Bildirim
120 net yaptık diye hedef oldum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mat fen sosyal full heralde. başlığa bakilirsa türkçe bilmiyormuşsun gibi duruyor da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıskanan çok olur umursama
Ceketimi atsam 120 geliyor bu kadar abartılmaz ki sizin sınıf tırt gibi baya
Türkçe full.
120 netide çalmış olmayasın.
-
lan bi yürü git şurdan ya veled.yapacağın 120 neti demek 150 yapsa ne yapacak dersteyim ben
-
Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş...
quote:
Orijinalden alıntı: TaLeBee
120 netide çalmış olmayasın.
Eğer doğruysa bilişim suçları veya adminlerle iletişime geçin, böyle dolandırıcı arkadaşlarla aynı forumda bulunmak istemiyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: reisdicenn
lan bi yürü git şurdan ya veled.yapacağın 120 netidemek 150 yapsa ne yapacak dersteyim ben
Konuşmanın içinde "Allah" kelimesi geçmemiş bu sefer şaşırdım cidden.
quote:
Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca
quote:
Orijinalden alıntı: reisdicenn
lan bi yürü git şurdan ya veled.yapacağın 120 netidemek 150 yapsa ne yapacak dersteyim ben
Konuşmanın içinde "Allah" kelimesi geçmemiş bu sefer şaşırdım cidden.
Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.Cümlelerim arasında Allah'ı anarak hem tevvekkülümü yapıyorum hem de bir RABBİM olduğunu unutmuyorum.Eğer rahatsız oluyorsan.yukarıda blokla seçeneğinden bloklayıp mesajlarımı okumayabilirsin
Bu mesajı eksileyen beni bloklasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisdicenn -- 5 Kasım 2015; 13:31:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X