Şimdi Ara

12000 Lümen Led Kısa Uzun olarak taktım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
28.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne almaliyim peki ürün adı ya da link verebilir misiniz?? Bir de kendim takabilir miyim?? Son olarak ekstra bir aparat almaliyim yoksa kendi farini çıkar ledi mi tak dersiniz?? Teşekkür ederim simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetmeral300814 A kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-philips-lumiled-chipli-9600-lumen-h7-led-ampul-kiti-359302338/detay/

Ben kendim satıyorum bunu alabilirsin. Ceed kısa farları H/ olduğu için olur. Yalnız kapağı delmen lazım haberin olsun
  • Uzunlar için ne öneriyorsunuz peki??

• ahmetmeral300814 A kullanıcısına yanıt
    Uzunlarda H7 olması lazım

http://urun.n11.com/ampul/inwells-yeni-nesil-led-xenon-h7-inw036008-P138130255
  • Verdiğiniz bütün bilgiler için tekrar teşekkür ederim

• H4 Cree Led 8000 Lümen 6000K var elimde aliexpressten almıştım kullanmıyorum sıfır kutusunda 130 liraya verebilirim
  • h15 led oneren var mi
  • Arkadaşlar 1 ay oldu. Bu süre zarfında led ampullerin ısınan dolayı yanma kırpışma gibi durumlar olmadı halen ilk günkü gibi kullanıyorum...
    Almayı düşünenlere tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Bende Astra K var. Acaba LED ampül taksak muayeneden geçer mi? uzun ve kısa iki tane takmak istiyorum H1 ve H7 mi olmalı
  • Ledler muayeneden geçiyor. Kısa ampulleri Astra K H7 Uzunları ise bilmiyorum

• Yakın zamanda ben de LED veya Xenon dönüşümü yapacağım. Arada kaldım açıkçası. Şu far kapağını delmek kesmek olmasa harika olacak... içime sinmiyor delince.

sizin video çekimi de pek iyi değil açıkçası. Yani gece çekimi olduğu için kamera da fazla gösteremiyor. Videoyu izleyince bana çok kötü bir sonuç almışsınız gibi geldi, ama sesler memnuniyet belirtiyor :)
  • 1 ayı geçti. Bu süre zarfında ne kırpışma ne yanmaması gibi olaylar olmadı... Alacaklara tavsiyemdir

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Far kapağı deldiğinde bişey olmazki. Ampul zaten hava toz girip çıkmasını engelliyor... Delindiğinde anca kaputu açtığınızda görürsünüz önemli bir durum değil...

Xpreia Z2 ile çektim ve gece görüntüsü çokta iyi değil ama söylediklerim bire bir doğru çünkü önümü zifiri karanlıkta çok iyi görüyorum hele Uzunları yakınca 10 numara 5 yıldız

• Bugün 2 ayı geçmiş ve Allaha şükür hiç bir sorun halen ilk günkü gibi kullanıyorum. Düşünenlere tavsiyemdir
    merhaba ürünü hala kullanıyormusunuz acaba benim aracımda şu an farlar hb3 9005 sisler h8 olarak inwells 8000 lümen led xenon takılı ancak 12.000 lümene yükseltmek istiyorum sizi taktığınız ürün için verdiğiniz link pasif durumda şu an yeni bir link verebilirmisiniz bana ama sizin marka ve modelin aynısı olursa iyi olur çünkü farklı markalar gerçek lümen değerini vermiyor 4 gündür sizin ürünü araştırıyorum ama düzgün birşey bulamadım youtube videonuzun altınada yazdım ama dönüş yapmadınız son çare kayıt oldum cevaplarsanız sevinirim...@YozgatLee0666
  • onursahin006 O kullanıcısına yanıt
    Düz Youtubeda yorumu gördüm ama geç saati bide bugün işlerimden dönüş yapamadım...
    Halen kullanıyorum ama şu var 8000 12000 lümen fark etmiyor tüm ledler 2500-4000 lümen arası toplam yola ışık şiddeti veriyor. Şuan memnunum ama dediğim gibi gerek yok.

• onursahin006 O kullanıcısına yanıt
    Şuan müsait değilim ama yarın sizle irtibata geçerim

teşekkür ederim birde son bir soru bu ürünü tl bazında ne kadara almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Düz Youtubeda yorumu gördüm ama geç saati bide bugün işlerimden dönüş yapamadım...
    Halen kullanıyorum ama şu var 8000 12000 lümen fark etmiyor tüm ledler 2500-4000 lümen arası toplam yola ışık şiddeti veriyor. Şuan memnunum ama dediğim gibi gerek yok.

Ben de 3 gün önce 12000 lümen LUXEON çipli LED siparişimi verdim. Bu "fark etmiyor" kısmını pek anlamadım. Pasif soğutmalı olanlar düşük LM değerine sahip diye aktif soğutmalı-fanlı olanı tercih ettim. Pasif olan montaj olarak çok daha kolay ve mantıklı. Fanlı olanda ufak bir fan sesi ve biraz far kapağı tadilatı gerektiriyor...
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    12000 8000 4000 lümen yazmasında bir fark yok hepsi aynı oranda ışık şiddetine sahip

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.