Şimdi Ara

[1250 TL] Huawei Nova (12 Günlük TR Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [1250 TL] Huawei Nova (12 Günlük TR Garantili)
    Yanlış anlaşılmamalar için lütfen ilanın sonuna kadar okuyun.

Ürünün alış tarihi 26.04.2017 yani daha 12 günlüktür, kullanıcısı annemdi, benim tavsiyemle aldı ama beğenmediğini kullanmayacağını söylüyor, bu sebepten keyfii satışa çıkartılmıştır. Resimlerden görüleceği üzere tam uyumlu temperli cam ekran koruyucusu ve kılıfı vardır.

Fiyat 1250 TL, kargo alıcıya ait.

Dipnot: Ürün Sakarya/Akyazı da elden teslim edilebilir. Uzak mesafeli satışlar için kargo alıcıya aittir, (uzak yada elden satış) satılan malın geri alınma durumu yoktur, ürün ücreti tarafıma ödendiği an telefon kargoya teslim edilip kargo takip numarası ve kargoyla ilgili tüm bilgiler alıcıya iletilecektir. Bunların dışında herhangi bir alım şeklini kabul etmiyorum, referanslarıma bakarsanız tüm satışlarım aynı şekilde ve sorunsuzdur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz ozgurcamur nickli üyeye Sakarya/Akyazı da elden teslim edilerek satılmıştır, iyi günlerde kullanması dileğiyle.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, güzel bir alışveriş oldu. Arkadaşlar tereddüt etmeden damn2u nickli üyeden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Forumdaki ilk alışverişimi cihazı alarak yaptım. Puanım 5 üzerinden 5.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.