Şimdi Ara

125cc motor ve Kilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

asya nostalji 125 ve mondial znu 125 modellerinden birini almayı düşünüyorum.

ama motora ben ve ağabeyim binecek. ben 75 ağabeyim 85-90 kg arası. taksim civarında oturuyoruz buraları bilen bilir dik rampalar yokuşlar var.

öncelikle,

1.motor yokuşlarda bizi rahat çeker mi? dur kalk olursa kaldırmada zorlanır mıyız?
    2.taşıyabileceği kilo sınırı nedir?
    3.bazen Gebze yada Tekirdağ'a tarafına gitmemiz gerekiyor, bu motorla gidebilir miyiz?

• taşıyabilecegi kilo sınırı diye bişey olmaz dostum,dur kalkta falan zorlanır ama çeker yine sadece 30-40km hızı geçemezsiniz o kadar onun dışında bir problem olmaz,ayrıca bu motor 2 kişiyle 80 km üstüne biraz iş çıkartabilir çünkü bunlar hava sogutmalı vede sen 2 kişi oldugundan dip gaz gidiceksin ve o zamanda motor şişerse sıkıntı olabilir
    vede motor şişmesi durumu nasıl geçer? 5 litre depoyla kaç km gidebiliriz?

Orijinalden alıntı: slidex19

teşekkürler arkadaşlar, fazla ivmeleme değil de, yokuşta bırakmasın bizi yeter.

5 lt yle iki kişi 150 km gider çünkü hep tam gaz gidersiniz ondada içmiş olur benzini ama tek kişi 200 km rahat gider

motoru her 90*100 km de bir en az 20 dakika dinlendirirsen bişey olmaz ama motor şişerse durur sonra soguyunca belki çalışır sonrasında tekrar şiştiğinde motor kitler o zamanda orda bırakıp yürürsün

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Orijinalden alıntı: slidex19

teşekkürler arkadaşlar, fazla ivmeleme değil de, yokuşta bırakmasın bizi yeter.

5 lt yle iki kişi 150 km gider çünkü hep tam gaz gidersiniz ondada içmiş olur benzini ama tek kişi 200 km rahat gider

motoru her 90*100 km de bir en az 20 dakika dinlendirirsen bişey olmaz ama motor şişerse durur sonra soguyunca belki çalışır sonrasında tekrar şiştiğinde motor kitler o zamanda orda bırakıp yürürsün

hocam su soğutmalı scooter tarzı motor var mı peki?
    Motor yağları ve tavsiyeler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu biraz eski ama yazayım dedim, 97 cc yarı otomatik mondial cub ile sürekli 2 kişi kullanımla (toplamda 180 kg, motor da 100 kg, 280 kg yük) 105 km yolu 2.4 litre benzinle gittik. Çoğu zaman motoru seri kullandım, yani 70 km ve üzeri hızlarda. Şehir içine de çok girdik.

Yokuşta da zorlama filan yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 26 Mayıs 2014; 17:43:48 >
  • Dostlar bu motoru çok seven biri olarak bende bu motoru kullananlara sorayım, motor nasıldır acaba? Sorunsuz kaç km götürür bizi? Sağlam mıdır? Yoksa mondialin şasesi kırılan motosikletlerinden mi? 125 mh drift ile yarışabilir mi sağlamlık konusunda?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.