Şimdi Ara

1200 mhz ram overlock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TT

crucial ballistix tracer led 1066 ile 1310 5-5-5-15 2.5v

Hoca hızlar süpermiş. Forumda bildiğin daha yukarı çıkan varmı? Ben senden daha hızlısını görmedim, duymadım...
  • dominator 1066 ramler hepsiburdakinler malesef D9 değil...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

quote:

hocam ramleri soğutmak için herhangi birşey kullanıyor musun?

üzerine fan üflüyor,

hocam benim işlemci soğutucusu (Nirvana) çok büyük olduğundan başka bir fan yerleştiremem ramlerin üst tarafına, nirvana fanının faydası olur mu sence?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

üzerine fan üflüyor,

hocam benim işlemci soğutucusu (Nirvana) çok büyük olduğundan başka bir fan yerleştiremem ramlerin üst tarafına, nirvana fanının faydası olur mu sence?

hava akımı nirvanadan ramlere doğru akıyorsa faydası olabilir ama şu da var işlemci ile ısınan hava geliyorsa ramler negatif etki yapar. sen bir şekilde aralara biryerlere fan koymayı dene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

üzerine fan üflüyor,

Ben sana ne yapıcağını söyliyim.

Hemen ramlerin hizasındaki hdd veya cdrom yuvaralı varya oraya 2 tane 2.5" hdd montaj kitini 120 lik fan sığacak şekilde anakartın üstüne doğru çıkartarak vidala arasına 120 lik fan sıkışıp kalıyor zaten direk belleklerin üstüne üflüyor. İşte Resim altta

1200 mhz ram overlock

• guzel dusunce bende bole bı sıstem dusunuodum ama 8 lık takmaya calısacak o 5.25 lık kıtını nerden edınebılırız. bıde oraya 8 lık montelemek ıcınde bole guzel fıkırler varmı.
  • Aynı taktikle 9 lik de takabilirsin montaj kitini bir yakınıda takarak olabilir ama tam olarak bilmiyorum 12lik de taksan yer açısından bir sorun olmaz aslında her zaman boş olan bir yer.

Montaj kitleri ise yeni kasaların içinden çıkıyor. 2.el pc parçası ve kasa satan bir yerden edinebilirsin diye düşünüyorum.
  • quote:

Ben sana ne yapıcağını söyliyim.

Hemen ramlerin hizasındaki hdd veya cdrom yuvaralı varya oraya 2 tane 2.5" hdd montaj kitini 120 lik fan sığacak şekilde anakartın üstüne doğru çıkartarak vidala arasına 120 lik fan sıkışıp kalıyor zaten direk belleklerin üstüne üflüyor. İşte Resim altta

1200 mhz ram overlock

teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 23 Nisan 2008; 1:11:20 >

• Rica ederim ne demek.
  • bulşarda bende hocam

1200 mhz ram overlock
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.