Şimdi Ara

1246 TL PowerColor RED DRAGON RX 590 8GB 256-Bit GDDR5 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1246 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) PowerColor RED DRAGON RX 590 8GB 256-Bit GDDR5 Ekran Kartı
    https://www.amazon.de/gp/product/B07PJ1C88V

Resmi web sitesi:
    www.powercolor.com
    AXRX 590 8GBD5-DHD - PowerColor
    https://www.powercolor.com/product?id=1551768831

Türkiye RX590 fiyatı:
    akakce.com
    "rx 590" i�in arama sonu�lar� - akakce.com | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/arama/?q=rx+590&s=2

1246 TL PowerColor RED DRAGON RX 590 8GB 256-Bit GDDR5 Ekran Kartı

• Fiyat çok iyi gerçekten ama bu modelin çok sorunları var yani powercolor yılların üreticisi ama red dragonda hep sorun yaşıyor insanlar.
  • arkadaşlar alınır mı gönderirler mi daha önce hiç amazondan ürün almadım şuan kararsızım almak istiyorum
  • sarilaci1928 kullanıcısına yanıt
    Satıcısı Amazon olduğu sürece hiçbir sorun olmaz kapına kadar gelir fakat ürün hakkında araştırma yapman lazım alınır mı alınmaz mı bilemiyorum.
  • ürün hakkında hiç bir bilgi bulamadım internette
  • Powercolor tıpkı Asus, MSI gibi tayvan merkezli bir firma. Belki hatırlarsınız VTX markası vardı o da Powercolor markasına ait. Uzun süredir sektördeler. Ayrıca Powercolor kartlarının çoğu Foxconn tarafından üretiliyor. Sapphire gibi AMD odaklı üretim yapıyorlar. Ülkemizde yaygın olmadığı için bilinmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 kusur liraya geliyor gumrukle.powercolor bende cok kullandim 7870 ve 7850 ler ... aklimdaki soru bu fiyata yurt disi garanti değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarilaci1928

1300 kusur liraya geliyor gumrukle.powercolor bende cok kullandim 7870 ve 7850 ler ... aklimdaki soru bu fiyata yurt disi garanti değer mi
    EUR seçmelisiniz para birimini TRY değil bu şekilde alırsanız 1250 TL oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon’a ticket atarsan bence En sağlıklı cevabı alırsın. En azından Amazon 1 yıl kendisi garanti veriyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Powercolor güvenilir marka ama asusta da sorunlu ürünler çıkıyor.yabancı sitelerden yorumlara bakmak lazım

• Merhaba, yanlış okumadı isem, 1 Eylülde stoğa gelecekmiş :)
  • Ürün 1 eylül'de stokta.

Fiyat performans olarak harika bir ürün, ancak birden fazla monitör kullanan arkadaşlara önermiyorum, tek monitör ve 1080p monitör kullanıyorsanız bu fiyata daha iyisini bulmanız mümkün değil, 2k bir çok oyunda 60fps verse de bazı oyunlarda 30-40 fps arası git gel yapıyor, haliye 2k+ monitörünüz varsa tavsiye etmiyorum.
  • Dün gece almadik bugun bitmis sanirim

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Amazon Almanya'dan alınan ürünlerin 2 yıl garantisi var. Bir sorun olursa onlara gönderiyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.