Şimdi Ara

1200TL`ye sadece kasa toplanacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size çok teşekkür ederim önceden 2.500 TLye bi AMD kasa topladım sizin sayenizde canavar gibi tüm oyunları en yüksek kalitede oynayabiliyorum canavar gibi bişey :)

Şimdi bi arkadaşın 1200 TL bütçesi var gene AMD işlemcili istiyoruz Monitör klavye v.s v.s var sadece kasa lazım. Oyun için kullanılacak 24 saat açık kalacak bilgisayar güzel birşey önerirseniz çok güzel olur teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 10 Temmuz 2011; 17:51:18 >

• FOXCONN A7DA-S 3.0 AMD790GX DDR3 FSB1333 SOCKET AM3 VGA ANAKART 140TL
    KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM 91TL
    XileNCE XILENCE IRIS 500W MIDT ATX SİYAH KASA 174TL
    VTX3D HD6850 GDDR5 1GB 256BIT ATI DX11 EKRAN KARTI 345TL
    AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION AM3 3.2GHZ 8MB CACHE 45NM İŞLEMCI 244TL
    SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK 83TL
    Toplam:1077 TL
  • Amd x4 840 işlemci
    Foxconn 790gx anakart
    4gb kingston ddr3 1333 cl7 bellek
    Vtx hd6850 1gb ekran kartı
    500gb samsung f3 hd502hj disk
    Aeorocool vs-4 550w kasa

Kdv Dahil: 1055 lira

Teknobiyotiik

İstek doğrultusuda işlemciyi x4 955 yapabilirsiniz..
  • İki seçenek sunuyorum, birisinde anakart chipset daha iyi, ileriye yönelik bulldozer işlemci seçiminde seçenekleriniz daha fazla olacaktır. Bu sistemde işlemci seçeneği fazla olacağından ilerde işlemci + ekran kartı değiştirerek yolunuza dvm edebilirsiniz.

Alttaki 2. alternatif sistemde kasa+psu daha iyidir, anakart chipset biraz daha düşük bir modeldir, yeni nesil işlemci seçenekleriniz fazla olmayabilir. İlerde upgrade yapmayı planlamıyorsanız bu 2. seçeneğin ekran kartı daha iyidir.

• ilerde upgrade yaparım kesinlikle.Yorumun için çok teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

İki seçenek sunuyorum, birisinde anakart chipset daha iyi, ileriye yönelik bulldozer işlemci seçiminde seçenekleriniz daha fazla olacaktır. Bu sistemde işlemci seçeneği fazla olacağından ilerde işlemci + ekran kartı değiştirerek yolunuza dvm edebilirsiniz.

Bu sistemi almayı düşünüyoruz ama aradan baya zaman geçti acaba daha iyileri çıktımı? Bu arada bütçe 1200 Lira oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütce 1200 oldu ise en iyi sistem alttaki gibi olacaktır, VATAN zorunlu demeyin çünkü bu sistem bu şekilde ucuz ve kombinedir, sistem içindeki anakart çok yenidir o yüzden her yerde bulunmadığı gibi bunu seçmemizin neden, eylülde satışa çıkacak yeni amd bulldozer işlemcilerine destek verecektir, bunun yanında anakartın çok ekran kartı kullanma özelliğide var. Son olarak bir not daha düşeyim, kasayı EXA'dan yazmıyorum çünkü oradaki seçenekler kısıtlı ve fiyatlar yüksek bu yüzden kasayı ayrı şekilde yazıyorum, bilgisayarın toplamasını kendiniz yapamıyorsanız bir tanıdığınıza yada bilgisayarcıya cüzzi miktar bir para karşılığında yaptırabilirsiniz. Kasaya bir adet mavi ledli fan yazıyorum, kasanın ön paneline içe üfleyecek şekilde taktırın. Paranızın en iyi şekilde almak istiyorsanız bu sistemi toplayın.

Sistem her şey dahil kasa ile birlikte 1211 TL yapıyor.

http://www.teknobiyotik.com/aerocool-vs-4-550w-pencereli-oyuncu-kasasi.html

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/akasa-quiet-cool-4-mavi-led-li-12cm-fan.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.