Şimdi Ara

125 cc motor almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar motosiklet hayatımda sadece bir defa kullandım oda düz bir yolda 25-30 metre vites falan değiştirmedim hiç tecrübem yok yani başlangıç olarak köyde dağda bayırda insanların kalabalık olmadığı yerlerde 2-3 ay kullanıp 250 cc ss motora geçiş yapmayı planlıyorum

araştırmalarıma göre ybr 125 bu iş için uygun ilk motor için 3,5-4 bin tl bütçe koydum kendime 2,5-3bin tl ile motoru alıp kalan bütçeyi güvenlik ve ıvır zıvıra harcamayı düşünüyorum siz nedersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayli tecrübeli olduğunuz anlaşılıyor.... Ben olsam 25o 'den başlardım.....

Ehliyet yok galiba......

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Hayli tecrübeli olduğunuz anlaşılıyor.... Ben olsam 25o 'den başlardım.....

Ehliyet yok galiba......

yaş tutmuyor hocam ama ben yaşın çokta önemli olmadığını insanın aklının yaşının önemli olduğunu düşünenlerdim :D

ve hocam tecrübesizim yazmıştım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMack -- 16 Kasım 2014; 13:27:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence 1000 cc ile başla napıcaksın 125 ligi
  • Bundan al:

125 cc motor almayı düşünüyorum

Vergisi, algısı, ruhsatı, vergisi, sigortası vb hiçbirşeyi yok. Atla bin git.

Normal bisiklet le 25-30km/saat sürat yapmak mümkün, yorulduğun yerde veya yokuş çıkarken de elektrikli motoru kullanırsın.

Bisiklet kaskı ucuz çok çok 70-80TL eldiven desen 15-20TL. Bir tane reflektörlü yelek bir de patencilerin kullandığı dizlik dirseklikten de taksan... Motosiklete oranla çok daha düşük bir maliyete hem koruma alırsın hem de "mobilize ve motorize" olursun.

• xMack X kullanıcısına yanıt
    ehliyetin yoksa hiç bulaşma. ehliyetsiz motora binme bin pişman olursun. eğer ehliyet varsa ilk motorun 100 cc olsun illaki 125 cc diyorsan o sölediğin bütçe ile alamazsın ybr. 3000 tl civarı ybr en yüksek 2006 model bulursun. oda zaten tamirciden çıkmaz. 3000 civarı mondial drift var sıfır onu al derim. tekrar söylüyorum ehliyet yoksa motor alma milletin canını yakma @xMack
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMack

merhaba arkadaşlar motosiklet hayatımda sadece bir defa kullandım oda düz bir yolda 25-30 metre vites falan değiştirmedim hiç tecrübem yok yani başlangıç olarak köyde dağda bayırda insanların kalabalık olmadığı yerlerde 2-3 ay kullanıp 250 cc ss motora geçiş yapmayı planlıyorum

araştırmalarıma göre ybr 125 bu iş için uygun ilk motor için 3,5-4 bin tl bütçe koydum kendime 2,5-3bin tl ile motoru alıp kalan bütçeyi güvenlik ve ıvır zıvıra harcamayı düşünüyorum siz nedersiniz

ybr başlangıç için hiç de iyi bi tercih değil. neden dersen aldın 3500 e fln bi ybr bi düştün yan yattın örnek depo yamuldu km saati fln yamuldu motorun değeri düştü 2500 2000 e bi sürü zarar acemeliğini üstünden atacağın motorsiklet gözden çıkarabileceğin bi motor olsun örneğin 125 cc bi cg tarzi motorsiklet al 1500 1700 e bulursun kullan bozsan da düşürsende en fazla 300 500 lira zararın olur yada 200 300 harcar aldığın fiyata satarsın zararın olmaz bi ybr nin depo km saati farını alacak olsan 800 lirayı bulrda geçerde orjinali ama bahsettiğim motrda aynı parçaları kırsan 125 lira tutar hepsi yinede sen bilirsin karar senin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.