Şimdi Ara

1200 TL ALTI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese 1200 tl altı marka farketmez 1080p film kasmadan izleyebilecegim internette rahatca gezebilecegim nadirde olsa online oyun oynayabilecegim bi dizüstü pc arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum .Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redamazhri -- 30 Ocak 2014; 2:15:41 >

Bende bir laptop alacağım. Aslında asus almak istiyordum ama 1400 tl ye kadar alacağım için Oyunda oynatan o fiyata asus modeli bulamadım eskiden vardı ama dolar artınca 1700 den başlıyor asusun harici ekran kartı laptopları. Benimde araştırdığım kadarıyla oyun oynamak için en uygun fiyatlı laptop bu sanırım şu an vatanda 1300 tl kadar ama acaba vatan mağazından alsak internette yazan fiyata veririler mi. Yoksa yine hafta sonu indirimiylemi almak lazım.
  • Redamazhri R kullanıcısına yanıt
    8670 ekran kartı daha güçlü, %5 bi performans farkı vardır. ama işlemci performansı da var. oyun için 8670 daha mantıklı olur. lenovo da işlemci ve 8gb ssd olarak daha iyi.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.