Şimdi Ara

12500₺ Telefon tavsiyesi 2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, başlıkta yazdığım gibi 12.500₺ bütçem var aklımdaki telefonlar şunlar;


    Samsung S20 FE - Snapdragon 865 ( sıfır )

    Samsung S21 FE -Eyxnos 2100 ( 2.el garantisi devam ediyor 12ay)

    Redmi Note 12 Pro ( sıfır )


    yukaridaki 3 telefonu inceledim hoşuma gitti, genel kullanım amacı sosyal medya ve mesajlaşma için kullanacağım birden çok uygulama aynı anda takılmadan geçiş yapsın donma takılma olmasını istemiyorum en az 2 yıl sıkıntısız kullanmak istiyorum, hangi ürünü tercih etmeliyim ? Yarın satmak istediğimde hangisi daha hızlı elden çıkartılır ve değer kaybetmez bunun hakkinda bilgisi olan varsa da yazabilir, iyi forumlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lGodLikel -- 28 Ekim 2023; 2:58:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Xiaomi zaten işlemci konusunda en geri model, galiba kamera konusunda da öyle.

    Samsung modellerine gelince eğer 2.el telefon gerçekten çok temiz kullanıldığına eminsen al yoksa

    S20 FE ile aralarında pek fark yok.

    Samsung a34'ü araştırmanı da öneririm çok satan bir telefon oldu bu sene.

  • A34 tasarımını çok kaba buluyorum ayrıca telefonu elinize alınca sanki içi boş gibi bir hissiyat veriyor ayrıca ön panel damla çentik 5 yıl önceki model gibi duruyor. Dolayısıyla a34 hiç hosuma gitmedi Edge tasarım ya da minimal kamera tasarımı istiyorum çünkü video izleyeceğim ayrıca şuanda kullandığım telefonda damla çentik sizin aynı fiyat bandinda başka bir tavsiyeniz var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj dert degilse s21fe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S21fe kullanicisiyim
    S20fe sıfır al
    Çünkü 1 sene kullanilmis bataryanin ömrünün yarisi gg demektir 2. El alma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne şartlar altında kullanıldığını bilmiyorum ama fiyat anlamında S20 FE SD versiyonu 2023 yılı itibariyle hala kullanılır şekilde güncel mi telefon neredeyse 4 yıllık bir çıkış tarihi ile geliyor olacak sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20 FE yi tavsiye etmiyorum. Güncelliğini yitirmiş bir cihaz. Güncelleme ömrünü tamamladığını bilmeniz lazım. Bu anlamda alınması mantıklı olmaz. S21 fe bu fiyata iyi ama kullanım şekli önemli. 2. el de bu sebepten tavsiye etmem. En son yazdığın Redmi Note 12 pro da alınmaz açıkçası. Kısaca listendeki hiçbir cihaz alınmaz bana kalırsa. A34 yazacaktım onu da istemediğini belirtmişsin. Eğer bütçeni bir tık arttırabilirsen bana kalırsa en mantıklı cihaz Poco F4 6/128 olur. 12499 dan satıştaydı 2 hafta önce fakat biraz zamlanmış sanırım. 13500 civarında bulabilirsin yine. Poco F4 daha uzun ömürlü olacaktır. Poco F4 tavsiye ederim.

  • Güncellik açısından size katılıyorum lakin şöyle ki, android sürümü farketmeksizin bütün telefonları akıcı bir şekilde çalışıyor. iOS sistemleri gibi bilinçli bir yavaşlatma söz konusu değil dolayısıyla kullanıcı deneyimi olarak olumsuz etkileyecegini sanmıyorum. Ayrıca calistigim ortam gereği tozlanma ve suya karşı dayanıklılık serifikalari var S20 FE de ve nedense tasarım olarak beğendiğim telefon bu oldu ama sizin bahsettiğiniz telefonun isletim sistemi belli bir noktadan sonra sıkıntı oluyor şuandaki kullandığım telefonum one ui işletim tabanlı ve bilmiyorum ama sıkıntılar söz konusu donma, takılma ayrıca telefonda yaptığım şey video izleyip mesajlaşmak dolayısıyla bu şekilde düşündüm ama ona da yarın gidip elime alıp bakacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    hocam camon 20 5g premier yurtdışı kayıtlı 9600 tl. kamerya önem veren birisi için alınır mı mi a3 ten geçiş yapacağım .

  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye etmem. Ne olursa olsun o sar değerleriyle bu cihaz alınmaz. Kesinlikle almayın aldırmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Hocam yaklaşık 4 senedir mi a3 kullanıyorum kamerasından memnunum telefon yavaş da olsa idare ediyor. yurtdışı bir tel almak istiyorum yurtiçi de olur ama o telefonun edrinin 3-4 katı para vermek içime sinmiyor.

    mi a3 den sonra kamerada iyi fazla pahalı olmayan stabil ne önerirsiniz. şu anki telefonların %90 ının kamerası mi a3 den iyi değil gibi.

  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir en fazla hangi meblağlara çıkabilirsiniz ve cihazda en fazla aradığınız olmazsa olmaz dediğiniz kriter nedir? Kamera, donanım/işlemci, yazılım desteği, ses kalitesi.. gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    10 bin civarı. ses ve kamera önemli benim için. tabi işlemci de hızlı olsun

  • Mi a3'ten Samsung A33'e geçtim hala Mi A3'ü özlüyorum. Batarya performansı ve arayüzü çok iyidi.

  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt

    Yani bu fiyatlara ancak A34 alabilirsiniz. Çok yüksek bir şey de beklememek lazım. A34 streo hoparlör ile ses kalitesinde yeterli olur. Kamera da o segmente göre yeterlidir. Bence 10 bin bandında alınabilecek en mantıklı cihaz A34 5G. Hatta o bile yükselir yakında.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    hocam ben hala kullanıyorum kamerasından memnun muydunuz hocam :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.