Bildirim
120' sıcaklık normal mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cok yuksek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
o pc nasıl yaşıyo -
Baktığınız fahrenheit cinsinden sıcaklık değeri olabilir mi? -
fahrenait değil canım şuan baktım akşamın şu saatinde balkondayım 96 derece ama laptonun altı hiç ısınmamış bir anormallik var bu işte heralde.
-
Cok yuksek. Bilgisayarin o isida kendini kapatmasi gerek yoksa kendine zarar verir. Program yanlis olcuyor gibime geliyor. Baska bir programla deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer işlemci o sıcaklıktaysa ekran kartınında benzer olması gerekir. Yanlış giden bişeyler var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben benim hp ile ne 105'ler görüyorum.. -
Amd çok güzel bileşenli ürün yapmış fakat soğutmaya becerememiş .Artık kışın rahat ederiz . -
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
ben benim hp ile ne 105'ler görüyorum..
Kuzenimin çok ısınan bir HP laptopu vardı. Geçen bir bakıma alalım dedik. Pek bir toz yoktu ama yine de çıkarıp temizledik, yeni termal macun sürdük. Cihaz eskisi gibi ısınmıyor artık. Laptoplarda kullanılan termal pad & macun kalitesi pek iyi değil galiba. Kaliteli bir macunla baya bir sıcaklık farkı yarattı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Evren Küçük
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
ben benim hp ile ne 105'ler görüyorum..
Kuzenimin çok ısınan bir HP laptopu vardı. Geçen bir bakıma alalım dedik. Pek bir toz yoktu ama yine de çıkarıp temizledik, yeni termal macun sürdük. Cihaz eskisi gibi ısınmıyor artık. Laptoplarda kullanılan termal pad & macun kalitesi pek iyi değil galiba. Kaliteli bir macunla baya bir sıcaklık farkı yarattı.
ben alalı 7 ay oldu şuan soğutucuyla kullanıyorum ağır oyunlarda 94-95'e sabitliyor garantisi var o yüzden servisten başka şansım yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X