Şimdi Ara

1200-1350$ Arası Oyun Sistemi Toplama!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum.Benim yukarıdada belirtiğim gibi 1200-1350 dolar arası bütcem var ve tek kuruş geçemem,ben tam bir oyun manyağıyım ayrıca ekim ayından beri okuldada bölüme başlıyorum,programcılık okuyacağım bu yüzden özellikle oyunları çok rahat çalıştıracak zevk alarak doya doya oynayabileceğim bir sistem toplayabilirmisiniz ancak monitör-klavye-fare gibi aparatlar hariç olacak.Birde şimdilik Leadtek px7600gt den daha yüksek bütcede bir ekran kartı istemiyorum çünkü windows vista dx10 destekli ekran kartı istediğinden yılbaşından sonra ekran lartını değiştirmeyi düşünüyorum.Acil olarak önerilerinizi bekliyorum ve kesinlikle 24 TEMMUZ ve sonrasını bekleyemem.

• imzanda yazan sistem herhalde almayı düşündüğün sistem
    onun üzerinde revizyon yapmak istiyorsun anlaşılan

quote:

kesinlikle 24 TEMMUZ ve sonrasını bekleyemem.

alacağın işlemci o gün %50 ucuzlayacak desem yine de beklemezsin, öyle mi
  • valla lcd monitöre para vermicek olsam hiç düşünmeden gidip alıcam zaten o imzamdaki sistemi ama monitör almam lazım o yüzden bu civar istiyorum ayrıca %50 hatta daha fazla bile ucuzlayacağını biliyorum işlemci fiyatlarının ama dediğim gibi sadece ve sadece 10 günüm kalıyor eğer 24 temmuz ve sonrasında alırsam oyun oynamak için o yüzden beklemek istemiyorum 24 temmuzu.
  • arkadaşlar bi yorumyapın allah rızası için yaw yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.