Şimdi Ara

1200 e uzun ömürlü telefon mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garsonluk yapıyorum ve bu işin çok uzun çalışma saati var. Yani vreceğim paraya değmesini isterim. max bütçe 1200 tl civarı olacak şekilde uzun ömürlü bir telefon bulabilir miyim ? ağır işlemler yapılmıcak. ufak oyunlar , youtube için falan kullanıcam. birde e-kitap.



  • Stabil istiyorsunuz. İstediklerine göre Sony telefon ya da İphone var. İphone pahalı. Sony XA1 Plus 1400 TL 200 TL daha verebilcekseniz alın. Yok veremem diyorsanız XA1 var 1000 TL ye lakin 2300 mAh. Plus ise 3430 mAh. Arada 1130 mAh ve 400 TL var bence biraz daha para biriktirin ve XA1 Plus alın.
  • ProfesörX kullanıcısına yanıt
    General mobile önerir misiniz ?
  • Sakın. Yarın Hakem Heyeti' ne para iadesi için başvurmaya gideceğiz. Discovery döneminden beri GM' nin her modelini kullanımış ve ailesinde halen GM6 ve GM5 Plus kullanan biri olarak sana diyeceğim tek şey; SAKIN. Dert istiyorsan kendine orası ayrı. GM5 Plus 5-6 kez gitti servise, GM6 daha 10 ay olmadı 1 kez arıza yaptı anakart değişti şuan da telefon şarja takılıyken açılıyor sadece sarjdan çekince ekran yavas yavas parlaklığını kaybederek ve solarak kendini kapatıyor. Kesinlikle önermem. Alabiliyorsan Lenovo P2 al çok memnun kalacaksın.
  • General Mobile asla stabil olmayacaktır. Hayatta önermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi modellerine bakin sony almak gibi bi hataya dusmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de tavsiyem Xiaomi modelleri olacaktır, sakın Sony e para vermeyin ne servisi adam gibi iş yapıyor ne de Sony Türkiye sizi dinliyor. Paranızla rezil olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Nerede bir hataya düştüm? Arkadaşım 4 Senedir Sony Kullanıcısı Aldığı için Şükür ediyor siz hata düşmeyin diyorsunuz. Söyleyin de biz de bilelim ne sıkıntısı varmış Sony'nin?
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    zamankaybı95 adlı kişinin Sony Marka Telefonla Yaşadığı Sıkıntı Ve Sony Türkiye'nin Çözüm Arayışı:

    Ben Sony XZ Premium'a iPhone 6s den takasla geçtim, Sony Servisi benim için şuan Garanti konusundaki bir numaralo servistir. Takasla aldığım xz premium un arka kasasinda aciklik vardi o şekilde servise gönderdim. Ardindan arka kapak değişti fakat yine arka kapak yerine yapismiyordu. Birkac kez servise gitmesine rağmen arka kapak surekli yerinden atiyordu. Sony ile iletişimde olduğum için cihaz en sonunda değişim oldu. Fakat şans işte gelen cihazin ekranında 1 tane ölü piksel olduğu için geri gönderdim ve tekrar değişim oldu. Nerdeyse bir aydir yeni cihazimla mutlu mesut yaşıyorum maşallah diyeyim. Tek kelimeyle süper ötesi. Baska bir marka olsa adim gibi eminim; yek pare kapali kasasi olan telefonu arkasi açık ici toz dolu şekilde servise gönderseniz servisten içeri bile sokmazlar. Kısaca Sony = Huzur.

    Ve Ayrıca Arkadaşım 4 Senedir Kullanıyor. Ve Sony Türkiyeden Gayet Sağlam yardım aldı.

    Xiaomi nin Sony'e Göre ne Artıları var söyler misin?

    Xiaomi ithalatçı garantili garantide sıkıntıları oluyor yine bir arkadaşım dan biliyorum ekranı kırıldı kaldı öyle hiç bir şekilde ilgilenmediler.

    Suya, tuza dayanıklı olmayan telefon. Pat diye çalışmayabilir. Hafıza kartı girişi yok. Daha ne olsun. Diğer yanları Sony ile aynı Kamerada Dahi Sony Önde.

    Bundan sonra yorum yazmak için yazmayın Adam gibi bilgilendirecekseniz Artılarını eksilerini açıkça söyleyin. Bizde ona göre kararımızı verelim. Yorum sayısı kasmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

    Paramızla rezil mi oluruz? 2100 Tl lik telefon 4000 Tl lik telefonların özelliklerini içeriyor. Ve ayrıca Stabil.

    Sony Düşmanlığınızdan vazgeçin...




  • Ben kutudan kamerası arızalı çıkan sıfır Xperia XA telefonu 1 gün bile kullanamadan İzmir teleservice e gönderdim 40 gün değişim bekledim. Sony Türkiye yapacağımız birşey yok değişim ürünü yurtdışından geliyor bekleyeceksiniz diyorsa ürününün arkasında durup müşteri memnuniyeti açısından bir şey yapmıyor ise o firma bitmiştir. Üstelik ürün Teknosa dan alınmıştı, siz farklı tecrübeler yaşamış olabilirsiniz fakat şikayet var sitesine bakarsanız Sony Türk tüketicisini mağdur etmeye devam ediyor. Distribütör garantisi bu ise sizlere Sony ile mutluluklar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi satış danışmanı her yerde. Nasıl diğer markalari karalasam derdinde. Övdüğü telefonlar da çöpten baska bişey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

    Xiaomi satış danışmanı her yerde. Nasıl diğer markalari karalasam derdinde. Övdüğü telefonlar da çöpten baska bişey değil.
    Bu forumda kaçıncı uzaklaştırma cezası her seferinde gelip aynı çöpleri oneriyorsun post kasacaksan bu bölümü kullanma cihaz alacak kişileri de yanıltma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 17 Aralık 2018; 3:0:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.