 100 daha verip bunu ala bilirsiniz kat kat daha iyi ben bu monitör 2 hafta önce 1507₺ aldım şuan 1376₺ dır
    akakce.com
    AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2u-24-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,543704414.html

• ReDLaX kullanıcısına yanıt
    nerde 1376 tl ?
  • fatal_17 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada satıyor du stok larda bitti

• 1000₺ altına 144hz 1 MS yok galiba

• monitorlerın yabancı incelemelerini izlemeden almayın.
    bu ürün 4ms mesela. kullanıcı deneyimi bunun çok altında.
    yani sırf ips yazıyor diye atlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: frzstate

monitorlerın yabancı incelemelerini izlemeden almayın.
    bu ürün 4ms mesela. kullanıcı deneyimi bunun çok altında.
    yani sırf ips yazıyor diye atlamayın
    Tavsiye edebileceğin bi ürün var mı ben iptal ettim satıcı yüzünden. Şimdi tekrar bakınıyorum.

• bende ekran bakınıyorum ama acelem yok
    idarelik acer sa240yabi aldım 550 liraya aralıkta.
    8 bit renk derınlıgı tercih sebebim olmustu.
    daha oncekı monıtorum 22 ınctı.
    sunu soylıyım 24 ınc ve uzerınde kesınlıkle 1080p ustu bakınmalısınız.
    bende oyle yapmak ıstedım fakat fıyatlar abartılı geldı dıye bunu ıdarelık aldım
    ama sımdı ıyıce uctu keske o zaman alsaymısım kalıcı monıtorumu.
    oyun falan oynadıgım yok dogru duzgun ama 60 hz monıtorunuz varsa
    75 hz hıkaye arada belırgın fark yok. bunun bana artıları
    gozu dıgerı kadar yormuyor
    renkler daha canlı
    freesync ıle vsync kapatıp bıkac fps katkısı.
  • frzstate kullanıcısına yanıt
    Max 1500 144hz 1ms alacağım piksel garantisi alabilirsek harika olur. Gözünüze çarparsa yazarsanız sevinirim

• frzstate kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnun musunuz acer monitörden

• HawK95 kullanıcısına yanıt
    memnunum çok bir beklentim yoktu zaten.
    ama pikseller belli oluyor 50 cmden bakıyorum.
    22 inç samsung tn panelde boyle degıldı.
    belkı bu bıraz daha buyuk dıyedır.

18.5 acer bı ekranım daha vardı cok onceden o da cok kalıtelıydı.
    yaklasık 8 yıl oldu calısıyor hala sorunsuz.tn panel ama ipsden farkı yok.
    acer pek sevılmez ama ben dandık urunune denk gelmedım.
    laptopu olsun monıtoru olsun hıc sıkıntı yasamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.